Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 3 + 16

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Davon op .
Ik werk in de transport heb mijn vca basis gedaan Onder code 95. In de transport werk je met diverse ladingen en gevaarlijke stoffen. Ik zag een stukje overlapping van wat ik op het werkveld tegenkom. Interessant hoor! Ik werk in de transport heb mijn vca basis gedaan Onder code 95. In de transport werk je met diverse ladingen en gevaarlijke stoffen. Ik zag een stukje overlapping van wat ik op het werkveld tegenkom. Interessant hoor!

BHV Ploegleider
Beoordeling:       (5)  door Elmira op .
Een goedverzorgde inhoudelijke cursus met Arbowetgeving, bespreken van scenario\'s en het opzetten van oefeningen. Ik heb echt het idee dat ik dingen heb geleerd die ik van te voren niet wist. Een goedverzorgde inhoudelijke cursus met Arbowetgeving, bespreken van scenario\'s en het opzetten van oefeningen. Ik heb echt het idee dat ik dingen heb geleerd die ik van te voren niet wist.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Tamira op .
Bekende kost voor mij, maar altijd leuk om even weer praktisch bezig te zijn en of alle bagage wat je hebt geleerd is blijven hangen. Ik moet zeggen het ging me allemaal goed af. De brandbestrijding en de aandacht daarvoor was voor mij vernieuwend. Ik zat bij een clubje leuke serieuze mensen waarmee je goed kon oefenen zoals verbandleer & reanimatie Bekende kost voor mij, maar altijd leuk om even weer praktisch bezig te zijn en of alle bagage wat je hebt geleerd is blijven hangen. Ik moet zeggen het ging me allemaal goed af. De brandbestrijding en de aandacht daarvoor was voor mij vernieuwend. Ik zat bij een clubje leuke serieuze mensen waarmee je goed kon oefenen zoals verbandleer & reanimatie

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Sanchez op .
Leuke oefening de brand bestrijding. Ik ben helemaal gerefresht over methodieken en hoe te helpen. De lunch is goed verzorgd met diverse broodjes, normaal loop ik geen tweede rondje maar ik kon het niet laten. Leuke oefening de brand bestrijding. Ik ben helemaal gerefresht over methodieken en hoe te helpen. De lunch is goed verzorgd met diverse broodjes, normaal loop ik geen tweede rondje maar ik kon het niet laten.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Habib op .
De cursus vond ik lastig. Goed geluisterd en notities gemaakt. Nadien de praktijk dat is echt mijn ding. Ik heb een leuke dag gehad! De cursus vond ik lastig. Goed geluisterd en notities gemaakt. Nadien de praktijk dat is echt mijn ding. Ik heb een leuke dag gehad!

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Bernt op .
Ik moest even stukje schrijven van mezelf heb gevraagd of dit ook kon. Ik heb een hele leuke dag gehad. Leuke mede cursisten heerlijk gegeten (voortreffelijk verzorgd mooie kantine en een leuke zithoek buiten) Uiteindelijk draait het daar niet om maar de cursist. ging me makkelijk af overtuigende docent die alles goed vertelde. Hij gaf als tip altijd voordat je op de hoogwerker aan de slag gaat even goed checken immers je koopt ook geen nieuwe auto voordat je onder de motorkap hebt gekeken en of een proefritje hebt gemaakt. Ik moest even stukje schrijven van mezelf heb gevraagd of dit ook kon. Ik heb een hele leuke dag gehad. Leuke mede cursisten heerlijk gegeten (voortreffelijk verzorgd mooie kantine en een leuke zithoek buiten) Uiteindelijk draait het daar niet om maar de cursist. ging me makkelijk af overtuigende docent die alles goed vertelde. Hij gaf als tip altijd voordat je op de hoogwerker aan de slag gaat even goed checken immers je koopt ook geen nieuwe auto voordat je onder de motorkap hebt gekeken en of een proefritje hebt gemaakt.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Michel op .
Ik vond het een lastige cursus qua theorie. Ik heb veel stof moeten verwerken. Gelukkig kwam later de Praktijk. Rijvaardigheid was geen probleem volgende keer iets beter opletten met inspecteren. Puntje van kritiek voor de rest geslaagd Ik vond het een lastige cursus qua theorie. Ik heb veel stof moeten verwerken. Gelukkig kwam later de Praktijk. Rijvaardigheid was geen probleem volgende keer iets beter opletten met inspecteren. Puntje van kritiek voor de rest geslaagd

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Leon op .
Ik kan er weer 14 punten bijschrijven voor de CCV. De cursus inhoudelijk is goed te doen. Veel geleerd over beademen, hartmassages en verbandleer. Altijd handig wanneer je op de rit bent. Ik kan er weer 14 punten bijschrijven voor de CCV. De cursus inhoudelijk is goed te doen. Veel geleerd over beademen, hartmassages en verbandleer. Altijd handig wanneer je op de rit bent.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Sjon op .
Ik heb veel geleerd over veiligheidsprocedures met betrekking tot het berijden van een heftruck. Voorkomen van schade, herkennen van defecten e.d. Een goed te volgen cursus met een goedverzorgde lunch Ik heb veel geleerd over veiligheidsprocedures met betrekking tot het berijden van een heftruck. Voorkomen van schade, herkennen van defecten e.d. Een goed te volgen cursus met een goedverzorgde lunch

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Siert op .
Ik heb me ingeschreven voor de cursus veilig werken met de heftruck. Cursus met veel stof over de veiligheid. De 7 punten voor de CCV is mooi meegenomen voor een evt vervolg cursus. De lunch in de kantine is prima verzorgd Ik heb me ingeschreven voor de cursus veilig werken met de heftruck. Cursus met veel stof over de veiligheid. De 7 punten voor de CCV is mooi meegenomen voor een evt vervolg cursus. De lunch in de kantine is prima verzorgd

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Saar op .
Met een aantal collega\'s de training gedaan waarin verbandleer, omgaan met vergiftiging, Reanimatie en kennismaking met een AED onderdeel is van de lesstof. Een leuk intensief dagje waarin vele nieuwe methodes althans voor mij bijv het beademen en hartmassages werden behandeld. Met een aantal collega\'s de training gedaan waarin verbandleer, omgaan met vergiftiging, Reanimatie en kennismaking met een AED onderdeel is van de lesstof. Een leuk intensief dagje waarin vele nieuwe methodes althans voor mij bijv het beademen en hartmassages werden behandeld.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Lieke op .
Ik heb een erg leuke dag gehad. De docent Dirk heeft alles haarfijn uitgelegd tot in de puntjes. Veel leuke oefeningen gedaan met collega\'s, oefenen met verband, omgaan met een vergiftiging, etc echt een aanrader. Ik heb een erg leuke dag gehad. De docent Dirk heeft alles haarfijn uitgelegd tot in de puntjes. Veel leuke oefeningen gedaan met collega\'s, oefenen met verband, omgaan met een vergiftiging, etc echt een aanrader.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Tijn op .
Na 10 jaar werd het weer eens tijd voor het opnieuw doen van de VCA. Bij DTS heb ik de cursus gevolgd. Na deze opfris cursus die hard nodig is ben ik me meer bewust van de regels Arbowet, gevaarlijke stoffen en al het overige in het veilig uitvoeren van de werkzaamheden Na 10 jaar werd het weer eens tijd voor het opnieuw doen van de VCA. Bij DTS heb ik de cursus gevolgd. Na deze opfris cursus die hard nodig is ben ik me meer bewust van de regels Arbowet, gevaarlijke stoffen en al het overige in het veilig uitvoeren van de werkzaamheden

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Gijs op .
Ik vond de beleving en het verhaal van de docent duidelijk, Hierdoor kon ik de cursus makkelijk volgen. Veel geleerd over het voorkomen van ongelukken op de werkvloer en de eerste handeling bij ongelukken Ik vond de beleving en het verhaal van de docent duidelijk, Hierdoor kon ik de cursus makkelijk volgen. Veel geleerd over het voorkomen van ongelukken op de werkvloer en de eerste handeling bij ongelukken

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Siem op .
ik heb deze cursus gevolgd voor mijn werk. een van de medewerkers die de papieren heeft voor de Hoogwerker is met vakantie. Ik heb veel geleerd tot het veilig werken met de Hoogwerker. De lunch is echt een feetje wat een keuze uit lekkere broodjes! ik heb deze cursus gevolgd voor mijn werk. een van de medewerkers die de papieren heeft voor de Hoogwerker is met vakantie. Ik heb veel geleerd tot het veilig werken met de Hoogwerker. De lunch is echt een feetje wat een keuze uit lekkere broodjes!

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Benjamin op .
Na een stukje uitleg weten we hoe een AED bediener werkt. hij hangt nu centraal op locatie. bij een ongeval kunnen we meteen ingrijpen Na een stukje uitleg weten we hoe een AED bediener werkt. hij hangt nu centraal op locatie. bij een ongeval kunnen we meteen ingrijpen

Omgaan met Mestgassen
Beoordeling:       (5)  door Siem op .
Ik vond het belangrijk om deze cursus te doen in verband met de gevaarlijke stoffen die uit mest naar voren kunnen komen. Ik weet nu veel meer over de gevaren van mest. Een zeer interessante cursus. Ik vond het belangrijk om deze cursus te doen in verband met de gevaarlijke stoffen die uit mest naar voren kunnen komen. Ik weet nu veel meer over de gevaren van mest. Een zeer interessante cursus.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Stijn op .
Ik kreeg te horen dat DTS druk bezig is met digitalisering zodat je thuis lesstof kunt oefenen voor bijvoorbeeld de VCA. Ik vind dit een goede ontwikkeling. Zeker met de weinige uren die ik over heb om een cursus te volgen is dit een goed alternatief. Ik heb nu de VCA via een boek gedaan maar volgende keer ben ik digitaal van de partij! Ik kreeg te horen dat DTS druk bezig is met digitalisering zodat je thuis lesstof kunt oefenen voor bijvoorbeeld de VCA. Ik vind dit een goede ontwikkeling. Zeker met de weinige uren die ik over heb om een cursus te volgen is dit een goed alternatief. Ik heb nu de VCA via een boek gedaan maar volgende keer ben ik digitaal van de partij!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Liam op .
Ik vond de aandacht voor de brandbestrijding een leuk item. Verbanden omleggen en reanimeren heb ik wel eens vaker gedaan, maar de methodieken blijven veranderen. Ben blij dat ik deze opfris cursus heb gedaan. Erg grappig dat moet je gezien hebben de wc geweldig die openhaard bij de toilet! Ik vond de aandacht voor de brandbestrijding een leuk item. Verbanden omleggen en reanimeren heb ik wel eens vaker gedaan, maar de methodieken blijven veranderen. Ben blij dat ik deze opfris cursus heb gedaan. Erg grappig dat moet je gezien hebben de wc geweldig die openhaard bij de toilet!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Anna op .
De cursus vond ik zeer interessant leuke docent die alles goed uitlegde de oefeningen waren erg leuk om te doen en wat een fantastisch mooie kantine met vele lekkere broodjes, soep etc! Goed verzorgd De cursus vond ik zeer interessant leuke docent die alles goed uitlegde de oefeningen waren erg leuk om te doen en wat een fantastisch mooie kantine met vele lekkere broodjes, soep etc! Goed verzorgd

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements