BHV Ploegleider

De BHV Ploegleider cursus van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaande BHV cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de BHV cursus om u als cursist uit te blijven dagen. De BHV Ploegleider cursus wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus BHV Ploegleider verder omschreven.

Informatie BHV Ploegleider

De cursus BHV Ploegleider wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. Ook kan de BHV Ploegleider cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus BHV Ploegleider worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus BHV Ploegleider is 6 personen. De BHV Ploegleider cursus duurt 2 dagen.

Details BHV Ploegleider
Duur cursus Basis: 2 dagen / Herh: 1 dag
Certificaat cursus DTS / NIBHV
Geldigheid certificaat 1 jaar
Prijs dagcursus Basis: €299,- / Herh: €175,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud BHV Ploegleider cursus

  • Wet- en regelgeving;
  • BHV-organistie;
  • Leiding geven aan inzet;
  • Werken met scenarios;
  • Competenties Ploegleider BHV;
  • Opzetten van oefeningen;
  • Gespreks- en luistervaardigheden.

Doel BHV Ploegleider cursus

Het doel van de BHV Ploegleider cursus is de medewerker in staat stellen om adequaat leiding te geven aan een BHV-inzet bij een ongeval of een calamiteit. Hij/zij leert daarbij te werken met ongevals-/calamiteiten-scenarios, prioriteiten te stellen, de BHV-ers centraal aan te sturen, taken te verdelen, effectief te communiceren, feedback te geven en oefeningen voor te bereiden en te leiden.

Voor wie is de BHV Ploegleider cursus bestemd?

De cursus BHV Ploegleider is een korte, praktijkgerichte cursus bedoeld voor medewerkers van bedrijven en instellingen die gecertificeerd BHV-er zijn met enige ervaring en die binnen hun bedrijf leiding moeten geven aan een BHV-ploeg.

Wilt u een BHV Ploegleider cursus onder de vlag van NIBHV volgen dan is dit mogelijk!
Wij vragen u dan even contact met ons op te nemen.


Uitleg en inschrijven wachtlijst

 

BHV Ploegleider Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op 8 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl