VCA Vol Examen

Het VCA Vol Examen van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaand VCA Vol Examen met een zeer hoog slagingspercentage. Het VCA Vol Examen wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat het VCA Vol Examen verder omschreven.

Informatie VCA Vol Examen

Het VCA Vol examen wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen, Meppel en de Eemshaven. Ook kan het VCA Vol examen op uw locatie worden verzorgd. Voor het VCA Vol examen worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een VCA Vol Examen is personen. Het VCA Vol examen duurt 105 minuten. Voorwaarde is wel dat uw locatie aan de gestelde eisen van het SSVV voldoet.

Details VCA Vol Examen

Duur cursus 75 minuten
Certificaat cursus VCA
Geldigheid certificaat 10 jaar
Prijs dagcursus € 99,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud VCA Vol Examen

Tijdens het VCA Vol examen wordt u inhoudelijk getoetst. Het VCA Vol examen wordt altijd afgenomen door een extern examenbureau. Voor de inhoud van het VCA Vol examen verwijs ik u door naar de inhoud van de cursus VCA Vol.

Doel VCA Vol Examen

Het doel van het VCA Vol examen is dat u kan aantonen dat u over voldoende kennis beschikt die op zijn genomen in het VCA Vol boek. Het is mogelijk om het VCA Vol boek bij DTS aan te schaffen.

Voor wie is het VCA Vol Examen bestemd?

Het VCA Vol examen is voor iedereen bestemd die bij een VCA gecertificeerde onderneming werkt.


INSCHRIJVEN VCA VOL EXAMEN

 

VCA VOL Examen Beoordeling:       (4.9)   gebaseerd op 13 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
vca vca examenbank vca infra