VCU VIL

Het VCU VIL van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaand VCU VIL met een zeer hoog slagingspercentage. Zowel het VCU VIL examen als de complete cursus worden door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat het VCU VIL Examen verder omschreven.

Informatie VCU VIL

Zowel het VCU VIL Examen als de cursus worden elke week aangeboden in Groningen, Assen, Hoogeveen, Stadskanaal, Emmen en de Eemshaven. Ook kan VCU VIL op uw locatie worden verzorgd. Voor VCU VIL worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een VCU VIL is 6 personen. Voorwaarde is wel dat uw locatie aan de gestelde eisen van het SSVV voldoet.

Vanaf nu is het weer mogelijk om de VCU VIL Examen op eigen locatie af te nemen. DTS is hier uniek in!

Details VCU VIL
Duur cursus 1 dag / examen 75 min.
Certificaat cursus VCA
Geldigheid certificaat 10 jaar
Prijs dagcursus cursus €199,- / examen €99,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud VCU VIL

  • Wetgeving;
  • Gevaren, risico's en preventie;
  • Ongevallen en ongevallenpreventie;
  • Veiligheidsgedrag;
  • Arbeidsmiddelen;
  • Lassen en branden.

Doel VCU VIL

Het doel van een VIL VCU examen is om leidinggevenden van uitzend- en detacheringsbureaus en intercedenten bewust te maken van veiligheidsrisico’s op de werkplek. Er wordt geleerd op welke wijze ze werkzaamheden veilig kunnen laten uitvoeren, zodat de risico’s voor de werknemer en werkgever tot een acceptabel minimum beperkt blijven.

Voor wie is VCU VIL bestemd?

Het VCU VIL Examen is bestemd voor intercedenten en leidinggevenden van uitzend- en detacheringsbureaus die VCU gecertificeerd zijn of willen worden. VCU VIL vereist geen specifieke vooropleiding van de werknemers.

Wilt u een VCU VIL cursus volgen dan is dit uiteraard ook mogelijk!
Wij vragen u dan even contact met ons op te nemen.


INSCHRIJVEN VCU VIL EXAMEN

 

VCU VIL Examen Beoordeling:       (4.6)   gebaseerd op 5 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl