Hoogwerker cursus 1B

Informatie Hoogwerker cursus 1B

 De cursus Hoogwerker 1B (SOG) wordt aangeboden in Groningen, Emmen, Meppel en de Eemshaven. De basis cursus Hoogwerker 1B (SOG) duurt 2 dagen, de herhalingscursus 1 dag. Ook kan de Hoogwerker 1B (SOG) cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus Hoogwerker 1B (SOG) worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus Hoogwerker 1B (SOG) is 6 personen. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van een goedgekeurde hoogwerker.

Details Hoogwerker cursus 1B
Duur cursus 2 dagen / 1 dag
Certificaat cursus DTS / SOG
Geldigheid certificaat 5 jaar
Prijs dagcursus €349,- / €245,- (toeslag SOG € 59,-)
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS of Incompany

Inhoud Hoogwerker cursus 1B

  • Praktisch omgaan met hoogwerker;
  • Het op de juiste manier opstellen van de hoogwerker
  • Inspecties van hoogwerker;
  • Mogelijkheden hoogwerker;
  • Veiligheidsvoorschriften hoogwerker;
  • Rijvaardigheid hoogwerker;
  • Voorkomen schade hoogwerker;
  •  

Doel Hoogwerker cursus 1B

Het doel van de Hoogwerker 1B (SOG) cursus is dat de cursist na afloop veilig kan werken met een bovengenoemde Hoogwerker en zowel de theorie als praktijk beheerst. Daarnaast moet de cursist de Hoogwerker visueel en functioneel beoordelen en in staat zijn om het dagelijks onderhoud correct uit te voeren.

Voor wie is de cursus Hoogwerker 1B bestemd?

De cursus Hoogwerker 1B (SOG) is voor iedereen bestemd die met een, zelfrijdende telescoop‐ en kniktelescoophoogwerkers voorzien van stempels, hoogwerkers op aanhanger, hoogwerker op chassis, of met spinhoogwerkers met stempels werkt. Omdat de hoogwerkerbestuurder op locaties van derden komt is het aan te raden om de Hoogwerker cursus onder SOG uit te laten voeren. Hiermee weet u zeker dat de bestuurder van de Hoogwerker ten alle tijde aan de gestelde eisen van opdrachtgever voldoet.

 CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl