N26 BHV Herhaling

Informatie BHV Herhaling (N26) onder code 95

DTS biedt u de mogelijkheid om een BHV Herhaling cursus te volgen onder code 95. De code die door het CBR voor een BHV Herhaling cursus wordt gehanteerd is N26. Voor de BHV Herhaling cursus (N26) staan 7 punten. Elke punt staat voor één uur les tijdens de BHV Herhaling cursus.

Details BHV cursus (N26)
Duur cursus 7 uur = 7 punten
Certificaat cursus DTS + registratie CBR
Geldigheid certificaat 1 jaar
Prijs dagcursus € 134,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud BHV cursus (N26)

Voor de inhoud van de BHV Herhaling cursus (N26) verwijzen wij u door naar de inhoud van de BHV Basis cursus. Alle onderdelen die in de BHV Basis aan bod komen worden herhaald tijdens de BHV Herhaling cursus.
Voor wie is een (BHV) cursus onder code 95 bestemd?

Code 95 is een vervanging van het chauffeursdiploma. Als u beroepsmatig als vrachtwagenchauffeur werkt bent u verplicht om in een periode van 5 jaar minimaal 35 uur aan scholing te volgen. Deze scholing moet middels het CBR worden geregistreerd. Een mogelijkheid is om een BHV Herhaling cursus bij DTS Opleidingen te volgen met deze registratie.

Inschrijven BHV cursus (N26) onder code 95

U kunt tijdens het inschrijven van de cursus aangeven of u de BHV Herhaling cursus onder code 95/CCV wilt laten uitvoeren. DTS zorgt ervoor dat u voor de BHV Herhaling cursus bij het CBR wordt geregistreerd.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE CURSUS

 

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze cursus. Klik hier om een beoordeling te geven

.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl