Heftruck cursus Zuidwolde

De Heftruck cursus wordt elke week aangeboden in Emmen, Groningen, Meppel en Eemshaven. Daarnaast is het mogelijk om de Heftruck cursus bij u in Zuidwolde te laten verzorgen. Wanneer de Heftruck cursus bij u in Zuidwolde moet plaatsvinden en u heeft minimaal 6 deelnemers dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor de Heftruck cursus.

Samenvatting Heftruck cursus Zuidwolde

Hieronder staat alle informatie voor de Heftruck cursus. DTS biedt een Heftruck cursus voor beginners en gevorderden aan. De Heftruck cursus voor beginners is de Heftruck basis. Voor gevorderden is het de Heftruck cursus herhaling. Beide Heftruck curussen worden aangeboden onder de vlag van DTS, SOG en Code 95.

Duur Heftruck cursus Zuidwolde

De Heftruck cursus duurt 1 dag voor gevorderden en 1,5 dag voor Heftruck chauffeurs zonder ervaring. Het is mogelijk om zelf de datum te bepalen wanneer wij bij u in Zuidwolde moeten komen. Volledige cursusomschrijving heftruck cursus

Inschrijven Heftruck cursus Zuidwolde

U kunt zich middels inschrijven Heftruck cursus inschrijven voor een Heftruck cursus op een locatie van DTS Opleidingen.

Heftruck cursus in Zuidwolde

Wenst u dat de Heftruck cursus bij u in Zuidwolde wordt verzorgd dan verwijzen wij u door naar aanvragen offerte Heftruck cursus Zuidwolde. Hier kunt u eenvoudig de aanvraag versturen.

Heftruck cursus SOG

U heeft ook de mogelijkheid om de Heftruck cursus onder SOG uit te laten voeren. U kunt dit tijdens het inschrijven van de Heftruck cursus aanvinken. Het is ook mogelijk om een Heftruck cursus, bij u op locatie, onder SOG uit te laten voeren. Vraag ons naar de examenvoorwaarden.

Heftruck cursus Zuidwolde volgens CCV / Code 95

Wanneer u een Heftruck cursus in Zuidwolde volgens de CCV / Code 95 wilt laten uitvoeren dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven tijdens het inschrijven van de Heftruck cursus. Meer informatie Heftruck volgens CCV.

Overige cursussen Zuidwolde

DTS Opleidingen biedt de volgende cursussen in Zuidwolde aan: VCA Basis, VCA Vol, VCA Vol examen, VCA Basis Examen, EHBO, Hoogwerker, BHV, Flensmonteur, Preventiemedewerker, H2S, Adembescherming, BHV Ploegleider en Hogedrukreiniger.

INSCHRIJVEN Heftruck Basis INSCHRIJVEN Heftruck Herh.

 

Veilig werken met de Heftruck Beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op 26 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
www.dtsopleidingen.nl/19/15/heftruck-cursus.html