Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 10 + 15

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Naomi op .
Ik heb in het verleden ook wel eens een cursus EHBO gedaan bij het oranje kruis. Ik merk wel dat de methodieken en toepassingen zijn veranderd. Ik vond de kennismaking met de AED een goed iets. Bijna elk bedrijf heeft zo\'n ding hangen maar hoe het werkt? Ben blij dat daar aandacht aan werd besteed. De lunch is heerlijk en de omgeving is fijn om een cursus te volgen echt een aanrader Ik heb in het verleden ook wel eens een cursus EHBO gedaan bij het oranje kruis. Ik merk wel dat de methodieken en toepassingen zijn veranderd. Ik vond de kennismaking met de AED een goed iets. Bijna elk bedrijf heeft zo\'n ding hangen maar hoe het werkt? Ben blij dat daar aandacht aan werd besteed. De lunch is heerlijk en de omgeving is fijn om een cursus te volgen echt een aanrader

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Sabine op .
Intensieve cursus waar ik op een leuke manier op terugkijk. Veel geleerd met betrekking tot de reanimatie, omgaan met de AED, vergiftiging. Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten doen een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij DTS ben je verzekerd van een heerlijke lunch, mooie restaurant en een goede inhoudelijke cursus Intensieve cursus waar ik op een leuke manier op terugkijk. Veel geleerd met betrekking tot de reanimatie, omgaan met de AED, vergiftiging. Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten doen een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij DTS ben je verzekerd van een heerlijke lunch, mooie restaurant en een goede inhoudelijke cursus

Omgaan met Mestgassen
Beoordeling:       (5)  door Gijs op .
Ik heb er weer een stukje bijgeleerd over de gevaren van mest, het verlenen van eerste hulp bij alarmering. En hoe en wanneer het dragen van PBM s voor je eigen veiligheid Ik heb er weer een stukje bijgeleerd over de gevaren van mest, het verlenen van eerste hulp bij alarmering. En hoe en wanneer het dragen van PBM s voor je eigen veiligheid

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Geke op .
De cursus was leerzaam. De examen goed te doen. De locatie is groots. Kantine met volop keuze aan broodjes. Genoeg ruimte om je auto te parkeren. Vriendelijke docenten. Tot over 10 jaar De cursus was leerzaam. De examen goed te doen. De locatie is groots. Kantine met volop keuze aan broodjes. Genoeg ruimte om je auto te parkeren. Vriendelijke docenten. Tot over 10 jaar

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Tiffany op .
Er is niet veel blijven hangen van mijn vorige VCA cursus. Een opfrissing was nodig. Ik vond dat de docent het prima heeft uitgelegd. De lunch zag er goed verzorgd uit en ik heb mijn vca basis examen gehaald. Straks nog mijn BHV opfrissen we zullen zien hoe dit verloopt! Er is niet veel blijven hangen van mijn vorige VCA cursus. Een opfrissing was nodig. Ik vond dat de docent het prima heeft uitgelegd. De lunch zag er goed verzorgd uit en ik heb mijn vca basis examen gehaald. Straks nog mijn BHV opfrissen we zullen zien hoe dit verloopt!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Sjors op .
Ik heb de BHV gevolgd veel geleerd over veiligheid en het verlenen van eerste hulp. Hoop dat het niet nodig is, maar als er iets gebeurd dan sta ik paraat! Ik heb de BHV gevolgd veel geleerd over veiligheid en het verlenen van eerste hulp. Hoop dat het niet nodig is, maar als er iets gebeurd dan sta ik paraat!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Mees op .
Ik heb thuis een zelfstudie gedaan voor de VCA examen. Op aanraden van DTS nog wat proefexamens gemaakt en met volle overtuiging de VCA examen gedaan. Ik ben geslaagd de examen was goed te doen Ik heb thuis een zelfstudie gedaan voor de VCA examen. Op aanraden van DTS nog wat proefexamens gemaakt en met volle overtuiging de VCA examen gedaan. Ik ben geslaagd de examen was goed te doen

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Phillipe op .
Toch wel een pittige cursus veel geleerd over de rol als leidinggevende. Waar je op moet letten met betrekking tot de risico\'s. Ik heb er veel aangehad. Een zeer leerzame cursus met een goed verzorgde lunch met als slotstuk de VCA vol examen die achteraf gezien goed te doen is! Toch wel een pittige cursus veel geleerd over de rol als leidinggevende. Waar je op moet letten met betrekking tot de risico\'s. Ik heb er veel aangehad. Een zeer leerzame cursus met een goed verzorgde lunch met als slotstuk de VCA vol examen die achteraf gezien goed te doen is!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Celine op .
Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren heb veel geleerd over de besloten ruimten, arbo wet en regelgeving, gevaarlijke stoffen en omgaan met PBM\'s. Deze cursus heeft me laten inzien wat het belang is van veiligwerken. De uitleg van de docent is prima! Aansluitend had ik geen enkele moeite met de VCA basis examen Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren heb veel geleerd over de besloten ruimten, arbo wet en regelgeving, gevaarlijke stoffen en omgaan met PBM\'s. Deze cursus heeft me laten inzien wat het belang is van veiligwerken. De uitleg van de docent is prima! Aansluitend had ik geen enkele moeite met de VCA basis examen

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (3)  door Marga op .
Ik heb de hele dag in een gezellig klasje gezeten met vele mede cursisten allemaal voor de VCA. Samen geluncht en elkaar geholpen met de proefexamens. Dankzij de heldere uitleg van de docent zijn we als groep geslaagd! Ik heb de hele dag in een gezellig klasje gezeten met vele mede cursisten allemaal voor de VCA. Samen geluncht en elkaar geholpen met de proefexamens. Dankzij de heldere uitleg van de docent zijn we als groep geslaagd!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Marieke op .
Ik heb een VCA vol examen gedaan. Best een lastige cursus. Vooraf veel geoefend bij DTS met theorie en proefexamens. Ik ben geslaagd en hoefde aankomende 10 jaar geen examen te doen. De Lunch is by the way goed verzorgd wat een keuze! Ik heb een VCA vol examen gedaan. Best een lastige cursus. Vooraf veel geoefend bij DTS met theorie en proefexamens. Ik ben geslaagd en hoefde aankomende 10 jaar geen examen te doen. De Lunch is by the way goed verzorgd wat een keuze!

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Frank op .
We hebben een AED bediener besteld deze is afgeleverd met gelijktijdig een stukje uitleg over het functioneren ervan We hebben een AED bediener besteld deze is afgeleverd met gelijktijdig een stukje uitleg over het functioneren ervan

Omgaan met Mestgassen
Beoordeling:       (5)  door Piet op .
Ik heb de cursus mestgassen gevolgd. Nu ben ik nog meer op de hoogte van de gevaarlijke stoffen en de risico\'s die ermee gepaard gaan. Leuke cursus met een prima lunch als sluitstuk Ik heb de cursus mestgassen gevolgd. Nu ben ik nog meer op de hoogte van de gevaarlijke stoffen en de risico\'s die ermee gepaard gaan. Leuke cursus met een prima lunch als sluitstuk

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Jan op .
Dag cursus VCA vol gevolgd een leuke cursus met een leuke proef examen training. De cursus bleek toch nog aardig pittig te zijn door het oefenen en tips van de docent heb ik het gehaald! Dag cursus VCA vol gevolgd een leuke cursus met een leuke proef examen training. De cursus bleek toch nog aardig pittig te zijn door het oefenen en tips van de docent heb ik het gehaald!

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Guus op .
In het verleden veel veiligheidscursussen gedaan zoals de BHV. De preventie medewerker was voor mij een nieuwe uitdaging. Veel geleerd over het stukje Arbowetgeving. Prima cursus en een goede verzorgde lunch In het verleden veel veiligheidscursussen gedaan zoals de BHV. De preventie medewerker was voor mij een nieuwe uitdaging. Veel geleerd over het stukje Arbowetgeving. Prima cursus en een goede verzorgde lunch

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Martin op .
Ik het een thuisstudie gedaan en daarna vervolgens aansluitend bij DTS de vca vol examen gedaan. Op aanwijzing van dts heb ik thuis nog een aantal proefexamens gedownload via internet en deze gingen me goed af! Ik het een thuisstudie gedaan en daarna vervolgens aansluitend bij DTS de vca vol examen gedaan. Op aanwijzing van dts heb ik thuis nog een aantal proefexamens gedownload via internet en deze gingen me goed af!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Joop op .
De cursus werd energiek gebracht door de docent. Door de levendige vertelling en uitleg plus het trainen ging de dag vrij snel om en de tijd om de proef examen na te kijken en te maken konden we volledig gebruiken. De examen op zich ging prima ben blij dat we geoefend hebben. De cursus werd energiek gebracht door de docent. Door de levendige vertelling en uitleg plus het trainen ging de dag vrij snel om en de tijd om de proef examen na te kijken en te maken konden we volledig gebruiken. De examen op zich ging prima ben blij dat we geoefend hebben.

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Leroy op .
Inhoudelijk veel geleerd over de AED Bediener. Een paar mensen op kantoor weten hoe dit ding werkt. Nu hebben meerdere collega\'s bij ons op de afdeling AED bediener. Prima voorzorg op onvoorziene omstandigheden. En de uitleg is prima Inhoudelijk veel geleerd over de AED Bediener. Een paar mensen op kantoor weten hoe dit ding werkt. Nu hebben meerdere collega\'s bij ons op de afdeling AED bediener. Prima voorzorg op onvoorziene omstandigheden. En de uitleg is prima

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (4)  door Henk op .
Na een thuisstudie de VCA basis examen gedaan. Leuke locatie. Ik kreeg van de mede cursisten te horen dat de dagcursus erg leuk was om mee te doen leuke uitleg lekkere lunch. Volgende keer ben ik ook van de partij! Na een thuisstudie de VCA basis examen gedaan. Leuke locatie. Ik kreeg van de mede cursisten te horen dat de dagcursus erg leuk was om mee te doen leuke uitleg lekkere lunch. Volgende keer ben ik ook van de partij!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Mark op .
De VCA vol cursus was iets inhoudelijker voor de prijs hoef je het niet te laten. Beide zijn even duur. We zijn goed getraind voor de VCA vol examen. naar de proef examen had ik er de volste vertrouwen in te gaan slagen. En het is gelukt De VCA vol cursus was iets inhoudelijker voor de prijs hoef je het niet te laten. Beide zijn even duur. We zijn goed getraind voor de VCA vol examen. naar de proef examen had ik er de volste vertrouwen in te gaan slagen. En het is gelukt

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements