H2S (NOGEPA 0.8)

De H2S cursus van DTS wordt wekelijks aangeboden op één van de locaties van DTS Opleidingen. Daarnaast is het mogelijk om een H2S cursus bij u op locatie te laten verzorgen. De H2S cursus wordt altijd onder de vlag van NOGEPA uitgevoerd. Wilt u een H2S cursus verzorgen die specifiek op uw branche is gericht? Neem dan contact op met ons en bespreek de mogelijkheden.

Informatie H2S cursus

H2S gas kan op veel plaats vrijkomen en is een zeer gevaarlijk gas. Om te weten hoe u in een noodsituatie moet handelen biedt DTS u de mogelijkheid om een H2S cursus te volgen. Ook is het, bij minimaal 6 deelnemers, mogelijk om de H2S cursus bij u op locatie te laten verzorgen. In de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel worden voor de H2S cursus geen extra kosten in rekening gebracht. 


De H2S cursus wordt standaard aangeboden in het Nederlands. DTS Opleidingen biedt de H2S cursus ook andere talen, bijvoorbeeld de H2S cursus Duits en de H2S cursus Engels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Details H2S cursus
Duur cursus 1 dagdeel
Certificaat cursus NOGEPA
Geldigheid certificaat 4 jaar
Prijs dagcursus € 99,- (excl NOGEPA €10,-)
Prijs avondcursus € 99,- (excl. NOGEPA €10,-)
Locatie DTS of Incompany

Inhoud H2S cursus

- H2S regelgeving in het Arbobesluit;
- Eigenschappen en gevaren van H2S;
- Noodzakelijke inrichting op H2S locatie;
- Gebruik H2S detectie en alarmapparatuur;
- Gebruik specfieke PBM's;
- Vluchtprocedure bij H2S alarm;
- 1e hulp bij H2S alarm.

Doel H2S cursus

De cursist kennis en begrip bijbrengen over de gevaren van zwavelwaterstofgas (H2S). Dit wordt bereikt door het trainen van de theoretische en praktische kennis bij het uitvoeren van de werkzaamheden op een H2S locatie.

Voor wie is de H2S cursus bestemd?

De cursus H2S (NOGEPA 0.8) is voor iedereen bestemd die tijdens zijn/haar werkzaam- heden in aanraking komt met zwavelwaterstofgas (H2S) of waar zwavelwaterstofgas is aangetoond.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE CURSUS

 

H2S (NOGEPA 0.8) Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op 28 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl