Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 5 + 14

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Lex op .
Ik heb voor 2 dagen een cursus gevolgd bij DTS over flens verbindngen. Het houdt wel in ieder geval meer in dan dat ik zelf bedacht had. Veel stof over studbolts, monteren, Boutverbindingen, veilig werken en het openen en sluiten van flensverbindingen. Veel geoefend en veel theoretische kennis opgedaan. De lunch is prima verzorgd en de lessen waren goed te doen! Ik heb voor 2 dagen een cursus gevolgd bij DTS over flens verbindngen. Het houdt wel in ieder geval meer in dan dat ik zelf bedacht had. Veel stof over studbolts, monteren, Boutverbindingen, veilig werken en het openen en sluiten van flensverbindingen. Veel geoefend en veel theoretische kennis opgedaan. De lunch is prima verzorgd en de lessen waren goed te doen!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Vicki op .
Cursus gevolgd. Ik vond het een beetje ingewikkeld. Heb goed opgelet en aantekeningen gemaakt. Ik kom net kijken in deze branche. Gelukkig legde de docent alles vrij rustig uit en kon ik blijven pennen. Ik was blij met de pauze kon ik het stof laten bezinken. Na de pauze goed opgepakt en uiteindelijk geslaagd Cursus gevolgd. Ik vond het een beetje ingewikkeld. Heb goed opgelet en aantekeningen gemaakt. Ik kom net kijken in deze branche. Gelukkig legde de docent alles vrij rustig uit en kon ik blijven pennen. Ik was blij met de pauze kon ik het stof laten bezinken. Na de pauze goed opgepakt en uiteindelijk geslaagd

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Jantje op .
Ik heb deze week een H2s opleiding gevolgd. Veel geleerd over de eigenschappen van H2S en de gevaren ervan. Ik keek me ogen uit toen ik het pand voorbij reed. Fonteintjes, ruime parkeerplekken en een goede verzorgde lunch. Alles is tiptop verzorgd Ik heb deze week een H2s opleiding gevolgd. Veel geleerd over de eigenschappen van H2S en de gevaren ervan. Ik keek me ogen uit toen ik het pand voorbij reed. Fonteintjes, ruime parkeerplekken en een goede verzorgde lunch. Alles is tiptop verzorgd

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Vitalik op .
Deze cursus is goed te doen. Veel stof is algemeen bekend. In mijn functie als brandwacht krijg ik veelal te maken met het voorkomen van ongelukken. Een goed inhoudelijke cursus waarmee ik me goed in kon identificeren, gevaarlijke stoffen, Besloten ruimten en veiligheidsvoorschriften tav het werken met PBM,s. Je merkt dat de docenten goed onderlegd zijn en weten waarover ze spreken qua veiligheid en preventie! Deze cursus is goed te doen. Veel stof is algemeen bekend. In mijn functie als brandwacht krijg ik veelal te maken met het voorkomen van ongelukken. Een goed inhoudelijke cursus waarmee ik me goed in kon identificeren, gevaarlijke stoffen, Besloten ruimten en veiligheidsvoorschriften tav het werken met PBM,s. Je merkt dat de docenten goed onderlegd zijn en weten waarover ze spreken qua veiligheid en preventie!

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Amarens op .
Super Leuk! Ik heb me voortijdig een beetje verdiept in deze cursus. Een oud boekje gelezen van mijn collega. Dirk was onze docent. Ik heb gelachen en serieus geluisterd. Kwam goed van pas had maar 2 foutjes en domme foutjes! De lunch was fantastisch zo eet ik mijn broodjes thuis nog niet. Het leek wel bakkertje BART! Super Leuk! Ik heb me voortijdig een beetje verdiept in deze cursus. Een oud boekje gelezen van mijn collega. Dirk was onze docent. Ik heb gelachen en serieus geluisterd. Kwam goed van pas had maar 2 foutjes en domme foutjes! De lunch was fantastisch zo eet ik mijn broodjes thuis nog niet. Het leek wel bakkertje BART!

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Berend op .
Aardige cursus met specifieke aandacht voor, gevaarlijke stoffen, werkvergunningen en het dragen van PBM\'s. Cursus is goed te doen mits je goed oplet. Bij mij in de groep zijn niet geslaagd erg zonde. De docent vond ik heel erg helder en transparant. Aardige cursus met specifieke aandacht voor, gevaarlijke stoffen, werkvergunningen en het dragen van PBM\'s. Cursus is goed te doen mits je goed oplet. Bij mij in de groep zijn niet geslaagd erg zonde. De docent vond ik heel erg helder en transparant.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Niek op .
Voor het werk deze cursus gevolgd. Ik heb een leuke dag gehad. Veel uitleg van de docent en ter afsluiting het rijden op een Hoogwerker. het was super. En de lunch is goed verzorgd. Voor het werk deze cursus gevolgd. Ik heb een leuke dag gehad. Veel uitleg van de docent en ter afsluiting het rijden op een Hoogwerker. het was super. En de lunch is goed verzorgd.

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Bianca op .
Ik heb het boek thuis gekregen veel geleerd en proef examens gedaan op VCA examenbank. Uiteindelijk aangedurfd om de examen bij DTS te volgen. Altijd weer leerzaam en spannend de examen. Veel stof over de veiligheid en Arbo wetgeving. Ik ben blij thuis geoefend te hebben Ik heb het boek thuis gekregen veel geleerd en proef examens gedaan op VCA examenbank. Uiteindelijk aangedurfd om de examen bij DTS te volgen. Altijd weer leerzaam en spannend de examen. Veel stof over de veiligheid en Arbo wetgeving. Ik ben blij thuis geoefend te hebben

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Eric op .
De VCA vol gevolgd. Een scherpe cursus met veel details en inhoudt. Zeer leerzaam. De lunch wordt bij DTS goed verzorgd. Veel keuze aan broodjes De VCA vol gevolgd. Een scherpe cursus met veel details en inhoudt. Zeer leerzaam. De lunch wordt bij DTS goed verzorgd. Veel keuze aan broodjes

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Marjolein op .
Ik ben al een beetje bekend met DTS en mocht daarop nieuw de cursus doen. Een grote toeval is dat ik voor de EHBO basis en nu voor de EHBO herhaling dezelfde docent trof. Het gemak zoals de docent het vertelde nam ik de stof tot me en kreeg het gevoel dat ik op deze manier niet zou kunnen zakken. Rustig gegeten in de pauze nog met de docent gekletst over een aantal vragen die ik had en daarna de praktijk. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd! Ik ben al een beetje bekend met DTS en mocht daarop nieuw de cursus doen. Een grote toeval is dat ik voor de EHBO basis en nu voor de EHBO herhaling dezelfde docent trof. Het gemak zoals de docent het vertelde nam ik de stof tot me en kreeg het gevoel dat ik op deze manier niet zou kunnen zakken. Rustig gegeten in de pauze nog met de docent gekletst over een aantal vragen die ik had en daarna de praktijk. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd!

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Rosetta op .
Te midden van een leuk groepje veel uitleg gekregen, hoe te handelen bij botbreuken en vergiftiging een onderdeel is de reanimatie. Ik beheers nu de techniekjes voor het verrichten van een goede beademming. Het was een leerzame dag met een goed verzorgde lunch! Te midden van een leuk groepje veel uitleg gekregen, hoe te handelen bij botbreuken en vergiftiging een onderdeel is de reanimatie. Ik beheers nu de techniekjes voor het verrichten van een goede beademming. Het was een leerzame dag met een goed verzorgde lunch!

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Leon op .
goede inhoudelijke cursus met veel praktijk. Ik heb veel opgestoken over het functioneren van een Hoogwerker en de rijvaardigheid plus de veiligheidsvoorwaarden van een Hoogwerker goede inhoudelijke cursus met veel praktijk. Ik heb veel opgestoken over het functioneren van een Hoogwerker en de rijvaardigheid plus de veiligheidsvoorwaarden van een Hoogwerker

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Tom op .
Ik kreeg de cursus aangeboden via mijn werk vond het meteen leuk om te volgen. Nadien op internet gekeken en kwam vervolgens uit bij DTS. Locatie is vlakbij mij in de buurt en naar alle lovende beoordelingen wilde ik het ook wel eens proberen. Vandaar mijn inschrijving. Veel geleerd over het functioneren en het omgaan met een hoogwerker. Ik kreeg de cursus aangeboden via mijn werk vond het meteen leuk om te volgen. Nadien op internet gekeken en kwam vervolgens uit bij DTS. Locatie is vlakbij mij in de buurt en naar alle lovende beoordelingen wilde ik het ook wel eens proberen. Vandaar mijn inschrijving. Veel geleerd over het functioneren en het omgaan met een hoogwerker.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Jeffrey op .
prima cursuc! veel geleerd over de Arbo wet, gevaarlijke stoffen, werkvergunningen, besloten ruimten e.d. prima cursuc! veel geleerd over de Arbo wet, gevaarlijke stoffen, werkvergunningen, besloten ruimten e.d.

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Damian op .
Ik werk in de veiligheid branche en heb veelal met veiligheid te maken. In het verlengde mocht ik van mijn organisatie deze cursus volgen. Een zeer aangename cursus met veel oog voor ongelukken op de werkvloer, veilig werken op de werkvloer als het levensreddend handelen Ik werk in de veiligheid branche en heb veelal met veiligheid te maken. In het verlengde mocht ik van mijn organisatie deze cursus volgen. Een zeer aangename cursus met veel oog voor ongelukken op de werkvloer, veilig werken op de werkvloer als het levensreddend handelen

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Robert op .
Ik heb de cursus onder SOG normering gevolgd. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan nu ben ik ten allen tijde gewaarborgd om op alle locaties te kunnen werken. De cursus is praktisch. Veel geoefend op rijvaardigheid en controle van de heftruck. Ik heb een leuke dag gehad Ik heb de cursus onder SOG normering gevolgd. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan nu ben ik ten allen tijde gewaarborgd om op alle locaties te kunnen werken. De cursus is praktisch. Veel geoefend op rijvaardigheid en controle van de heftruck. Ik heb een leuke dag gehad

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Lidya op .
De cursus gedaan binnen onze organisatie. Veel uitleg gekregen over het functioneren van een AED bediener. O.a. het veilig benaderen van een slachtoffer, bewustzijn controleren e.d. De cursus gedaan binnen onze organisatie. Veel uitleg gekregen over het functioneren van een AED bediener. O.a. het veilig benaderen van een slachtoffer, bewustzijn controleren e.d.

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Leo op .
De cursus gevolgd, goed te doen veel opgestoken over onder meer reanimeren, reanimeren met AED, het veilig benaderen van een slachtoffer e.d. Zeker een aanrader om deze cursus te volgen De cursus gevolgd, goed te doen veel opgestoken over onder meer reanimeren, reanimeren met AED, het veilig benaderen van een slachtoffer e.d. Zeker een aanrader om deze cursus te volgen

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Ernst op .
Veel geleerd met betrekking tot de veiligheid waaronder: Hijsen, tillen en lopen. Taakrisico analyse en de procedures met betrekking tot de Arbo-wet en regelgeving. De cursus is prima verzorgd inclusief de goede catering vele keuze uit diverse broodjes Veel geleerd met betrekking tot de veiligheid waaronder: Hijsen, tillen en lopen. Taakrisico analyse en de procedures met betrekking tot de Arbo-wet en regelgeving. De cursus is prima verzorgd inclusief de goede catering vele keuze uit diverse broodjes

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Paula op .
Via mijn werk opgegeven voor de BHV heb dit altijd al graag willen doen. Ik heb de Cursus gedaan bij DTS. Ik keek op hun site en reed er wel eens langs werd nieuwsgierig hoe het daar binnen uitzag een grootse kantine met een heerlijke lunch. Ik kon nog even buiten wachten op het terras onder het genot van een gratis kopje koffie. De cursus was erg leuk veel geleerd over ontruiming, brandpreventie, brandbestrijding en het doen van levensreddende handelingen Via mijn werk opgegeven voor de BHV heb dit altijd al graag willen doen. Ik heb de Cursus gedaan bij DTS. Ik keek op hun site en reed er wel eens langs werd nieuwsgierig hoe het daar binnen uitzag een grootse kantine met een heerlijke lunch. Ik kon nog even buiten wachten op het terras onder het genot van een gratis kopje koffie. De cursus was erg leuk veel geleerd over ontruiming, brandpreventie, brandbestrijding en het doen van levensreddende handelingen

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements