N93 EHBO Herhaling

Informatie EHBO Herhaling(N93) onder code 95

DTS biedt u de mogelijkheid om een EHBO Herhaling cursus te volgen onder code 95. De code die door het CBR voor een EHBO Herhaling cursus wordt gehanteerd is N93. Voor de EHBO Herhaling cursus (N93) staan 7 punten. Elke punt staat voor één uur les tijdens de EHBO Herhaling cursus.

Details EHBO cursus (N93)
Duur cursus 7 uur = 7 punten
Certificaat cursus Oranje Kruis + registratie CBR
Geldigheid certificaat 1 jaar
Prijs dagcursus € 250,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud EHBO cursus (N93)

Voor de inhoud van de EHBO Herhaling cursus (N93) verwijzen wij u door naar de inhoud van de EHBO Herhaling cursus. Alle onderdelen die in de EHBO Basis aan bod komen worden herhaald tijdens de EHBO Herhaling cursus.Voor wie is een (EHBO) cursus onder code 95 bestemd?

 Code 95 is een vervanging van het chauffeursdiploma. Als u beroepsmatig als vrachtwagenchauffeur werkt bent u verplicht om in een periode van 5 jaar minimaal 35 uur aan scholing te volgen. Deze scholing moet middels het CBR worden geregistreerd. Een mogelijkheid is om een EHBO Herhaling cursus bij DTS Opleidingen te volgen met deze registratie.

Inschrijven EHBO cursus (N93) onder code 95

U kunt tijdens het inschrijven van de cursus aangeven of u de EHBO Herhaling cursus onder code 95/CCV wilt laten uitvoeren. DTS zorgt ervoor dat u voor de EHBO Herhaling cursus bij het CBR wordt geregistreerd.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE CURSUS

 

EHBO Herhaling (Rode Kruis) Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op 12 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl