VCA Andertalig Examen Engels Vol

Informatie VCA Andertalig Examen

Het VCA Andertalig examen wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. Het is mogelijk om het examen af te nemen in de volgende talen: Duits, Engels en Pools. Ook kan het VCA Andertalig examen op uw locatie worden verzorgd. Voor het VCA Andertalig examen worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een VCA Andertalig Examen is 6 personen. Het VCA Andertalig examen duurt 60 minuten of 105 minuten. Voorwaarde is wel dat uw locatie aan de gestelde eisen van het SSVV voldoet.

Vanaf nu is het weer mogelijk om de VCA Examens op eigen locatie af te nemen. DTS is hier uniek in!

Wanneer u een medewerker wilt opgeven neem dan contact op met DTS Opleidingen om door te geven of het  een VCA Basis of VCA VOl examen betreft. Daarnaast moet DTS Opleidingen de taal weten waar het examen in af moet worden genomen.

Details VCA Andertalig Examen
Duur cursus 60/105 minuten
Certificaat cursus VCA
Geldigheid certificaat 10 jaar
Prijs dagcursus € 155,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud VCA Andertalig Examen

Tijdens het VCA Andertalig examen wordt u inhoudelijk getoetst. Het VCA Andertalig examen wordt altjd afgenomen door een extern examenbureau. Voor de inhoud van het VCA Andertalig examen verwijzen wij u door naar de inhoud van de cursus VCA Basis en/of Vol.

Doel VCA Andertalig Examen

Het doel van het VCA Andertalig examen is dat u kunt aantonen dat u over voldoende kennis beschikt over de informatie die is opgenomen in het VCA boek. Het VCA Basis/Vol boek is bij DTS verkrijgbaar.

Voor wie is het VCA Andertalig Examen bestemd?

Het VCA Andertalig examen is voor iedereen bestemd die bij een VCA gecertificeerde onderneming werkt.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE CURSUS

 

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze cursus. Klik hier om een beoordeling te geven

.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl