Veilig werken met Mestgassen

De cursus Veilig werken met Mestgassen van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaande cursus met een zeer hoog slagingspercentage.De cursus Veilig werken met Mestgassen wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus Veilig werken met Mestgassen verder omschreven.

Informatie cursus Veilig werken met Mestgassen

 De cursus Veilig werken met Mestgassen is bedoeld voor medewerkers die worden blootgesteld aan mestgassen, bijvoorbeeld tijdens het verwerken (mixen/roeren/overpompen) van (drijf)mest uit kelders, putten of opslag. Mestgassen kunnen bestaan uit onder andere zwavelwaterstof, ammoniak, methaan, en blauwzuurgas.

Details Veilig werken met Mestgassen
Duur cursus 1 dagdeel
Certificaat cursus DTS
Geldigheid certificaat 1 jaar
Prijs dagcursus € 95,-
Prijs avondcursus € 120,-
Locatie DTS of Incompany

Inhoud Veilig werken met Mestgassen

  • Herkennen van situaties
  • Eigenschappen en gevaren
  • Gebruik van detectie apparatuur
  • Gebruik specifieke PBM's
  • Vluchtprocedures
  • Eerste hulp bij een alarm.

     

Doel Veilig werken met Mestgassen

Het doel van de cursus Veilig werken met Mestgassen is om de kennis hiervan te vergroten, zodat de cursist in een noodsituatie weet hoe hij/zij moet handelen. Hiermee wordt het risco op ongelukken aanzienljik verlaagd.

Voor wie is de cursus Veilig werken met Mestgassen bestemd?

De cursus Veilig werken met Mestgassen is bestemd voor een ieder die met mestgassen in aanraking komt. Het is niet alleen noodzakelijk voor de cursist die dagelijks met mestgassen werkt, maar ook juist voor mensen uit de naaste omgeving. Hiermee weet één ieder juist te handelen in een noodsituatie.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE CURSUS

 

Omgaan met Mestgassen Beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op 7 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl