Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 3 + 20

Veilig Verplaatsen van Lasten voor Beginners
Beoordeling:       (5)  door Arno van Klinken op .
Zag er tegenop omdat ik voor mijn werkgever deze cursus moet doen, nou het is me allemaal meegevallen leuke docent die het iedereen probeert te leren hij komt uit de praktijk en weet waar die het over heeft. Volgende week gaan we voor de BHV cursus als dat net zo gaat als vandaag dan teken ik er voor Zag er tegenop omdat ik voor mijn werkgever deze cursus moet doen, nou het is me allemaal meegevallen leuke docent die het iedereen probeert te leren hij komt uit de praktijk en weet waar die het over heeft. Volgende week gaan we voor de BHV cursus als dat net zo gaat als vandaag dan teken ik er voor

Blusinstructie (NOGEPA 0.6)
Beoordeling:       (4)  door Wesly van Bunschoten op .
De blusinstructie en h2s op 1 dag gevolgd. Prima combinatie en een boel geleerd! De blusinstructie en h2s op 1 dag gevolgd. Prima combinatie en een boel geleerd!

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Jurgen de Vries op .
Topcursus gelukkig geen grote groep zodat we allemaal genoeg tijd hadden om te oefenen op de helling. Eten was fantastisch! Topcursus gelukkig geen grote groep zodat we allemaal genoeg tijd hadden om te oefenen op de helling. Eten was fantastisch!

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Cindy Wardenburg op .
We hebben bij DTS een AED gekocht voor op ons bedrijf. En we hebben daarom ook de cursus AED bediener gevolgd zodat we ook weten hoe het werkt. Was een erg leerzame dag en we hopen het natuurlijk niet nodig te zijn We hebben bij DTS een AED gekocht voor op ons bedrijf. En we hebben daarom ook de cursus AED bediener gevolgd zodat we ook weten hoe het werkt. Was een erg leerzame dag en we hopen het natuurlijk niet nodig te zijn

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Jasper Stevens op .
Zo first aid is wel even iets anders dan alleen ehbo. We hadden een leuke groep. Zit vol leuke elementen met lotus slachtoffers. Voor de herhaling komen we zeker terug Zo first aid is wel even iets anders dan alleen ehbo. We hadden een leuke groep. Zit vol leuke elementen met lotus slachtoffers. Voor de herhaling komen we zeker terug

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Evert Wolf op .
Gister de cursus gedaan en geslaagd was erg informatief. volgende week nog de heftruck en we mogen weer aan het werk bij de Nam. Gister de cursus gedaan en geslaagd was erg informatief. volgende week nog de heftruck en we mogen weer aan het werk bij de Nam.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Johan Westerwolde op .
Vorige week de cursus en examen gedaan. Is wel een lange dag maar de docent weet waar die het over heeft. Geweldige lunch gehad in de kantine en ik heb zelfs het certificaat al binnen Vorige week de cursus en examen gedaan. Is wel een lange dag maar de docent weet waar die het over heeft. Geweldige lunch gehad in de kantine en ik heb zelfs het certificaat al binnen

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Sandra van der Schraaf op .
We hebben de cursus gehad bij ons op het bedrijf. Was heel goed om in de eigen omgeving te oefenen. Ze hadden zelf alles mee om zo realistisch mogelijk te trainen. Dikke pluim voor de docent en DTS We hebben de cursus gehad bij ons op het bedrijf. Was heel goed om in de eigen omgeving te oefenen. Ze hadden zelf alles mee om zo realistisch mogelijk te trainen. Dikke pluim voor de docent en DTS

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Arman van der Hak op .
Ik ben weer helemaal up to date, met de cursus EHBO van DTS. Er veranderd toch best veel in een korte tijd. Leuke cursusgroep en een top locatie Ik ben weer helemaal up to date, met de cursus EHBO van DTS. Er veranderd toch best veel in een korte tijd. Leuke cursusgroep en een top locatie

Flensmonteur Basis (WF.)
Beoordeling:       (5)  door Ton op .
Geweldige cursus, duurt wel 2 dagen maar dan leer je tenminste iets. Kan nu op de Nam locatie in Warfsum aan de slag. Zelfs het certificaat was er binnen een week! Geweldige cursus, duurt wel 2 dagen maar dan leer je tenminste iets. Kan nu op de Nam locatie in Warfsum aan de slag. Zelfs het certificaat was er binnen een week!

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (4)  door Marja Engelsma op .
Omdat we op school een AED hebben hangen hebben we bij DTS een cursus hiervoor gevolgd. Was een erg leuke dag en gelukkig een niet al te grote groep. De docent weet waar die het over heeft en geeft de les vol overgave. Omdat we op school een AED hebben hangen hebben we bij DTS een cursus hiervoor gevolgd. Was een erg leuke dag en gelukkig een niet al te grote groep. De docent weet waar die het over heeft en geeft de les vol overgave.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Pierre van der Wijst op .
Stond vanmorgen bij de GZI in Emmen en mijn H2S was verlopen. Gelukkig kon ik aan de overkant bij DTS nog Ad-hoc een training H2S volgen. Top service. Stond vanmorgen bij de GZI in Emmen en mijn H2S was verlopen. Gelukkig kon ik aan de overkant bij DTS nog Ad-hoc een training H2S volgen. Top service.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Egbert de Jong op .
Gelukkig kon de BHV herhaling voor de Code 95, dus heb weer 7 punten voor mijn rijbewijs. Erg leuke dag gehad. Eten was ook helemaal geweldig een pluim voor de catering! Gelukkig kon de BHV herhaling voor de Code 95, dus heb weer 7 punten voor mijn rijbewijs. Erg leuke dag gehad. Eten was ook helemaal geweldig een pluim voor de catering!

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (4)  door Gerard Habers op .
Voor het eerst een cursus met een ademluchtmasker gehad, was een zeer leerzame dag. De faciliteiten zijn fantastisch. En de docent weet waar die het over heeft! Voor het eerst een cursus met een ademluchtmasker gehad, was een zeer leerzame dag. De faciliteiten zijn fantastisch. En de docent weet waar die het over heeft!

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4)  door Sander de Jong op .
Vandaag de cursus met een schaarhoogwerker gevolgd, cursus was goed en de lunch was top! Vandaag de cursus met een schaarhoogwerker gevolgd, cursus was goed en de lunch was top!

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Wim op .
Gisteren vca cursus gevolgd wen nu al de uitslag. Lange cursus, maar ben geslaagd. Gisteren vca cursus gevolgd wen nu al de uitslag. Lange cursus, maar ben geslaagd.

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (5)  door Marieke op .
ik moest mijn VCU halen voor mijn uitzendbureau. donderdag examen gedaan en weet nu al dat ik ben geslaagd. ik moest mijn VCU halen voor mijn uitzendbureau. donderdag examen gedaan en weet nu al dat ik ben geslaagd.

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Danny op .
Voor mijn offshore werkzaamheden moest ik mijn first aid halen. Een lange cursus, maar zeer leerzaam. complimenten DTS Voor mijn offshore werkzaamheden moest ik mijn first aid halen. Een lange cursus, maar zeer leerzaam. complimenten DTS

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4)  door Barend op .
Mijn banksman gedaan, omdat ik offshore werk. Tevreden dat het op de korte termijn kon. Mijn banksman gedaan, omdat ik offshore werk. Tevreden dat het op de korte termijn kon.

Blusinstructie (NOGEPA 0.6)
Beoordeling:       (5)  door Dick op .
Blusinstructie bij DTS gedaan. Blusinstructie bij DTS gedaan.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements