Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 8 + 12

Blusinstructie (NOGEPA 0.6)
Beoordeling:       (5)  door Jonathan op .
Korte intensieve cursus over blussen. Prettig om te weten hoe een blusapparaat precies werkt. Korte intensieve cursus over blussen. Prettig om te weten hoe een blusapparaat precies werkt.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Ton op .
Goed verzorgde cursus. Zeer zeker veel bijgeleerd over veiligheid. Goed verzorgde cursus. Zeer zeker veel bijgeleerd over veiligheid.

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (5)  door Bas op .
Ik wist veel over regels rondom flexibele arbeid maar nu nog meer! Broodjes waren erg lekker. Ik wist veel over regels rondom flexibele arbeid maar nu nog meer! Broodjes waren erg lekker.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Annemiek op .
Prettig om alle regels rondom veiligheid nog een keer door te nemen. De docent is geduldig, behulpzaam en bekwaam Prettig om alle regels rondom veiligheid nog een keer door te nemen. De docent is geduldig, behulpzaam en bekwaam

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Andre op .
Hoewel de bhv voor mij verplicht is, vond ik het leuk. nuttige tips die ik goed in mijn dagelijks werk kan toepassen Hoewel de bhv voor mij verplicht is, vond ik het leuk. nuttige tips die ik goed in mijn dagelijks werk kan toepassen

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Nick op .
Bevlogen instructeur die de stof goed en duidelijk kan overbrengen. De combinatie instructeur/Lotus was helemaal goed! Bevlogen instructeur die de stof goed en duidelijk kan overbrengen. De combinatie instructeur/Lotus was helemaal goed!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Martijn op .
Ik vond het een goede interactieve manier van les geven. De dingen die je leert blijven je goed bij. Bedankt docent Tonnis. Ik vond het een goede interactieve manier van les geven. De dingen die je leert blijven je goed bij. Bedankt docent Tonnis.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Gerwin op .
De groep was niet te groot waardoor we veel persoonlijke aandacht kregen. Dit heb ik als erg positief ervaren. Cursus is goed op de praktijk gericht. De groep was niet te groot waardoor we veel persoonlijke aandacht kregen. Dit heb ik als erg positief ervaren. Cursus is goed op de praktijk gericht.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Ruud op .
DTS, vooral op deze wijze doorgaan! De training sluit goed aan op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook jullie voorzieningen t.b.v. de cursus zijn excellent. DTS, vooral op deze wijze doorgaan! De training sluit goed aan op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook jullie voorzieningen t.b.v. de cursus zijn excellent.

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Behroor op .
Useful refresher course to remind yourself of the essential first aid skills. Also a compliment for DTS for the possibility to take this class in English Useful refresher course to remind yourself of the essential first aid skills. Also a compliment for DTS for the possibility to take this class in English

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Busa op .
This course proved to be very useful at my workplace and my home. Very well equipped training for practical situations. This course proved to be very useful at my workplace and my home. Very well equipped training for practical situations.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Pepijn op .
Goede informatieve cursus. Duidelijk uitleg door de docent en ruimschoots te kans gekregen om vragen te stellen. Ook de complimenten voor de kok. de gehaktbal en mosterdsoep waren voortreffelijk. Goede informatieve cursus. Duidelijk uitleg door de docent en ruimschoots te kans gekregen om vragen te stellen. Ook de complimenten voor de kok. de gehaktbal en mosterdsoep waren voortreffelijk.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Ronald op .
Veel stof in weinig tijd maar de docent helpt je hier uitstekend bij. Er is altijd tijd om een vraag te stellen en deze goed beantwoord te krijgen. Ook het proefexamen is fijn. Even kans om al voor te bereiden om het echte examen. Veel stof in weinig tijd maar de docent helpt je hier uitstekend bij. Er is altijd tijd om een vraag te stellen en deze goed beantwoord te krijgen. Ook het proefexamen is fijn. Even kans om al voor te bereiden om het echte examen.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Michael Thuisblijver op .
Fijne hoogwerker cursus gedaan vandaag. Er werd les gegeven door een kundige en vriendelijke docent. Ook even een bedankje voor het uiterst vriendelijke ontvangst! Fijne hoogwerker cursus gedaan vandaag. Er werd les gegeven door een kundige en vriendelijke docent. Ook even een bedankje voor het uiterst vriendelijke ontvangst!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Robert Townley op .
This is a top quality H2S course. Concise and informative. Everthing was good. This is a top quality H2S course. Concise and informative. Everthing was good.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4)  door Ibrahim Nadal op .
Good content in this course. Very good that practice was included. Good for simulating work conditions. Good content in this course. Very good that practice was included. Good for simulating work conditions.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Diederick Frederick van Waalraven op .
Het was weer een leuke en informatieve BHV cursus. Wat me voornamelijk aansprak was het behandelen van de variaties in het brand blussen. Het was weer een leuke en informatieve BHV cursus. Wat me voornamelijk aansprak was het behandelen van de variaties in het brand blussen.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Boukje op .
Mooie BHV weer, goed kunnen oefenen met de blusdeken. Ook weer de reanimatie kennis weer bij kunnen spijkeren. Mooie BHV weer, goed kunnen oefenen met de blusdeken. Ook weer de reanimatie kennis weer bij kunnen spijkeren.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Mike op .
VCA cursus afgesloten met examen....... druk dagje, maar goed te doen. Prima restaurant ook trouwens.... VCA cursus afgesloten met examen....... druk dagje, maar goed te doen. Prima restaurant ook trouwens....

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Roelof op .
H2S gedaan; kan iedere vrijdag bij DTS...das heel handig. H2S gedaan; kan iedere vrijdag bij DTS...das heel handig.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements