Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 9 + 6

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Klaas op .
Ik heb de BHV Herhaling gedaan. Ik werk in de transport. Ik werd geadviseerd om onder de code 95! Mooi opgemerkt door DTS Ik heb de BHV Herhaling gedaan. Ik werk in de transport. Ik werd geadviseerd om onder de code 95! Mooi opgemerkt door DTS

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Laurien op .
Ik vond het een leuke inhoudelijke cursus. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik vond het een leuke inhoudelijke cursus. Zeker voor herhaling vatbaar.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Pjotr op .
Ik heb na een volledige dag cursus aansluitend een VCA examen gedaan. Deze heb ik met goed resultaat behaald. Ben super blij Ik heb na een volledige dag cursus aansluitend een VCA examen gedaan. Deze heb ik met goed resultaat behaald. Ben super blij

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (3)  door Jody op .
Ik werk op de NAM zag in mijn PSL dat mijn H2S bijna is verlopen. Op de site zag ik DTS staan die elke vrijdag een H2S cursus geeft. heb me meteen ingeschreven. Ik werk op de NAM zag in mijn PSL dat mijn H2S bijna is verlopen. Op de site zag ik DTS staan die elke vrijdag een H2S cursus geeft. heb me meteen ingeschreven.

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Frans op .
Ik heb les gekregen in het bedienen van de AED bediener. Bij ons binnen de organisatie waren we hier nog niet mee bekend. Door een goede uitleg bij ons op de locatie kunnen we hier nu goed mee uit de voeten. Ik heb les gekregen in het bedienen van de AED bediener. Bij ons binnen de organisatie waren we hier nog niet mee bekend. Door een goede uitleg bij ons op de locatie kunnen we hier nu goed mee uit de voeten.

Flensmonteur Basis (WF.)
Beoordeling:       (3)  door Jordy op .
Ik heb een leuke cursus over de flens gevolgd. Van nature ben ik automonteur. En toch heb ik veel nieuwe dingen geleerd met betrekking tot gevaren en inschatten van risico\'s Ik heb een leuke cursus over de flens gevolgd. Van nature ben ik automonteur. En toch heb ik veel nieuwe dingen geleerd met betrekking tot gevaren en inschatten van risico\'s

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Lotte op .
De BHV is zo realistisch mogelijk na gebootst. Ik heb het als een leerzame dag ervaren. Weet nu te handelen in nood scenario\'s De BHV is zo realistisch mogelijk na gebootst. Ik heb het als een leerzame dag ervaren. Weet nu te handelen in nood scenario\'s

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Guus op .
Ik vond het een goede inhoudelijke cursus. Veel geleerd over veilig werken op hoogte, de mogelijkheden van zo\'n ding en het rijen en besturen van zo\'n apparaat Ik vond het een goede inhoudelijke cursus. Veel geleerd over veilig werken op hoogte, de mogelijkheden van zo\'n ding en het rijen en besturen van zo\'n apparaat

Omgaan met Mestgassen
Beoordeling:       (3)  door Hielke op .
In verband met allemaal gassen die kunnen ontsnappen ben ik door mijn baas naar deze cursus gestuurd. Ik heb veel geleerd en ben op de hoogte van de risico\'s & gevaren van mest In verband met allemaal gassen die kunnen ontsnappen ben ik door mijn baas naar deze cursus gestuurd. Ik heb veel geleerd en ben op de hoogte van de risico\'s & gevaren van mest

BHV Ploegleider
Beoordeling:       (5)  door John op .
Ik vond het een mooie cursus veel geleerd over veiligheid, leidinggeven, diverse scenario\'s oefenen die evt in de praktijk kunnen plaatsvinden. En tussen de middag stevig geluncht. Erg Lekker Ik vond het een mooie cursus veel geleerd over veiligheid, leidinggeven, diverse scenario\'s oefenen die evt in de praktijk kunnen plaatsvinden. En tussen de middag stevig geluncht. Erg Lekker

Omgaan met Mestgassen
Beoordeling:       (5)  door John op .
Ik werk dagelijks met koeien en mest. Ik wist dat mest gevaarlijk kon zijn maar zo gevaarlijk dat je er zelfs dood aan kunt gaan heb ik niet geweten. Ben blij dat ik nu weet wat ik moet doen! Ik werk dagelijks met koeien en mest. Ik wist dat mest gevaarlijk kon zijn maar zo gevaarlijk dat je er zelfs dood aan kunt gaan heb ik niet geweten. Ben blij dat ik nu weet wat ik moet doen!

BHV Ploegleider
Beoordeling:       (5)  door Julian op .
Goede cursus voor BHV beginnend leidinggevende veel geleerd over het leidinggeven, oefenen met scenario\'s etc. Goede cursus voor BHV beginnend leidinggevende veel geleerd over het leidinggeven, oefenen met scenario\'s etc.

Omgaan met Mestgassen
Beoordeling:       (5)  door Geert op .
Ik werk op een boerderij, Ik hoor om me heen dat er regelmatig ongelukjes gebeuren met gassen uit putten, keldder. Ik ben zelf maar deze cursus gaan volgen zodat ik de rest van mijn collega\'s kan wijzen op de gevaren Ik werk op een boerderij, Ik hoor om me heen dat er regelmatig ongelukjes gebeuren met gassen uit putten, keldder. Ik ben zelf maar deze cursus gaan volgen zodat ik de rest van mijn collega\'s kan wijzen op de gevaren

Blusinstructie (NOGEPA 0.6)
Beoordeling:       (5)  door Jop op .
Ik werk bij een autogarage men vond het wel handig dat mensen zoals ik weten hoe zo\'n blusapparaat werkt dus vandaar maar deze cursus volgen. Ik heb er weer wat zaakje bijgeleerd Ik werk bij een autogarage men vond het wel handig dat mensen zoals ik weten hoe zo\'n blusapparaat werkt dus vandaar maar deze cursus volgen. Ik heb er weer wat zaakje bijgeleerd

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Henk op .
Leuke cursus, leuke club mensen en een duidelijk verhaal. Zeker voor herhaling vatbaar over 4 jaar natuurlijk!! Leuke cursus, leuke club mensen en een duidelijk verhaal. Zeker voor herhaling vatbaar over 4 jaar natuurlijk!!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Jort op .
Ik werk op de NAM voor een uitzendburea om de 4 jaar moet ik een H2s cursus doen. Ik keek er tegenop maar na de uitleg van de docent en de eenvoud van de uitleg keek ik er niet tegenop om de examen te doen Ik werk op de NAM voor een uitzendburea om de 4 jaar moet ik een H2s cursus doen. Ik keek er tegenop maar na de uitleg van de docent en de eenvoud van de uitleg keek ik er niet tegenop om de examen te doen

Omgaan met Mestgassen
Beoordeling:       (5)  door Sietse op .
Ik heb de cursus mestgassen gedaan een mooie cursus over het veilig werken met mest en de gevaarlijke stoffen die zich erin bevinden en de preventie ervan. Het was een leerzame dag Ik heb de cursus mestgassen gedaan een mooie cursus over het veilig werken met mest en de gevaarlijke stoffen die zich erin bevinden en de preventie ervan. Het was een leerzame dag

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Dieudonne op .
Vrij recent de preventie medewerker gedaan. Leuke cursus met een enthousiaste docent die erg veel plezier heeft in het uitleggen en die enthousiasme goed wist over te brengen aan de cursisten. Iedereen van ons clubje is geslaagd Vrij recent de preventie medewerker gedaan. Leuke cursus met een enthousiaste docent die erg veel plezier heeft in het uitleggen en die enthousiasme goed wist over te brengen aan de cursisten. Iedereen van ons clubje is geslaagd

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Jens op .
Ik vond de uitleg van de cursus prima en heb me goed vermaakt met de uitleg van de docent. Verhaal is helder en transparant. Ik vond de uitleg van de cursus prima en heb me goed vermaakt met de uitleg van de docent. Verhaal is helder en transparant.

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Jorn op .
Ik en aantal collega\'s hebben uitleg gekregen over de nieuwe AED die we besteld hebben. Leuke cursus en zeer informatief Ik en aantal collega\'s hebben uitleg gekregen over de nieuwe AED die we besteld hebben. Leuke cursus en zeer informatief

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements