Privacyverklaring

DTS Opleidingen – Privacyverklaring

Laatst bijgewerkt op: 23-10-2018

DTS Opleidingen neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden verwerkt in een beveiligd systeem. Wij helpen u graag met een valide en geldig certificaat. Om dit tedoen hebben wij wel identificerende gegevens van u nodig. Voor alle gegevens geldtdat u altijd contact met ons op kunt nemen wanneer u uw gegevens wilt inzien, wijzigen of laten verwijderen.Hieronder verklaren wij verder welke gegevens wij nodig hebben en waarom wij om deze gegevens vragen.

PARTICULIER

Persoonsgegevens – Wij vragen om uw naam (voorletters, tussenvoegsels enachternaam), geboortedatum en geboorteplaats om u persoonlijk te identificeren.Hierdoor kunnen wij bijhouden welke opleidingen u gevolgd heeft, welke certificatenu heeft behaald en wanneer u weer een herhalingscursus dient te volgen. Hoewel DTS Opleidingen uw geboorteplaats niet nodig heeft, zijn er examenbureausdie hier specifiek om vragen. Wanneer u dit liever niet in wilt vullen, kunt u altijd eenhier ‘niet van toepassing’ in zetten. Wanneer wij voor de afhandeling van uwaanvraag wel uw geboorteplaats dan toch nodig hebben, dan nemen wij contact met u op.

Adresgegevens – Uw adresgegevens worden verzameld om uw certificaat naar u op te kunnen sturen.

Contactgegevens
– Uw contactgegevens (e-mail en telefoon) worden gevraagd ter correspondentie.

BSN – Uw BSN wordt gevraagd in het geval dat u een cursus volgens code 95 volgt. DTS Opleidingen gebruikt uw BSN niet, maar externe partijen (overheid) vragenhierom. Met het BSN kunnen wij u inschrijven bij de juiste instanties. Wanneer u ditliever niet in wilt vullen, kunt u hier ook ‘niet van toepassing’ in zetten. DTS Opleidingen verwijdert uw nummer na verwerking uit het systeem.

ORGANISATIE

In het geval dat u namens een organisatie mensen aanmeldt, vragen wij u eerst eenaccount aan te maken. Hierdoor wordt het voor uzelf en voor DTS Opleidingeneenvoudiger cursisten onder uw organisatie te plaatsen, wat correspondentievereenvoudigd. Nadat u een account hebt aangemaakt, vragen wij om dezelfde gegevens als bij een particulier.Ook voor organisaties geldt natuurlijk dat u altijd gegevens kunt inzien, wijzigen en verwijderen.

Gebruiker gegevens – De gebruiker gegevens worden gebruikt om een contactpersoon aan te duiden. De contactpersoon ontvangt bevestigingen vaninschrijvingen, certificaten en er kan ook gecorrespondeerd worden met de contactpersoon – mocht het nodig zijn – om u te ondersteunen.

Bedrijfsgegevens – Deze gegevens worden gevraagd om certificaten naar u te kunnen versturen en t.b.v. facturatie. Ook kunnen wij contact met u opnemen, wederom ter ondersteuning.


Heeft u vragen of aanmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

 CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl