Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 1 + 12

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Bert op .
Voor mijn werk moest ik de VCA halen het clubje waar ik in zat was gezellig en lekker gegeten. Door het oefenen van de proefexamens viel de examen reuze mee! Voor mijn werk moest ik de VCA halen het clubje waar ik in zat was gezellig en lekker gegeten. Door het oefenen van de proefexamens viel de examen reuze mee!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Ruben op .
In het verleden heb ik de VVL gedaan die cursus vond ik al interessant maar de Banksman was iets pittiger en inhoudelijker. Ik ben blij hem gehaald te hebben. Leuke locatie en lekker eten In het verleden heb ik de VVL gedaan die cursus vond ik al interessant maar de Banksman was iets pittiger en inhoudelijker. Ik ben blij hem gehaald te hebben. Leuke locatie en lekker eten

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Pieter Jan op .
Ik vond het een leuke dag met leergierige mensen in mijn klasje. Dit werkt erg stimulerend en de docent heeft het goed en duidelijk uitgelegd. Ik vond het een leuke dag met leergierige mensen in mijn klasje. Dit werkt erg stimulerend en de docent heeft het goed en duidelijk uitgelegd.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Robert op .
In een leuk klasje gezeten veel opgestoken. Leuke docent met goede uitleg In een leuk klasje gezeten veel opgestoken. Leuke docent met goede uitleg

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Remona op .
Ik vond het een opsteker. Een zeer leerzame cursus Ik vond het een opsteker. Een zeer leerzame cursus

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Saskia op .
Ik heb me goed vermaakt op de cursus. De nieuwe methodieken vond ik zeer interesant Ik heb me goed vermaakt op de cursus. De nieuwe methodieken vond ik zeer interesant

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Roelof op .
Leuke cursus, heb veel gehad aan deze cursus, deze opfrissing was nodig. Een aantal dingen zijn uit mijn geheugen weggegleden Leuke cursus, heb veel gehad aan deze cursus, deze opfrissing was nodig. Een aantal dingen zijn uit mijn geheugen weggegleden

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Marieke op .
Ik vond de cursus erg fijn om te doen. De oefeningen waren op een leuke leerzame manier neergezet Ik vond de cursus erg fijn om te doen. De oefeningen waren op een leuke leerzame manier neergezet

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Hendrik- Jan op .
Mijn VCA is verlopen, ik heb snel op internet gekeken en de eerste in de buurt is DTS. Prima eten, prima locatie en een goede docent die de tijd nam om je vragen te beantwoorden Mijn VCA is verlopen, ik heb snel op internet gekeken en de eerste in de buurt is DTS. Prima eten, prima locatie en een goede docent die de tijd nam om je vragen te beantwoorden

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Fabian op .
De Stof vond ik goed te doen. De praktijk was erg leuk. het was even zoeken naar het functioneren van de hoogwerker maar dankzij hulp en goede uitleg van de docent kreeg ik dit vrij snel onder de knie De Stof vond ik goed te doen. De praktijk was erg leuk. het was even zoeken naar het functioneren van de hoogwerker maar dankzij hulp en goede uitleg van de docent kreeg ik dit vrij snel onder de knie

Flensmonteur Basis (WF.)
Beoordeling:       (5)  door Reinholt op .
Ik vond de theorie pittig. Lange tijd niet meer zo les gehad. Door de praktijk aansluitend viel alles voor mij theorie en praktijk op zijn plaats. Ik vond de theorie pittig. Lange tijd niet meer zo les gehad. Door de praktijk aansluitend viel alles voor mij theorie en praktijk op zijn plaats.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Omar op .
H2S is beetje lastig. Niet altijd begrijpen. Nu goede les snel gehaald H2S is beetje lastig. Niet altijd begrijpen. Nu goede les snel gehaald

Flensmonteur Basis (WF.)
Beoordeling:       (5)  door Peter op .
Ik ken DTS nog van een aantal jaren terug! De cursus waren sowieso goed maar wow wat een pand en een kantine met diverse mogelijkheden! Ik ken DTS nog van een aantal jaren terug! De cursus waren sowieso goed maar wow wat een pand en een kantine met diverse mogelijkheden!

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Arno op .
Ben blij dat ik uiteindelijk de cursus heb gedaan je leert een boel over hoe het wel moet op de werkvloer qua veiligheid. Het verveeld geen moment! Ben blij dat ik uiteindelijk de cursus heb gedaan je leert een boel over hoe het wel moet op de werkvloer qua veiligheid. Het verveeld geen moment!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Gert op .
Een goeie training gehad, s\'morgens theorie en de hele middag onder de kraan oefenen. Hier leer je het tenminste goed!!! Een goeie training gehad, s\'morgens theorie en de hele middag onder de kraan oefenen. Hier leer je het tenminste goed!!!

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Sander op .
Voor de 2e keer geweest moest weer verlenging doen. Het is een mooie locatie om te oefenen. Eten was ook super. Voor de 2e keer geweest moest weer verlenging doen. Het is een mooie locatie om te oefenen. Eten was ook super.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Gerard op .
Top cursus gehad, we konden zelfs oefenen met de AED die we zelf ook hebben. Leuke groep en prima locatie Top cursus gehad, we konden zelfs oefenen met de AED die we zelf ook hebben. Leuke groep en prima locatie

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Stefan op .
Afgelopen donderdag de cursus gedaan, kon gelukkig in 1 dag. Het duurt wel lang maar ben gelukkig geslaagd. Afgelopen donderdag de cursus gedaan, kon gelukkig in 1 dag. Het duurt wel lang maar ben gelukkig geslaagd.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Mark van Ommeren op .
Gelukkig kon ik hier wel binnen 1 week examen doen. in 1 keer gehaald en zelfs binnen 1 week al in het bezit van een certificaat. Top service van DTS! Gelukkig kon ik hier wel binnen 1 week examen doen. in 1 keer gehaald en zelfs binnen 1 week al in het bezit van een certificaat. Top service van DTS!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Pieter Zwart op .
Zo die hebben we weer met vlag en wimpel gehaald. Was nog niet op de nieuwe locatie geweest maar dat ziet er geweldig uit allemaal. Oh ja de cursus was prima verzorgd even als de heerlijke broodjes hamburger in de kantine Zo die hebben we weer met vlag en wimpel gehaald. Was nog niet op de nieuwe locatie geweest maar dat ziet er geweldig uit allemaal. Oh ja de cursus was prima verzorgd even als de heerlijke broodjes hamburger in de kantine

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements