BHV Basis

De BHV Basis cursus van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaande BHV cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de BHV cursus om u als cursist uit te blijven dagen. De BHV Basis cursus wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden.

Informatie BHV Basis cursus

De cursus BHV Basis wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen, Meppel en de Eemshaven. Ook kan de BHV Basis cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus BHV Basis worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus BHV Basis is 6 personen. De BHV Basis cursus duurt 2 dagen.

Details BHV Basis cursus
Duur cursus 2 dagen
Certificaat cursus DTS
Geldigheid certificaat 1 jaar
Prijs dagcursus € 225,-
Prijs avondcursus € 225,-
Locatie DTS / Incompany

Inhoud BHV Basis cursus

  • Levensreddende handelingen;
  • Basis brandpreventie;
  • Communicatie & Ontruiming;
  • Brandbestrijding;
  • Alarmeren en samenwerken nooddiensten.

Doel BHV Basis cursus

Het doel van de BHV Basis cursus is de medewerker in staat stellen om juist te handelen in een noodsituatie. Na het volgen van de BHV Basis cursus bent u in staat om eerste hulp te verlenen, brand te bestrijden en de locatie te ontruimen. Tevens bent u in staat om na de BHV Basis cursus samen te werken met de hulpdiensten.

Voor wie is de BHV Basis cursus bestemd?

De cursus BHV Basis is bestemd voor medewerkers van instellingen en bedrijven die de bedrijfshulpverlening (BHV) moeten kunnen verzorgen in geval van branden, ongevallen en/of andere calamiteiten.

Wilt u een BHV cursus onder de vlag van NIBHV volgen dan is dit uiteraard ook mogelijk!
Wij vragen u dan even contact met ons op te nemen.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE CURSUS

 

BHV Basis Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op 37 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl