Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 4 + 9

Veilig Verplaatsen van Lasten voor Beginners
Beoordeling:       (5)  door Leo op .
Heb cursus VVL gevolgd. Goede cursus en weer voor 5 jaar klaar...... Heb cursus VVL gevolgd. Goede cursus en weer voor 5 jaar klaar......

Flensmonteur Basis (WF.)
Beoordeling:       (4)  door Ramon op .
Heb een flenscursus gedaan, voor bij ons in de machinefabriek. Prima cursus Heb een flenscursus gedaan, voor bij ons in de machinefabriek. Prima cursus

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Emil op .
Ik moest mijn heftruck certificaat halen met SOG. Kon binnen een week bij DTS terecht. Bedankt Ik moest mijn heftruck certificaat halen met SOG. Kon binnen een week bij DTS terecht. Bedankt

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Mink op .
Heb een heftruck cursus gevolgd. Goede cursus, goed eten en mooie locatie Heb een heftruck cursus gevolgd. Goede cursus, goed eten en mooie locatie

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Jim op .
Moest6 van mijn werkgever een EHBO cursus volgen. Zat er eerst tegen op, maar alles viel heel erg mee. Veel geleerd en heerlijk gegeten. Moest6 van mijn werkgever een EHBO cursus volgen. Zat er eerst tegen op, maar alles viel heel erg mee. Veel geleerd en heerlijk gegeten.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Marlien op .
Vind het belangrijk om hulp te kunnen verlenen bij een ongeval. Daarom heb ik een EHBO cursus gedaan. Uitgebreide cursus en veel geleerd. Zeker een aanrader Vind het belangrijk om hulp te kunnen verlenen bij een ongeval. Daarom heb ik een EHBO cursus gedaan. Uitgebreide cursus en veel geleerd. Zeker een aanrader

VCA VOL
Beoordeling:       (4)  door Marius op .
Ik heb een VCA vol cursus bij dts gevolgd. Een lange dag, maar voldoende pauzes. Ik heb vooraf het boek ontvangen, wat voor mij nodig was en ben er weer voor 10 jaar vanaf Ik heb een VCA vol cursus bij dts gevolgd. Een lange dag, maar voldoende pauzes. Ik heb vooraf het boek ontvangen, wat voor mij nodig was en ben er weer voor 10 jaar vanaf

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (4)  door leo op .
VCA examen bij DTS gedaan en gehaald. VCA examen bij DTS gedaan en gehaald.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4)  door h2Ser op .
Mijn H2S was verlopen en moest dit weer herhalen. Voor het eerst bij DTS geweest. Alles behandeld en goede cursus. Is aan te raden Mijn H2S was verlopen en moest dit weer herhalen. Voor het eerst bij DTS geweest. Alles behandeld en goede cursus. Is aan te raden

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Geert op .
Ik moest mijn h2s hebben om op locatie aan de slag te kunnen. Mij ingeschreven via de site, direct een bevestiging ontvangen en super veel geleerd. Ik moest mijn h2s hebben om op locatie aan de slag te kunnen. Mij ingeschreven via de site, direct een bevestiging ontvangen en super veel geleerd.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Evert op .
Ik moest van mijn werkgever mijn flensdiploma halen op bij de NAM aan de slag te kunnen. Goede trainingsfaciliteiten en kundige docenten. Daarnaast ook diploma gehaald! Ik moest van mijn werkgever mijn flensdiploma halen op bij de NAM aan de slag te kunnen. Goede trainingsfaciliteiten en kundige docenten. Daarnaast ook diploma gehaald!

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Annemiek op .
Ik heb voor de 3e keer mijn bhv bij dts gevolgd, maar op hun nieuwe locatie. Ik kan niet anders zeggen dat ze het op een mooie locatie zitten en er weer allemaal nieuw dingen zijn behandeld. Eten was super. Ik heb voor de 3e keer mijn bhv bij dts gevolgd, maar op hun nieuwe locatie. Ik kan niet anders zeggen dat ze het op een mooie locatie zitten en er weer allemaal nieuw dingen zijn behandeld. Eten was super.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Marcel op .
Ik heb mijn BHV bij DTS herhaald. Een goede cursus en toch weer nieuwe dingen geleerd. Ik heb mijn BHV bij DTS herhaald. Een goede cursus en toch weer nieuwe dingen geleerd.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4)  door Toon op .
Ik heb gelukkig mijn hoogwerker diploma gehaald. Moest onder SOG. Super cursus, maar examen duurde lang. Ik heb gelukkig mijn hoogwerker diploma gehaald. Moest onder SOG. Super cursus, maar examen duurde lang.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Len op .
Heb de hoogwerker cursus bij DTS in Emmen gevolgd. Je kan merken dat de docent wist waar hij over sprak. Heb veel geleerd en mijn diploma gehaald. Complimenten aan de kok, lunch was heerlijk Heb de hoogwerker cursus bij DTS in Emmen gevolgd. Je kan merken dat de docent wist waar hij over sprak. Heb veel geleerd en mijn diploma gehaald. Complimenten aan de kok, lunch was heerlijk

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Gert op .
Net online de uitslagen bekeken van mijn VCA examen. Ja hoor geslaagd! Net online de uitslagen bekeken van mijn VCA examen. Ja hoor geslaagd!

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Ramon op .
Morgen VCA cursus in Groningen. Vooraf heb ik het boek ontvangen. Is een aanrader, want het is toch best veel stof. We zien het morgen wel Morgen VCA cursus in Groningen. Vooraf heb ik het boek ontvangen. Is een aanrader, want het is toch best veel stof. We zien het morgen wel

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Hendrik op .
Ik kende DTS al, want ik heb al eerder mijn VCA diploma gehaald. Nu ook mijn BHV bij DTS gedaan. Kwaliteit is goed! Ik kende DTS al, want ik heb al eerder mijn VCA diploma gehaald. Nu ook mijn BHV bij DTS gedaan. Kwaliteit is goed!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Margje op .
Ik moet voor mijn nieuwe werkgever mijn BHV diploma hebben. Gelukkig dat het via dts snel geregeld kon worden. Ik moet voor mijn nieuwe werkgever mijn BHV diploma hebben. Gelukkig dat het via dts snel geregeld kon worden.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Wouter op .
Heb mijn BHV gehaald. Leuke cursus en veel geleerd. Echt een aanrader. Heb mijn BHV gehaald. Leuke cursus en veel geleerd. Echt een aanrader.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements