Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 5 + 5

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Lotte op .
Ik vond het best wel een ingewikkelde cursus met aandacht voor de Arbowetgeving. het voorkomen van ongelukken door zorgmaatregelen te treffen. Nadien een volle hoofd vol informatie en veel geleerd over preventie Ik vond het best wel een ingewikkelde cursus met aandacht voor de Arbowetgeving. het voorkomen van ongelukken door zorgmaatregelen te treffen. Nadien een volle hoofd vol informatie en veel geleerd over preventie

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Lotte op .
Ik heb een thuisstudie vca gedaan en een boek opgevraagd. Ik kreeg te horen dat DTS bezig is met het digitaal doen van een examen een zeer interessante ontwikkeling zeker voor mij in verband met mijn drukke baan. Ik heb een thuisstudie vca gedaan en een boek opgevraagd. Ik kreeg te horen dat DTS bezig is met het digitaal doen van een examen een zeer interessante ontwikkeling zeker voor mij in verband met mijn drukke baan.

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Zoe op .
We hebben een AED Bediener besteld en afgeleverd gekregen. Na uitleg over het functioneren weten we hier veilig mee om te gaan. We hebben een AED Bediener besteld en afgeleverd gekregen. Na uitleg over het functioneren weten we hier veilig mee om te gaan.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Mila op .
Bij de BHV zat ik meer te denken aan eerste hulpverlening maar brandbestrijding daar heb ik helemaal niet over nagedacht. Ik vond het een leerzame cursus met een goed verzorgde lunch en een mooie kantine Bij de BHV zat ik meer te denken aan eerste hulpverlening maar brandbestrijding daar heb ik helemaal niet over nagedacht. Ik vond het een leerzame cursus met een goed verzorgde lunch en een mooie kantine

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Thomas op .
De docent gaf goed les in begrijpbare taal! Sommige hoofdstukken vond ik lastig. Na het oefenen en de goed verzorgde lunch maak ik me niet zoveel zorgen over de examen. De docent gaf goed les in begrijpbare taal! Sommige hoofdstukken vond ik lastig. Na het oefenen en de goed verzorgde lunch maak ik me niet zoveel zorgen over de examen.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Max op .
Veel geleerd en veel informatie over veiligheid. Door het maken van een proefexamen kreeg ik een beter beeld en ging met een goed gevoel het examen in! Veel geleerd en veel informatie over veiligheid. Door het maken van een proefexamen kreeg ik een beter beeld en ging met een goed gevoel het examen in!

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Tim op .
Na een lange periode illegaal op een heftruck te hebben gereden heeft mijn loonbedrijf toch maar besloten om me mee te laten doen voor de heftruck. Het rijden op zich leverde geen problemen op maar bij alleen rijden bleef het niet veel geleerd over veiligheid, inspecties en herkennen van defecten. Na een lange periode illegaal op een heftruck te hebben gereden heeft mijn loonbedrijf toch maar besloten om me mee te laten doen voor de heftruck. Het rijden op zich leverde geen problemen op maar bij alleen rijden bleef het niet veel geleerd over veiligheid, inspecties en herkennen van defecten.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Jayden op .
Voor het eerst sinds lange tijd weer een cursus gevolgd. Het is een mooie cursus om mee te beginnen hierna nog de VCA. Stukje theorie in combinatie met praktijk. Naast het rijden veel kennis opgedaan met het rijden van een heftruck, inspecties en nog veel meer. De lunch die bij de cursus is zag er heel goed uit Voor het eerst sinds lange tijd weer een cursus gevolgd. Het is een mooie cursus om mee te beginnen hierna nog de VCA. Stukje theorie in combinatie met praktijk. Naast het rijden veel kennis opgedaan met het rijden van een heftruck, inspecties en nog veel meer. De lunch die bij de cursus is zag er heel goed uit

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Lars op .
leuke cursus, veel geleerd over de mogelijkheden van een hoogwerker, het veilig werken met een hoogwerker, Herkennen van defecten. Bleek achteraf toch iets meer in te houden dan dat ik me voor die tijd zou hebben kunnen bedenken. leuke cursus, veel geleerd over de mogelijkheden van een hoogwerker, het veilig werken met een hoogwerker, Herkennen van defecten. Bleek achteraf toch iets meer in te houden dan dat ik me voor die tijd zou hebben kunnen bedenken.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Levi op .
Ik vond het een lastige cursus een klein beetje onderschat. Veel geoefend met de proefexamens. en uiteindelijk maar toch gehaald. Ik vond het een lastige cursus een klein beetje onderschat. Veel geoefend met de proefexamens. en uiteindelijk maar toch gehaald.

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Aaf op .
Ik vond het een leuke cursus met veel aandacht voor de Arbowetgeving, de rol van de preventiemedewerker en het organiseren van de preventietaken. De docenten zijn goed geschoold kon het goed volgen en bij vragen namen ze er extra de tijd voor! Ik vond het een leuke cursus met veel aandacht voor de Arbowetgeving, de rol van de preventiemedewerker en het organiseren van de preventietaken. De docenten zijn goed geschoold kon het goed volgen en bij vragen namen ze er extra de tijd voor!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Annou op .
Leerzame cursus met aandacht voor de brandbestrijding, levensreddende handelingen en ontruimingsoefeningen. De lunch is prima verzorgd met vele keuze Leerzame cursus met aandacht voor de brandbestrijding, levensreddende handelingen en ontruimingsoefeningen. De lunch is prima verzorgd met vele keuze

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Milan op .
Ik kwam erachter dat mijn vca vol was verlopen. Ik heb nog een vca basis die nog geldig is maar niet om leiding te kunnen geven. Ik heb me ingeschreven bij DTS. Ik vond het een fijne cursus veel geleerd over de taak risico analyse, leidinggeven en veiligheid. Ik kwam erachter dat mijn vca vol was verlopen. Ik heb nog een vca basis die nog geldig is maar niet om leiding te kunnen geven. Ik heb me ingeschreven bij DTS. Ik vond het een fijne cursus veel geleerd over de taak risico analyse, leidinggeven en veiligheid.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Isa op .
Ik werk met vele mensen op een afdeling. Ik wilde graag de cursus BHV volgen. Via mijn werkgever werd het vergoed. Door te kijken op internet kwam ik uit bij DTS. Keek op de site en las de vele goede beoordelingen en dacht als mensen zo lovend zijn over de cursus dan wil ik dat met eigen ogen ervaren. dus heb me opgegeven Ik werk met vele mensen op een afdeling. Ik wilde graag de cursus BHV volgen. Via mijn werkgever werd het vergoed. Door te kijken op internet kwam ik uit bij DTS. Keek op de site en las de vele goede beoordelingen en dacht als mensen zo lovend zijn over de cursus dan wil ik dat met eigen ogen ervaren. dus heb me opgegeven

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Daan op .
Bij mijn nieuwe werkgever meteen aan de bak in het volgen van een cursus. Hij had me opgegeven voor de VCA basis bij DTS. Ik ken DTS niet maar mooie locatie en een heerlijke lunch en een oprechte docent die de tijd neemt om het verhaal goed uit te leggen Bij mijn nieuwe werkgever meteen aan de bak in het volgen van een cursus. Hij had me opgegeven voor de VCA basis bij DTS. Ik ken DTS niet maar mooie locatie en een heerlijke lunch en een oprechte docent die de tijd neemt om het verhaal goed uit te leggen

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door sem op .
De eerste keer aan de BHV cursus meegedaan. Ik moet zeggen een leuke ervaring met theorie en praktijk. Veel geleerd over brandbestrijding, levensreddende handelingen en ontruimingsoefeningen. Locatie van DTS is perfect ik kon het meteen vinden lag mooi aan de weg tegen over de NAM en voldoende parkeergelegenheid! De eerste keer aan de BHV cursus meegedaan. Ik moet zeggen een leuke ervaring met theorie en praktijk. Veel geleerd over brandbestrijding, levensreddende handelingen en ontruimingsoefeningen. Locatie van DTS is perfect ik kon het meteen vinden lag mooi aan de weg tegen over de NAM en voldoende parkeergelegenheid!

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Anita op .
We hebben een AED bediener besteld deze hebben we ontvangen na een goed stukje uitleg weten wij in noodgevallen hiermee om te gaan We hebben een AED bediener besteld deze hebben we ontvangen na een goed stukje uitleg weten wij in noodgevallen hiermee om te gaan

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Valerie op .
Het is een leuke opsteker de meesten kennis is redelijk goed blijven hangen. De docenten zijn goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Ik heb een aantal nieuwe weetjes erbij geleerd! Het is een leuke opsteker de meesten kennis is redelijk goed blijven hangen. De docenten zijn goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Ik heb een aantal nieuwe weetjes erbij geleerd!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Mohammed op .
Ik heb thuis een boek ontvangen voor de zelfstudie. Naar wat proefexamens wist ik het zeker. Ik schrijf me in voor de VCA basis examen, deze is goed te doen! Ik heb thuis een boek ontvangen voor de zelfstudie. Naar wat proefexamens wist ik het zeker. Ik schrijf me in voor de VCA basis examen, deze is goed te doen!

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Dennis op .
Ik werk in de beroepsgoederenvervoer en moest mijn VCA opnieuw doen onder de code 95 ik heb hem naar tevredenheid gedaan en gevolgd. Kan er weer 14 punten bijschrijven Ik werk in de beroepsgoederenvervoer en moest mijn VCA opnieuw doen onder de code 95 ik heb hem naar tevredenheid gedaan en gevolgd. Kan er weer 14 punten bijschrijven

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements