First Aid (NOGEPA 2.2)

Informatie First Aid (NOGEPA 2.2) cursus

LET OP: De genoemde prijzen in de onderstaande tabel zijn exclusief de NOGEPA toeslag (€10,00). (NOGEPA 2.2) wordt aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. In het totaal neemt de basis cursus First Aid (NOGEPA 2.2) 4 dagen in beslag. De herhalingscursus duurt 2 dagen. Ook kan de First Aid (NOGEPA 2.2) cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus First Aid (NOGEPA 2.2) worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus First Aid (NOGEPA 2.2) is 6 personen.

De cusus First Aid (NOGEPA 2.2 ) kan ook onder het oranjekruis worden uitgevoerd. Dat houdt in dat de cursist  ook over een EHBO diploma van het Oranjekruis beschikt.LET OP:
De genoemde prijzen in de onderstaande tabel zijn exclusief de NOGEPA toeslag (€10,00).

Details First Aid (NOGEPA 2.2) cursus
Duur cursus 2.2A: 32 uur / 2.2B: 16 uur
Certificaat cursus NOGEPA 2.2
Geldigheid certificaat 2 jaar
Prijs dagcursus 2.2.A: € 899,- / 2.2B: € 595,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud First Aid (NOGEPA 2.2)

  • Basisprincipes eerste hulp;
  • Stelpen van bloedingen;
  • Eenvoudige wondbehandeling;
  • Immobiliseren van o.a. fracturen;
  • Eerste hulp bij o.a. shock; 
  • Reanimatie;
  • Voorbereiden gewonde vervoer;
  • Toedienen van injecties.

Doel First Aid (NOGEPA 2.2) cursus

Het doel van de cursus First Aid (NOGEPA 2.2) is dat de deelnemer na de cursus beschikt over voldoende kennis en vaardigheden om adequate eerste hulp te verlenen en reanimatie toe te passen op een offshoreplatform of een mijnbouwinstallatie. Als je de cursus First Aid (NOGEPA 2.2) hebt gevolgd ben je in staat om effectief te communiceren met een arts aan wal en kan de First Aid-er zieke of gewonde personen begeleiden. 

Voor wie is de First Aid (NOGEPA 2.2 bestemd?

De cursus First Aid (NOGEPA 2.2)is bestemd voor iedereen die aangewezen is om eerste hulp te verlenen bij ongevallen op een mijnbouwinstallatie of offshoreplatform. Daarbij kunnen de vaardigheden ook in alle andere situaties worden toegepast.

 

First Aid (NOGEPA 2.2) Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op 13 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl