BHV Herhaling

De BHV Herhaling cursus van DTS Opleidingen staat bekend als een hoogstaande BHV cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de BHV cursus om u als cursist uit te blijven dagen. De BHV Herhaling cursus wordt door DTS opleidingen in heel Nederland aangeboden.

Informatie BHV Herhaling cursus

De cursus BHV Herhaling wordt elke week aangeboden in Groningen, Emmen en de Eemshaven. Ook kan de BHV Herhaling cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus BHV Herhaling worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus BHV Herhaling is 6 personen. De BHV Herhaling cursus duurt 1 dag.

Details BHV Herhaling cursus
Duur cursus 1 dag
Certificaat cursus DTS
Geldigheid certificaat 1 jaar
Prijs dagcursus € 125,-
Prijs avondcursus € 125,-
Locatie DTS / Incompany

Inhoud BHV Herhaling cursus

Voor de inhoud van de BHV Herhaling cursus verwijzen wij u door naar de inhoud van de BHV Basis cursus
Doel BHV Herhaling cursus

Het doel van de BHV Herhaling cursus is het opfrissen van alle stof die u geleerd heeft tijdens de BHV Basis cursus. Daarnaast komen tijdens de BHV Herhaling cursus alle nieuwe ontwikkelingen aan bod op gebied van bedrijfshulpverlening (BHV). Tevens wordt er tijdens een BHV Herhaling cursus extra aandacht besteed aan de brandbestrijding.

Voor wie is de BHV Herhaling cursus bestemd?

De cursus BHV Herhaling is bestemd voor iedereen die het jaar ervoor de BHV Herhaling of de BHV Basis hebben gevolgd. Het is bij DTS mogelijk om een cursus BHV Herhaling te volgen als u bij een andere opleider reeds een BHV Basis cursus heeft gevolgd. Echter dient het BHV diploma nog wel geldig te zijn.

Wilt u een BHV cursus onder de vlag van NIBHV volgen dan is dit uiteraard ook mogelijk!
Wij vragen u dan even contact met ons op te nemen.

INSCHRIJVEN BHV HERHALING

 

BHV Herhaling Beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op 23 reviews.CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl