DTS Re-integratie

DTS Re-integratie richt zich op werkzoekenden die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Op het individu toegesneden coaching en training laten deelnemers in hun eigenwaarde groeien. Belangrijkste uitgangspunt van onze filosofie is dat iedereen zijn eigen succes kan bepalen.

Naast bovenstaande richten wij ons ook op de herintreding van medewerkers binnen uw eigen organisatie. Ziekte, stress en boventalligheid zijn enkele factoren die bij elk bedrijf kunnen voorkomen. De werkgever is in zijn poortwachtersrol verplicht om herintreders te begeleiden tijdens dit proces. Dit kan veel tijd en aandacht vragen die lang niet altijd voorhanden is.

Daarom heeft DTS Re-integratie een traject ontwikkeld waarmee de werkgever volledig kan worden ontlast. Inmiddels is onze deskundige aanpak uitgegroeid tot een succesformule, waarmee wij een nog altijd groeiende groep opdrachtgevers bedienen. Het UWV is een voorbeeld van een partij die gebruik maakt van onze diensten.

In het geval van ziekte, een functioneringsprobleem of overtollig personeel kunt u op DTS een beroep doen voor een passend begeleidingstraject. Als werkgever houdt u de ruimte om u volledig te richten op uw bedrijfsvoering. Uiteraard wordt u in naleving van de poortwachtersprocedure op de hoogte gehouden van de voortgang. Middels ons proactieve opstelling zijn we in staat ziekteverzuim tot een minimum te beperken. In het geval van een arbeidsconflict of reorganisatie verzorgen wij een passende oplossing, zoals het vinden van andere aansluitende werkkring of beroepsveld. DTS Re-integratie verstrekt deze diensten op basis van ‘no cure no pay’.

Voor het geval u extra personeel wilt aantrekken, kunnen wij ook een rol van betekenis spelen voor uw organisatie. Naast het verzorgen van de noodzakelijke begeleiding, bieden wij om- en bijscholingstrajecten aan, waardoor potentiele werknemer voldoen aan de door uw gestelde eisen. Door middel van stage- en werkervaringsplekken kunnen onze cliënten worden ingezet, zonder dat er een permanente verplichting wordt aangegaan of dat er loon hoeft te worden betaald. De werkgever kan op deze voordelige manier een kandidaat leren kennen en bepalen of deze binnen zijn organisatie past op basis van werkhouding en functioneren. Mocht er een vervolg aan het werkverband worden gegeven dan kan dit door middel van een contract, maar ook via het payrollbureau van DTS. Het grote voordeel is dat u als werkgever geen vast dienstverband hoeft aan te gaan. U kunt dus altijd flexibel en snel inspelen op veranderingen vanuit de markt. U vermijdt bovendien bepaalde risico’s waaronder de gevolgen van ziekte of uitval. Ook hoeft u zelf geen loonadministratie of contractbeheer te voeren.

Wat heeft DTS te bieden op het gebied van re-integratie?
DTS Re-integratie biedt verschillende diensten aan op het gebied van re-integratie. De verschillende diensten staan hieronder opgesomd. CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl