Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 4 + 13

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door jantje op .
Ik heb met 3 personen van onze organisatie de BHV HH gedaan. Een leuk dagje uit. Wel met als doelstelling de BHV HH goed te doen hoor! De herhaling was leuk en noodzakelijk. Bij ons binnen de organisatie hoeft niemand zich meer zorgen te maken! We zijn allemaal weer bij de les in het verlenen van eerste hulp! Ik heb met 3 personen van onze organisatie de BHV HH gedaan. Een leuk dagje uit. Wel met als doelstelling de BHV HH goed te doen hoor! De herhaling was leuk en noodzakelijk. Bij ons binnen de organisatie hoeft niemand zich meer zorgen te maken! We zijn allemaal weer bij de les in het verlenen van eerste hulp!

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Sieneke op .
Echt een goede opfrisser! 1 dagje in grote lijnen de BHV basis doorgenomen. Ik merk dat in de loop van de tijd de gewoonte de overhand neemt en het meeste stof destijds een beetje op de achtergrond is geraakt. Een zeer effectieve dag! Echt een goede opfrisser! 1 dagje in grote lijnen de BHV basis doorgenomen. Ik merk dat in de loop van de tijd de gewoonte de overhand neemt en het meeste stof destijds een beetje op de achtergrond is geraakt. Een zeer effectieve dag!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4)  door Nicolai op .
Op het gebied van kranen veel geleerd! Zoals het inschatten van risico\'s, Het aanslaan van lasten. Een cursus van 3 dagen snel en kort. Ik hoop dat ik alle ingegeven informatie de aankomende 4 jr blijf onthouden!. Op het gebied van kranen veel geleerd! Zoals het inschatten van risico\'s, Het aanslaan van lasten. Een cursus van 3 dagen snel en kort. Ik hoop dat ik alle ingegeven informatie de aankomende 4 jr blijf onthouden!.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4)  door Genero op .
Ik heb in 2 dagen deze cursus gedaan weet nu veel meer over de boutverbindingen, openen en sluiten van flensen. Ik heb het een leuke dag gevonden! Ik heb in 2 dagen deze cursus gedaan weet nu veel meer over de boutverbindingen, openen en sluiten van flensen. Ik heb het een leuke dag gevonden!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Renaldo op .
Ik ben nu een gecertificeerde rigger! Ik heb de cursus van 3 dagen gevolgd. Met veel aandacht voor veilig werken, inschatten van risico\'s, Het aanslaan van lasten. Zeker een tip voor iedereneen die graag met zijn handen werkt! Ik ben nu een gecertificeerde rigger! Ik heb de cursus van 3 dagen gevolgd. Met veel aandacht voor veilig werken, inschatten van risico\'s, Het aanslaan van lasten. Zeker een tip voor iedereneen die graag met zijn handen werkt!

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Marlies op .
In de basis een cursus die eigenlijk iedereen een keertje moet doen. Ongelukje zit in een klein hoekje. We hebben veel geoefend op hoe om te gaan met een shock, botbreuken, reanimatie en nog meer oefening voor in en om het huis met het oog echt de eerste hulp verlenen. In de basis een cursus die eigenlijk iedereen een keertje moet doen. Ongelukje zit in een klein hoekje. We hebben veel geoefend op hoe om te gaan met een shock, botbreuken, reanimatie en nog meer oefening voor in en om het huis met het oog echt de eerste hulp verlenen.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Wierd op .
Een cursus met veel stof over het veilig functioneren van zo\'n apparaat. Best wel ingewikkeld. Ik ben erg praktisch laat mij maar rijden op zo\'n Hoogwerker dan komt het allemaal goed! Mooie locatie met een goede maaltijd Een cursus met veel stof over het veilig functioneren van zo\'n apparaat. Best wel ingewikkeld. Ik ben erg praktisch laat mij maar rijden op zo\'n Hoogwerker dan komt het allemaal goed! Mooie locatie met een goede maaltijd

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door scott op .
VCA vol examen ondergaan goed geoefend vele proefexamens gedownload en het boekje van A t/m Z gelezen. Op basis van de proef ben ik met volledige overtuiging de examen ingegaan VCA vol examen ondergaan goed geoefend vele proefexamens gedownload en het boekje van A t/m Z gelezen. Op basis van de proef ben ik met volledige overtuiging de examen ingegaan

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Besse op .
Ik heb thuis de boek ontvangen en veel feitjes en weetjes op geslagen in mijn hoofd. Ik heb de examen al gedaan ben benieuwd naar de resultaat, maar ik heb er een goed gevoel over! Ik heb thuis de boek ontvangen en veel feitjes en weetjes op geslagen in mijn hoofd. Ik heb de examen al gedaan ben benieuwd naar de resultaat, maar ik heb er een goed gevoel over!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Boasz op .
Ik ga werken voor de NAM en voor de NAM kom ik op diverse locaties terecht o.a. locaties waarvoor ik perslucht moet hebben. Alvorens ik deze mag doen eerst maar even opgegeven voor de H2s een cursus die ik nodig heb om op locatie te kunnen werken ivm het vrij kunnen komen van gevaarlijke stoffen. Een zeer interessante opleiding. Ik ga werken voor de NAM en voor de NAM kom ik op diverse locaties terecht o.a. locaties waarvoor ik perslucht moet hebben. Alvorens ik deze mag doen eerst maar even opgegeven voor de H2s een cursus die ik nodig heb om op locatie te kunnen werken ivm het vrij kunnen komen van gevaarlijke stoffen. Een zeer interessante opleiding.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Thijmen op .
Cursus met veel aandacht voor de gevaren en eigenschappen van H2S, Gebruik van H2S detectie apparatuur. Ik heb nooit geweten dat deze stof zo gevaarlijk kon zijn. Nu weet ik wat ik moet doen op locatie zo snel mogelijk van de plint afgaan en opletten hoe de wind waait. Cursus met veel aandacht voor de gevaren en eigenschappen van H2S, Gebruik van H2S detectie apparatuur. Ik heb nooit geweten dat deze stof zo gevaarlijk kon zijn. Nu weet ik wat ik moet doen op locatie zo snel mogelijk van de plint afgaan en opletten hoe de wind waait.

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Pepijn op .
Door functieverandering kon ik niet alleen meer met de VCA af. Ik heb de VCA vol moeten volgen. Een iets pittiger cursus meer gericht zoals verwacht op leidinggeven. De docent was zeer helder in zijn verhaal kon het allemaal prima volgen. nadien nog een proefexamen gemaakt en daarna met goede moed het examen in! Door functieverandering kon ik niet alleen meer met de VCA af. Ik heb de VCA vol moeten volgen. Een iets pittiger cursus meer gericht zoals verwacht op leidinggeven. De docent was zeer helder in zijn verhaal kon het allemaal prima volgen. nadien nog een proefexamen gemaakt en daarna met goede moed het examen in!

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Elvis op .
Ik heb de VCA basis gevolgd veel gerefresht. Ben helemaal op de hoogte van de regelgeving en kan via de CCV weer een aantal punten bijschrijven. Goed verzorgde lunch en een prima locatie waar je makkelijk je auto kunt parkeren Ik heb de VCA basis gevolgd veel gerefresht. Ben helemaal op de hoogte van de regelgeving en kan via de CCV weer een aantal punten bijschrijven. Goed verzorgde lunch en een prima locatie waar je makkelijk je auto kunt parkeren

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Fons op .
Prima basis training, Lekker gegeten en goed uitleg door de docent. Geoefend met proefexamens en examen op het nippertje gehaald. Kan er weer tien jaar tegenaan Prima basis training, Lekker gegeten en goed uitleg door de docent. Geoefend met proefexamens en examen op het nippertje gehaald. Kan er weer tien jaar tegenaan

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Oscar op .
Vrij eenvoudige cursus. Ik miste een beetje de diepgang. De docent wist me te overtuigen dat een vca in principe voor iedereen haalbaar moet zijn en niet afzonderlijk voor elk organisatie (nu nog niet) een aparte vca kan opstellen. Wellicht ooit in de toekomst. Vrij eenvoudige cursus. Ik miste een beetje de diepgang. De docent wist me te overtuigen dat een vca in principe voor iedereen haalbaar moet zijn en niet afzonderlijk voor elk organisatie (nu nog niet) een aparte vca kan opstellen. Wellicht ooit in de toekomst.

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Jean Pierre op .
Ik heb de VCA vol examen met goed gevolg afgelegd. Veel theorie voor aanvang van de examen o.a. over Arbo-wet en regelgeving, Taakrisico-analyse en Bedrijfsnoodplan. Met behulp van de proefexamens is het me gelukt om in een keer te slagen Ik heb de VCA vol examen met goed gevolg afgelegd. Veel theorie voor aanvang van de examen o.a. over Arbo-wet en regelgeving, Taakrisico-analyse en Bedrijfsnoodplan. Met behulp van de proefexamens is het me gelukt om in een keer te slagen

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Kristoff op .
Voor het eerst een banksman ondergaan. Veel geleerd met betrekking tot kennis van kranen, inschatten van risico\'s, de massa van een last schatten, opdrachten geven voor het verplaatsen van lasten. Boeiende cursus kon het nadien meteen bij ons in de praktijk brengen op de werkvloer Voor het eerst een banksman ondergaan. Veel geleerd met betrekking tot kennis van kranen, inschatten van risico\'s, de massa van een last schatten, opdrachten geven voor het verplaatsen van lasten. Boeiende cursus kon het nadien meteen bij ons in de praktijk brengen op de werkvloer

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Hilbrandt op .
Diepgaande cursus, veel aandacht besteed aan Bedrijfsnoodplan, Leiding geven en het veilig werken volgens de richtlijnen van de Arbowet. Goed onderhouden en verzorgde cursus met een prima locatie! Diepgaande cursus, veel aandacht besteed aan Bedrijfsnoodplan, Leiding geven en het veilig werken volgens de richtlijnen van de Arbowet. Goed onderhouden en verzorgde cursus met een prima locatie!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Brik op .
Ik ben aangesteld als BHV er binnen onze organisatie. Ik heb ooit eens EHBO gevolgd. Het gedeelte van levensreddende handelingen was voor mij een verversing. Het gedeelte van de brandbestrijding en brandpreventie is voor mij vernieuwend. Zo ben ik erachter gekomen dat communicatie de key is voor de basisveiligheid. En eigenlijk zorgen dat iedereen binnen het bedrijf op de hoogte is voor de te volgen procedures. Ik ben aangesteld als BHV er binnen onze organisatie. Ik heb ooit eens EHBO gevolgd. Het gedeelte van levensreddende handelingen was voor mij een verversing. Het gedeelte van de brandbestrijding en brandpreventie is voor mij vernieuwend. Zo ben ik erachter gekomen dat communicatie de key is voor de basisveiligheid. En eigenlijk zorgen dat iedereen binnen het bedrijf op de hoogte is voor de te volgen procedures.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Herman op .
Goed verzorgde cursus, veel geleerd over het veiligwerken, de te gebruiken gereedschappen en monteren en demonteren van afsluitingen. Goed verzorgde cursus, veel geleerd over het veiligwerken, de te gebruiken gereedschappen en monteren en demonteren van afsluitingen.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements