Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 8 + 14

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Herman ten velde op .
Het was weer een leuke dag met ons vaste clubje. Deze keer hebben we het bij ons op de zaak gehad. Dan kom je er pas achter dat je niet eens zelf weet waar alles zit op je werk. We hebben een leuke ontruimingsoefening gedaan. Iedereen is weer bij en we kunnen er weer even tegen aan. Tonnis dank je wel voor de leuke en inhoudelijk goeie dag!! Het was weer een leuke dag met ons vaste clubje. Deze keer hebben we het bij ons op de zaak gehad. Dan kom je er pas achter dat je niet eens zelf weet waar alles zit op je werk. We hebben een leuke ontruimingsoefening gedaan. Iedereen is weer bij en we kunnen er weer even tegen aan. Tonnis dank je wel voor de leuke en inhoudelijk goeie dag!!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Sandra Peper op .
Deze week weer de herhaling EHBO gehad, we zijn weer op de feiten gedrukt van de kracht van herhaling. De docent weet ook waar hij het over heeft. Ook de lunch was tip top in orde. Wij ik kan weer een jaar vooruit en kom met plezier terug! Deze week weer de herhaling EHBO gehad, we zijn weer op de feiten gedrukt van de kracht van herhaling. De docent weet ook waar hij het over heeft. Ook de lunch was tip top in orde. Wij ik kan weer een jaar vooruit en kom met plezier terug!

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Otto Muller op .
Ik heb lang zitten zoeken naar de juiste opleider voor VCA. Echter ben ik uitgekomen bij DTS Opleidingen. Echt een aanrader. Duidelijke lessen, goede manier van uitleg waardoor het leren veel makkelijk werd. We hebben een goede voorbereiding gekregen voor het examen Ik heb lang zitten zoeken naar de juiste opleider voor VCA. Echter ben ik uitgekomen bij DTS Opleidingen. Echt een aanrader. Duidelijke lessen, goede manier van uitleg waardoor het leren veel makkelijk werd. We hebben een goede voorbereiding gekregen voor het examen

Veilig Verplaatsen van Lasten voor Beginners
Beoordeling:       (5)  door Patrick Stuiver op .
Goede cursus! Leerzaam en nog leuk ook. Door het beperkte aantal deelnemers was er voldoende individuele begeleiding en voor iedereen genoeg oefenmateriaal. Aan te bevelen. Goede cursus! Leerzaam en nog leuk ook. Door het beperkte aantal deelnemers was er voldoende individuele begeleiding en voor iedereen genoeg oefenmateriaal. Aan te bevelen.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Henk de Rader op .
Ben zeer tevreden over DTS Opleidingen theorie werd goed uitgelegd en de praktijk op een rustige duidelijke manier. De instructeurs Dirk en Freek zijn echt twee toppers die weten waar ze over praten. Mijn volgende opleiding zal zeker weer bij jullie zijn. Ben zeer tevreden over DTS Opleidingen theorie werd goed uitgelegd en de praktijk op een rustige duidelijke manier. De instructeurs Dirk en Freek zijn echt twee toppers die weten waar ze over praten. Mijn volgende opleiding zal zeker weer bij jullie zijn.

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Karin van Bemmel op .
Ik heb een fijne cursus gehad,zoals alle trainingen bij DTS! Kijk al weer uit naar de volgende. Ze hebben een fijne en duidelijke manier van lesgeven, en veel praktijk oefeningen. Ik heb een fijne cursus gehad,zoals alle trainingen bij DTS! Kijk al weer uit naar de volgende. Ze hebben een fijne en duidelijke manier van lesgeven, en veel praktijk oefeningen.

BHV Ploegleider
Beoordeling:       (5)  door Jurgen op .
Zeer deskundig en ervaren docent die een goede vertaling van praktijk naar theorie en vice versa. Is een absolute aanvulling voor iedere manager die op papier vaak wel al de rol van Ploegleider BHV heeft maar nog niet de noodzakelijke (wettelijke) kennis van zowel het bouwbesluit als arbowet. De cursus is inhoudelijk best pittig en moet zeker niet worden onderschat. Dikke Pluim voor de Docent Zeer deskundig en ervaren docent die een goede vertaling van praktijk naar theorie en vice versa. Is een absolute aanvulling voor iedere manager die op papier vaak wel al de rol van Ploegleider BHV heeft maar nog niet de noodzakelijke (wettelijke) kennis van zowel het bouwbesluit als arbowet. De cursus is inhoudelijk best pittig en moet zeker niet worden onderschat. Dikke Pluim voor de Docent

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Gert Woldaa op .
Ervaring is goed. De docent gaf uitgebreid antwoord op de onderwerpen. Hij behandelde de onderwerpen op een rustig tempo en liet ruimte voor vragen. Er werd genoeg pauze gehouden om je aandacht goed bij de stof te houden. Ervaring is goed. De docent gaf uitgebreid antwoord op de onderwerpen. Hij behandelde de onderwerpen op een rustig tempo en liet ruimte voor vragen. Er werd genoeg pauze gehouden om je aandacht goed bij de stof te houden.

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Melle Riemer op .
De training was zeer duidelijk en makkelijk om te volgen, hierdoor is het examen met een hoog percentage behaald!! De training was zeer duidelijk en makkelijk om te volgen, hierdoor is het examen met een hoog percentage behaald!!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Truus Helderman op .
Duidelijke herhalingsstof werd aangeboden. Juist door de herhaling merk je dat het er goed in zit....een opfrisser die nodig is op verschillende onderdelen. De lesstof is beknopt en helder weer aangeboden a.d.h.v richtlijnen op papier. . Door te \"doen/ oefenen\"blijft het beter hangen. Duidelijke herhalingsstof werd aangeboden. Juist door de herhaling merk je dat het er goed in zit....een opfrisser die nodig is op verschillende onderdelen. De lesstof is beknopt en helder weer aangeboden a.d.h.v richtlijnen op papier. . Door te \"doen/ oefenen\"blijft het beter hangen.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Linda de Jong op .
Een zeer waardevolle training. Praktische oefeningen gedaan met een duidelijke uitleg. Ook werden er praktijkvoorbeelden besproken, en hoe daarmee om te gaan. Echt zinvol en zeker aan te bevelen! Een zeer waardevolle training. Praktische oefeningen gedaan met een duidelijke uitleg. Ook werden er praktijkvoorbeelden besproken, en hoe daarmee om te gaan. Echt zinvol en zeker aan te bevelen!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Sandra van der Hak op .
Een fijne ervaring met de BHV-cursus bij DTS. Fijne docent met heldere uitleg, goede faciliteiten om goed de praktijk te kunnen oefenen. Zeer leerzaam en goed verzorgd. Een fijne ervaring met de BHV-cursus bij DTS. Fijne docent met heldere uitleg, goede faciliteiten om goed de praktijk te kunnen oefenen. Zeer leerzaam en goed verzorgd.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Rudolf Eilering op .
Prettig en helder te volgen opleiding. Zowel in theorie als praktijk. In 1,5 dag mijn heftruck certificaat gehaald. Ruim voldoende kansen om de praktijk te oefenen. De locatie in Emmen is goed te vinden en bood alle faciliteiten om te oefenen en uiteindelijk te slagen. Prettig en helder te volgen opleiding. Zowel in theorie als praktijk. In 1,5 dag mijn heftruck certificaat gehaald. Ruim voldoende kansen om de praktijk te oefenen. De locatie in Emmen is goed te vinden en bood alle faciliteiten om te oefenen en uiteindelijk te slagen.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Peter Jongemans op .
De docenten zijn heel goed in het vak dat ze beoefenen, ze spreken duidelijk en hebben het naar hun zin en ze zijn serieus in het vak, goede oefeningen en praktijken gehad. De docenten zijn heel goed in het vak dat ze beoefenen, ze spreken duidelijk en hebben het naar hun zin en ze zijn serieus in het vak, goede oefeningen en praktijken gehad.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Hendrik de Jager op .
De cursus was duidelijk en heel goed ondersteund door Dirk. Door de ondersteuning die we tijdens de cursus krijgen merken we dat we goed begeleidt worden. Kan dit dus ook zeker aanbevelen. De cursus was duidelijk en heel goed ondersteund door Dirk. Door de ondersteuning die we tijdens de cursus krijgen merken we dat we goed begeleidt worden. Kan dit dus ook zeker aanbevelen.

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Hielke van der Meulen Solcon Internetdiensten op .
Prima begeleiding tijdens de VCA(VOL) cursus. Complimenten over de vriendelijkheid binnen jullie bedrijf! Prima begeleiding tijdens de VCA(VOL) cursus. Complimenten over de vriendelijkheid binnen jullie bedrijf!

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door John op .
De herhaling gedaan. Ik dacht dat ik de basis nog wel wist maar heel veel (voornamelijk veiligheid) bijgeleerd. Aanrader! De herhaling gedaan. Ik dacht dat ik de basis nog wel wist maar heel veel (voornamelijk veiligheid) bijgeleerd. Aanrader!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Marjolijn op .
Voor mij werk moest ik snel een H2S certificaat hebben. Woensdag gebeld en vrijdag al op cursus. Net bedrijf. Cursus was goed verzorgt. Voor mij werk moest ik snel een H2S certificaat hebben. Woensdag gebeld en vrijdag al op cursus. Net bedrijf. Cursus was goed verzorgt.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Rob op .
Niet alleen maar theorie maar ook veel praktijk. Zeer uitgebreid. De kraan en laten waren ook goed verzorgt. De lunch was helemaal top! Niet alleen maar theorie maar ook veel praktijk. Zeer uitgebreid. De kraan en laten waren ook goed verzorgt. De lunch was helemaal top!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Hasan op .
het moest van nam dus gedaan. Leuke cursus. Was niet lastig gewoon goed opletten het moest van nam dus gedaan. Leuke cursus. Was niet lastig gewoon goed opletten

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements