Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 6 + 14

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Renate op .
Yes, gehaald! Mooie locatie, goed lesgegeven. Yes, gehaald! Mooie locatie, goed lesgegeven.

Blusinstructie (NOGEPA 0.6)
Beoordeling:       (4)  door Arjan Boes op .
mooie aanvulling op mijn brandwacht papieren. was goed verzorgt mooie aanvulling op mijn brandwacht papieren. was goed verzorgt

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (4)  door Wim Snippe op .
ERg belangrijk om te hebben als je veel werkt met gassen. Praktijk vond ik het leukste. ERg belangrijk om te hebben als je veel werkt met gassen. Praktijk vond ik het leukste.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4)  door Wim Goudkamp op .
Nodig voor mijn offshore werk. 3 Dagen afwisselend met theorie en praktijk. Heel veel geleerd maar praktijk was ook erg interessant. Nodig voor mijn offshore werk. 3 Dagen afwisselend met theorie en praktijk. Heel veel geleerd maar praktijk was ook erg interessant.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door ronald powels op .
snel geregeld de cursus. veel info over h2s. ben het nodig voor werk op namlocatie. snel geregeld de cursus. veel info over h2s. ben het nodig voor werk op namlocatie.

Veilig Verplaatsen van Lasten voor Beginners
Beoordeling:       (4)  door stef kolthof op .
bijgeleerd over veilig hijsen. Laten aanslaan vond ik persoonlijk moeilijk maar begeleiding was goed door freek. Ook theorie gedaan. Lekker eten gehad bijgeleerd over veilig hijsen. Laten aanslaan vond ik persoonlijk moeilijk maar begeleiding was goed door freek. Ook theorie gedaan. Lekker eten gehad

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4)  door jan zondag op .
sleutel al mijn hele leven maar erg veel bijgeleerd. veiligheid dingen is wel erg veel maar te doen. gewoon koppie erbij hebben sleutel al mijn hele leven maar erg veel bijgeleerd. veiligheid dingen is wel erg veel maar te doen. gewoon koppie erbij hebben

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4)  door Arjan Simons op .
Goed materiaal. Onder SOG gedaan want ik moet hoogwerker gebruiken op NAM-locatie. Prima geregeld. Ook theorie. Eten was lekker Goed materiaal. Onder SOG gedaan want ik moet hoogwerker gebruiken op NAM-locatie. Prima geregeld. Ook theorie. Eten was lekker

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Jacob Visser op .
terrein bij DTS is goed. Praktijk was erg leuk. daarnaast ook theorie in lokaal terrein bij DTS is goed. Praktijk was erg leuk. daarnaast ook theorie in lokaal

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Johanna Zuiderma op .
Ervaren docent die goede praktijkvoorbeelden gaf. Je kon Dirk ook van alles vragen omtrent EHBO. Twee leuke leerzame dagen gehad. Ervaren docent die goede praktijkvoorbeelden gaf. Je kon Dirk ook van alles vragen omtrent EHBO. Twee leuke leerzame dagen gehad.

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (4)  door Mathijs N op .
Als leidingegevende moest ik dit hebben. Prima te doen bij DTS. Als leidingegevende moest ik dit hebben. Prima te doen bij DTS.

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (4)  door Sandra op .
Vil nodig voor mijn werk. Was prima te doen. Wel een enorme hoeveelheid wat ik moest leren. Gelukkig gehaald Vil nodig voor mijn werk. Was prima te doen. Wel een enorme hoeveelheid wat ik moest leren. Gelukkig gehaald

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Andre S op .
Degelijke cursus. Gelukkig niet een keer achteraf maar in prettige schone omgeving. Kantine was top. Lekker eten. Degelijke cursus. Gelukkig niet een keer achteraf maar in prettige schone omgeving. Kantine was top. Lekker eten.

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Renate op .
Leuke docent. Kon alles goed uitleggen. Leuke docent. Kon alles goed uitleggen.

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Rogier op .
We hebben bij DTS een AED machine gekocht voor in het bedrijf. Hierbij hebben we aansluitend ook een Cursus AED bediener gevolgd zodat iedereen weet hoe het werkt. Dit is zeker een aanrader! We hebben bij DTS een AED machine gekocht voor in het bedrijf. Hierbij hebben we aansluitend ook een Cursus AED bediener gevolgd zodat iedereen weet hoe het werkt. Dit is zeker een aanrader!

VCA VOL
Beoordeling:       (4)  door Marielle op .
Zeer informatieve cursus, boek vooraf besteld zodat ik in alle rust kon voorbereiden. Ook worden er veel examens geoefend om je voor te bereiden op het examen. Zeer informatieve cursus, boek vooraf besteld zodat ik in alle rust kon voorbereiden. Ook worden er veel examens geoefend om je voor te bereiden op het examen.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4)  door Marco op .
Onze locatie in het veld werd ineens een H2S locatie. Na veel rondbellen konden we de zelfde dag nog naar DTS opleidingen in Emmen. Super bedankt voor de snelle verzorging! Onze locatie in het veld werd ineens een H2S locatie. Na veel rondbellen konden we de zelfde dag nog naar DTS opleidingen in Emmen. Super bedankt voor de snelle verzorging!

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Leo Wolda op .
We hebben met 4 man de basis ehbo cursus van het rode kruis gedaan. Deze zit goed in elkaar en we mochten veel praktijkoefeningen doen waardoor het lekker blijft hangen. volgend jaar komen we zeker weer de herhaling doen bij DTS! We hebben met 4 man de basis ehbo cursus van het rode kruis gedaan. Deze zit goed in elkaar en we mochten veel praktijkoefeningen doen waardoor het lekker blijft hangen. volgend jaar komen we zeker weer de herhaling doen bij DTS!

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (4)  door Sjaak Prast op .
Bij DTS de adembescherming gevolgd, dit moest vrij snel. Gelukkig konden we bij DTS de zelfde week nog terecht en konden wij ook de zelfde week nog op klus. De cursus is inhoudelijk goed en we komen alleen al terug voor de lunch. DTS bedankt we komen zeker weer. Bij DTS de adembescherming gevolgd, dit moest vrij snel. Gelukkig konden we bij DTS de zelfde week nog terecht en konden wij ook de zelfde week nog op klus. De cursus is inhoudelijk goed en we komen alleen al terug voor de lunch. DTS bedankt we komen zeker weer.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Ronald Lammerts op .
Bij DTS heb ik de e-learning module gevolgd met aansluitend een VCA basis examen. Het is een leuke visuele module waarin je op je eigen gemak rustig de stof tot je kan nemen en je kan zelf beslissen wanneer je het examen wil doen. Bij DTS heb ik de e-learning module gevolgd met aansluitend een VCA basis examen. Het is een leuke visuele module waarin je op je eigen gemak rustig de stof tot je kan nemen en je kan zelf beslissen wanneer je het examen wil doen.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements