Cursus Adembescherming

Informatie Adembescherming cursus

De cursus Adembescherming wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. Ook kan de Adembescherming cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus Adembescherming worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus Adembescherming is 6 personen. De Adembescherming cursus duurt 1 dag.

Details Adembescherming cursus
Duur cursus 1 dag
Certificaat cursus DTS
Geldigheid certificaat 3 jaar
Prijs dagcursus € 325,00
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud Adembescherming cursus

  • Ademlucht procedure's
  • Veilig gebruik van het ademluchttoestel
  • Theorie ademhalen
  •  Aanpassen aan situaties
  • Controle op werking toestel.

     

Doel Adembescherming cursus

Het doel van de cursus Adembescherming is de medewerker in staat te stellen om over voldoende kennis en vaardigheden te beschikken om veilig met adembescherming te kunnen werken, gevaarlijke situaties te herkennen en hierop adequaat te kunnen reageren.

Voor wie is de Adembescherming cursus bestemd?

De cursus Adembescherming is bestemd voor al het personeel dat tijdens specifieke werkzaamheden bijvoorbeeld in besloten ruimten of tijdens het werken met gevaarlijke stoffen, gebruik dient te maken van adembescherming apparatuur, zoals dit is omschreven in de Arbo-wet.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE CURSUS

 

Onafhankelijke Adembescherming Beoordeling:       (4.5)   gebaseerd op 6 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl