De wachtlijst van DTS opleidingen

DTS opleidingen streeft er naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bieden wij de meeste cursussen op vaste momenten aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel zo gemakkelijk! Toch kan het voorkomen dat een cursus niet op het gewenste moment wordt aangeboden, er een aanvraagtijd voor examens is of er simpelweg te weinig aanmeldingen zijn.

Wij zijn ons er van bewust dat u graag precies weet waar u aan toe bent en willen u dan ook zoveel mogelijk ontlasten! Daarom hanteren wij onderstaande procedure.

U heeft meer dan 5 cursisten

Wanneer u 5 of meer cursisten heeft die een bepaalde cursus moeten volgen, maar de gewenste datum er niet tussen staat. Dan kunt u middels onderstaande button een offerte opvragen. U kunt dan aangeven om welke cursus het gaat en hoeveel cursisten het betreft. U kunt er voor kiezen om het op één van de locaties van DTS in te plannen of bij u op locatie. Wij maken hier geen onderscheid in brengen hier dan ook geen extra kosten voor in rekening!


U heeft minder dan 5 cursisten

Wanneer u minder dan 5 cursisten heeft, maar de datum is niet geschikt of de cursus staat nog niet gepland. Dan kunt u, middels onderstaande button, de cursisten inschrijven op de wachtlijst. Wij streven er naar op de cursus binnen een maand plaats te laten vinden!

1. U drukt op de button inschrijven wachtlijst
2. U voert uw bedrijfsgegevens in en kiest het aantal cursisten
3. Vervolgens drukt u op versturen en u ontvangt van ons een bevestiging
4. Elke vrijdag ontvang u een mail met de status van de cursus
5. Bij voldoende deelnemers stellen wij een datum voor wanneer de cursus plaatsvindt
6. De cursist schijven wij voor u in en u ontvangt een opdrachtbevestiging

INSCHRIJVEN > 5 CURSISTEN WACHTLIJST < 5 CURSISTEN.

Voor welke cursus is de wachtlijst van toepassing?

De wachtlijst is voor de cursussen; EHBO (volgens oranjekruis), BHV Ploegleider, Banksman (NOGEPA 1.9), First Aid (NOGEPA 2.2), Blusinstructie (NOGEPA 0.6), Flensmonteur en VVL van toepassing.

 CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl