Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 4 + 6

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Eefke op .
We hebben een AED Bediener besteld voor bij ons op locatie. Naast het leveren hebben we meteen een cursus gedaan zodat we weten hoe zo\'n apparaat werkt We hebben een AED Bediener besteld voor bij ons op locatie. Naast het leveren hebben we meteen een cursus gedaan zodat we weten hoe zo\'n apparaat werkt

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4)  door Karel op .
Het was een leerzame dag veel opgestoken van de cursus Hoogwerker. Niet alleen met betrekking tot het functioneren van een hoogwerker maar ook de veiligheid! Het was een leerzame dag veel opgestoken van de cursus Hoogwerker. Niet alleen met betrekking tot het functioneren van een hoogwerker maar ook de veiligheid!

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Nelleke op .
Ik heb een leuke inhoudelijke cursus gevolgd. Veel geleerd en opgestoken over de Arbowetgeving Ik heb een leuke inhoudelijke cursus gevolgd. Veel geleerd en opgestoken over de Arbowetgeving

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Tineke op .
Ik heb een erg leuke dag gehad. In de dag training hebben we veel informatie gekregen. Dit heeft er toe geleid dat ik met volle zelfvertrouwen het examen heb gedaan Ik heb een erg leuke dag gehad. In de dag training hebben we veel informatie gekregen. Dit heeft er toe geleid dat ik met volle zelfvertrouwen het examen heb gedaan

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Jose op .
Ik vond de VCA examen niet gemakkelijk. Ik ben blij dat we gedurende de dagcursus een goede uitleg hebben gekregen en een proefexamen hebben gemaakt Ik vond de VCA examen niet gemakkelijk. Ik ben blij dat we gedurende de dagcursus een goede uitleg hebben gekregen en een proefexamen hebben gemaakt

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Simon op .
Ik vond het een leuke cursus ik wist niet dat er nog zoveel bij kwam kijken. Zeer interessant en veel geleerd Ik vond het een leuke cursus ik wist niet dat er nog zoveel bij kwam kijken. Zeer interessant en veel geleerd

BHV Ploegleider
Beoordeling:       (4)  door Suus op .
Ik vond het een hele andere benadering dan de BHV. Er zaten bekende elementen in maar veel nieuwe regelingen hebben betrekking op het leiding geven. Ik vond de cursus goed te doen en ben weer een stukje wijzer geworden. Ik vond het een hele andere benadering dan de BHV. Er zaten bekende elementen in maar veel nieuwe regelingen hebben betrekking op het leiding geven. Ik vond de cursus goed te doen en ben weer een stukje wijzer geworden.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Fenneke op .
Leuke cursus met veel opfrissing en nieuwe methodieken. Leuke cursus met veel opfrissing en nieuwe methodieken.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Pieter op .
Mooi werk heftruck rijden. Ik deed het al binnen het bedrijf. Alleen was ik nog niet officieel in het bezit van een diploma. Nu ik hem heb en de dingen die ik heb bijgeleerd in de cursus kan ik mijn werk nu goed doen Mooi werk heftruck rijden. Ik deed het al binnen het bedrijf. Alleen was ik nog niet officieel in het bezit van een diploma. Nu ik hem heb en de dingen die ik heb bijgeleerd in de cursus kan ik mijn werk nu goed doen

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Koos op .
VCA vol is iets pittiger dan de de VCA. Aangezien de prijs niet anders is heb ik deze gedaan. Ik vond het een leerzamen cursus VCA vol is iets pittiger dan de de VCA. Aangezien de prijs niet anders is heb ik deze gedaan. Ik vond het een leerzamen cursus

Blusinstructie (NOGEPA 0.6)
Beoordeling:       (5)  door Frans op .
Door de uitzendbureau waarvoor ik werkzaam ben had ik de blusinstructie nodig om in een kartonfabriek te kunnen werken. Ik vond de cursus verassend en leerzaam. Door de uitzendbureau waarvoor ik werkzaam ben had ik de blusinstructie nodig om in een kartonfabriek te kunnen werken. Ik vond de cursus verassend en leerzaam.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Harrie op .
Ik kom net van school voor een klusje in Hoogeveen moest ik een VCA diploma hebben. Op internet kwam ik DTS tegen heb me meteen ingeschreven en de cursus gedaan Ik kom net van school voor een klusje in Hoogeveen moest ik een VCA diploma hebben. Op internet kwam ik DTS tegen heb me meteen ingeschreven en de cursus gedaan

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Hannah op .
We hebben een AED aangeschaft en aansluitend een cursus gevolgd. We zijn zeer tevreden over de uitleg. We hebben een AED aangeschaft en aansluitend een cursus gevolgd. We zijn zeer tevreden over de uitleg.

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (4)  door Simon op .
Vond de cursus leuk om te doen nu ben ik me nog meer bewust geworden over de veiligheid op de werkvloer Vond de cursus leuk om te doen nu ben ik me nog meer bewust geworden over de veiligheid op de werkvloer

Flensmonteur Basis (WF.)
Beoordeling:       (4)  door Fabian op .
Ik sleutel al jaren moest me certificeren door mijn werkgever. In de cursus werd veel bekende stof behandeld met nieuwe feitjes. Ik kan nu weer gecertificeerd sleutelen. Ooh ja en de lunch was lekker! Ik sleutel al jaren moest me certificeren door mijn werkgever. In de cursus werd veel bekende stof behandeld met nieuwe feitjes. Ik kan nu weer gecertificeerd sleutelen. Ooh ja en de lunch was lekker!

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Freek op .
Ik vond het goede inhoudelijke cursus. De praktijk gaf nog enige moeite met het besturen van de Hoogwerker. Uiteindelijk toch geslaagd. Ik vond het goede inhoudelijke cursus. De praktijk gaf nog enige moeite met het besturen van de Hoogwerker. Uiteindelijk toch geslaagd.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Mieke op .
Voor het eerst een BHV cursus gedaan vond het een leuke les. De uitleg was prima en de lunch erg lekker Voor het eerst een BHV cursus gedaan vond het een leuke les. De uitleg was prima en de lunch erg lekker

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (5)  door Roelf op .
De theorie is goed te doen. Ik heb nog nooit met een masker gelopen. Daar moest ik wel even aan wennen. De docent heeft me goed geholpen De theorie is goed te doen. Ik heb nog nooit met een masker gelopen. Daar moest ik wel even aan wennen. De docent heeft me goed geholpen

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Youp op .
De theorie is te doen. Ik heb ooit in het verleden de VVL gedaan. Door deze opfris cursus en de nogepa eis kan ik ook een keer de offshore in De theorie is te doen. Ik heb ooit in het verleden de VVL gedaan. Door deze opfris cursus en de nogepa eis kan ik ook een keer de offshore in

Omgaan met Kwik
Beoordeling:       (5)  door Fred op .
Ik ben werkzaam bij de NAM mocht niet de plint op omdat mijn kwik niet geldig was. Ik kon snel oversteken en het filmpje doen bij DTS! Ik ben werkzaam bij de NAM mocht niet de plint op omdat mijn kwik niet geldig was. Ik kon snel oversteken en het filmpje doen bij DTS!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements