Veilig Verplaatsen van Lasten cursus

De Veilig Verplaatsen van Lasten (VVL) cursus van DTS Opleidingen is een hoogstaande VVL cursus.De VVL cursus wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus VVL verder omschreven.

Informatie Veilig Verplaatsen van Lasten (VVL)

De cursus Veilig Verplaatsen van Lasten (VVL) wordt aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. De basis cursus Veilig Verplaatsen van Lasten duurt 2 dagen. De cursus Veilig Verplaatsen van Lasten voor gevorderden duurt 1 dag. Ook kan de Veilig Verplaatsen van Lasten cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus Veilig Verplaatsen van Lasten worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus Veilig Verplaatsen van Lasten is 6 personen.

Details VVL cursus
Duur cursus Basis 16 uur / Gev. 8 uur
Certificaat cursus DTS
Geldigheid certificaat 5 jaar
Prijs dagcursus € 299,- / € 225,-
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS of Incompany

Inhoud Veilig Verplaatsen van Lasten (VVL)

  • Gebruik diverse kranen;
  • Procedures personenvervoer kraan;
  • Risico' van lasten inschatten;
  • Afkeurnormen hijsgereedschap;
  • Wettelijke bepalingen;
  • Dagelijks onderhoud;
  • Aanslaan van Lasten;
  • Veiligheidsmaatregelen.

Doel Veilig Verplaatsen van Lasten

Het doel van de cursus Veilig Verplaatsen van Lasten (VVL) is dat de cursist in staat is om bij hijsactiviteiten, in samenwerking met de kraanbestuurder, veilig, verantwoord en efficiënt zorg te dragen voor veilige verplaatsing van lasten.

Voor wie de cursus Veilig Verplaatsen van Lasten bestemd?

De Veilig Verplaatsen van Lasten cursus is voor werknemers die vaak lasten moeten hijsen en verplaatsen met een heftruck of een hoogwerker of die daarbij moeten assisteren.

INSCHRIJVEN VVL BASIS                             INSCHRIJVEN VVL GEVORD

 

Veilig Verplaatsen van Lasten voor Beginners Beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op 6 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl