VCA Basis Examen

Het VCA Basis Examen van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaand VCA Basis Examen met een zeer hoog slagingspercentage. Het VCA Basis Examen wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat het VCA Basis Examen verder omschreven.

Informatie VCA Basis Examen

Het VCA Basis examen wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. Ook kan het VCA Basis examen op uw locatie worden verzorgd. Voor het VCA Basis examen worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een VCA Basis Examen is 6 personen. Het VCA basis examen duurt 60 minuten. Voorwaarde is wel dat uw locatie aan de gestelde eisen van het SSVV voldoet.

Details VCA Basis Examen

Duur cursus 60 minuten
Certificaat cursus VCA
Geldigheid certificaat 10 jaar
Prijs dagcursus € 99,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud VCA Basis Examen

Tijdens het VCA Basis examen wordt u inhoudelijk getoetst. Het VCA Basis examen wordt altijd afgenomen door een extern examenbureau. Voor de inhoud van het VCA Basis examen verwijs ik u door naar de inhoud van de cursus VCA Basis.

Doel VCA Basis Examen

Het doel van het VCA Basis examen is dat u kan aantonen dat u over voldoende kennis beschikt die op zijn genomen in het VCA Basis boek. Het is mogelijk om het VCA Basis boek bij DTS aan te schaffen.

Voor wie is het VCA Basis Examen bestemd?

Het VCA Basis examen is voor iedereen bestemd die bij een VCA gecertificeerde onderneming werkt.


INSCHRIJVEN VCA BASIS EXAMEN

 

VCA Basis Examen Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op 23 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
vca vca examen bank vca infra