Hogedrukreiniger

De Hogedrukreiniger(HDR) cursus van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaande Hogedrukreiniger cursus die aan alle geldende eisen van de ARBO-wet voldoet. De hogedrukreiniger cursus wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus hogedrukreiniger verder omschreven.

Informatie Hogedrukreiniger cursus (HDR)

De cursus hogedrukreiniger (HDR) wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. Ook kan de hogedrukreiniger cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus hogedrukreiniger worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus hogedrukreiniger is 6 personen. De hogedrukreiniger cursus duurt 1 dag.

Details hogedrukreiniger cursus
Duur cursus 1 dag
Certificaat cursus DTS
Geldigheid certificaat 3 jaar
Prijs dagcursus € 199,00
Prijs avondcursus n.v.t.
Locatie DTS / Incompany

Inhoud Hogedrukreiniger (HDR) cursus

  • Wet en regelgeving
  • Benoemen veiligheidsvoorzieningen
  • PBM's
  • Instructies en procedures toepassen
  • Eerste hulp bij hogedruk verwondingen
  • De verschillende spuitmethoden
  • Reactiekrachten kennen

Doel Hogedrukreiniger cursus (HDR)

Het doel van de hogedrukreiniger (HDR) cursus is om de kennis en vaardigheden van de cursist te toetsen op het gebied van het gebruik van de hogedrukreiniger, zodat alle hogedrukreinig werkzaamheden veilig en volgens de regels uitgevoerd worden.

Voor wie is de Hogedrukreiniger cursus (HDR) bestemd?

De cursus hogedrukreiniger is voor een ieder bestemd die werkzaamheden met een hogedrukreiniger uitvoert. De cursus hogedrukreiniger kan worden afgestemd op de branche en werkzaamheden die door de de cursist worden uitgevoerd. 

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE CURSUS

 CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl