VCA Vol cursus

De VCA Vol cursus van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaande VCA Vol cursus met een zeer hoog slagingspercentage, ook onder CCV / Code 95 mogelijk. De VCA Vol cursus wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus VCA Vol verder omschreven.

Informatie VCA Vol cursus

De cursus VCA Vol wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. Ook kan de VCA Vol cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus VCA Vol worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus VCA Vol is 6 personen. De VCA Vol cursus duurt 1 dag.

Vanf nu is het weer mogelijk om de VCA Examens op eigen locatie af te nemen. DTS is hier uniek in!

Details VCA Vol cursus

Duur cursus 1 dag
Certificaat cursus VCA
Geldigheid certificaat 10 jaar
Prijs dagcursus € 199,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud VCA Vol cursus

  • Ongevallentheorie;
  • ARBO-wet en regelgeving;
  • Elektriciteit;
  • Hijsen, tillen en lopen;
  • Leiding geven en veiligheid;
  • Taakrisico-analyse;
  • Bedrijfsnoodplan.

Doel VCA Vol cursus

Het doel van de VCA Vol cursus is kennis en begrip bij te brengen van de aspecten veiligheid op het werk vanuit de leidinggevende. Tevens leert u tijdens de VCA Vol cursus hoe u medewerkers over dit onderwerp informeert, zodat zij ook hun werkzaamheden veilig uitvoeren.

Voor wie is de VCA Vol cursus bestemd?

De cursus VCA Vol is bestemd voor een ieder die binnen een VCA gecertificeerde onderneming een leidinggevende functie bekleed. Niet allen de eigen leidinggevende zijn verplicht een VCA Vol certificaat in hun bezit te hebben. Ook eventuele leidinggevende onderaannemers zijn verplicht om in het bezit te te zijn van een VCA Vol certificaat. Daarnaast is de VCA Vol cursus ook zeer zinvol voor leidinggevenden die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico.


INSCHRIJVEN VCA VOL CURSUS

 

VCA VOL Beoordeling:       (4.6)   gebaseerd op 17 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl