Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 3 + 3

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Fred op .
twee dagen cursus gehad om de BHV onder de knie te krijgen; 2 dagen is ook wel nodig moet ik zeggen. Inhoudelijk een prima cursus. twee dagen cursus gehad om de BHV onder de knie te krijgen; 2 dagen is ook wel nodig moet ik zeggen. Inhoudelijk een prima cursus.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door monika op .
Even weer op scherp gezet qua eerste levensreddende handelingen en brand & ontruiming. Prima dagje. Even weer op scherp gezet qua eerste levensreddende handelingen en brand & ontruiming. Prima dagje.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Hans op .
DTS heeft nieuwe cursus; uitgebreide heftruck. Meer tijd om te oefenen, dat is me goed bevallen zeg. DTS heeft nieuwe cursus; uitgebreide heftruck. Meer tijd om te oefenen, dat is me goed bevallen zeg.

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Theo op .
VCA examen gedaan bij DTS in Emmen. Prima locatie; examen op iPad gemaakt. Gaf direct een voorlopige uitslag. Top! VCA examen gedaan bij DTS in Emmen. Prima locatie; examen op iPad gemaakt. Gaf direct een voorlopige uitslag. Top!

Banksman Refresher (NOGEPA 1.9b)
Beoordeling:       (5)  door Rene op .
Heb mijn Banksman refreshed. Mijn werkgever heeft mij bij DTS opgegeven. Ik was er nog ooit geweest, maar wil hier wel vaker heen. Alles goed geregeld en zeer deskundige docent. Heb mijn Banksman refreshed. Mijn werkgever heeft mij bij DTS opgegeven. Ik was er nog ooit geweest, maar wil hier wel vaker heen. Alles goed geregeld en zeer deskundige docent.

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (5)  door Marieke op .
Ik werk sinds vorige maand als intercedent. Daarom moest ik VCU Vil examen doen. Alles was goed geregeld en de voorlopige uitslag was voldoende! Ik werk sinds vorige maand als intercedent. Daarom moest ik VCU Vil examen doen. Alles was goed geregeld en de voorlopige uitslag was voldoende!

Veilig Verplaatsen van Lasten voor Beginners
Beoordeling:       (5)  door Tiemen op .
Ik moest voor mijn herhaling VVL gaan. Eerder heb k dit bij scaves gevolgd en was nu voor het eerst bij DTS. Ik kan niet anders zeggen dat de kwaliteit bij DTS beter is. Tevens was de lunch ook veel beter Ik moest voor mijn herhaling VVL gaan. Eerder heb k dit bij scaves gevolgd en was nu voor het eerst bij DTS. Ik kan niet anders zeggen dat de kwaliteit bij DTS beter is. Tevens was de lunch ook veel beter

Blusinstructie (NOGEPA 0.6)
Beoordeling:       (4)  door Bauke op .
Ik moest naast mijn cursus mangatwacht ook de blusinstructie volgen. De cursus, het eten en de inhoud waren goed. Ik zeg aanbeveling Ik moest naast mijn cursus mangatwacht ook de blusinstructie volgen. De cursus, het eten en de inhoud waren goed. Ik zeg aanbeveling

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Machinus op .
Ben voor de eerste keer bij DTS geweest voor de Banksman training. Zelf kom ik uit Utrecht, dus het was wel ver rijden maar de cursus was zeer leerzaam. Ben voor de eerste keer bij DTS geweest voor de Banksman training. Zelf kom ik uit Utrecht, dus het was wel ver rijden maar de cursus was zeer leerzaam.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (4)  door Jeroen op .
Voor mijn werk ben ik VCA nodig. Ik dacht dat ik alles van veiligheid afwist maar ik heb nog veel bijgeleerd. Wel even wennen om weer in de schoolbanken te zitten en examen te doen. Tip: kijk op internet naar proefexamens. Voor mijn werk ben ik VCA nodig. Ik dacht dat ik alles van veiligheid afwist maar ik heb nog veel bijgeleerd. Wel even wennen om weer in de schoolbanken te zitten en examen te doen. Tip: kijk op internet naar proefexamens.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4)  door Stef op .
Leerzame cursus. Veel praktijk maar ook theorie. Voor werken onder de kraan is dit een aanrader. Je kunt met dit certificaat zowel op locaties op het land als offshore aan het werk. Leerzame cursus. Veel praktijk maar ook theorie. Voor werken onder de kraan is dit een aanrader. Je kunt met dit certificaat zowel op locaties op het land als offshore aan het werk.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Ronald op .
Cursus is up to date. Wat mij opviel en wat ik prettig vond is dat nieuwe regels en tips aanbod komen. Van Dirk heb ik de herhaling les gehad en hij legt het goed uit. Cursus is up to date. Wat mij opviel en wat ik prettig vond is dat nieuwe regels en tips aanbod komen. Van Dirk heb ik de herhaling les gehad en hij legt het goed uit.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4)  door Peter op .
Goed in elkaar gezette cursus. Veel veiligheid kwam aanbod zowel theoretisch als in de praktijk. Professionele opstelling in de praktijk. Ook een goede lunch gehad. Goed in elkaar gezette cursus. Veel veiligheid kwam aanbod zowel theoretisch als in de praktijk. Professionele opstelling in de praktijk. Ook een goede lunch gehad.

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (5)  door Sjoerd op .
Goede training. Duidelijke uitleg. Praktijk gedeelte was inclusief gelaatsmaskers was geen realistisch beeld gaf. Lunch was ook erg lekker! Goede training. Duidelijke uitleg. Praktijk gedeelte was inclusief gelaatsmaskers was geen realistisch beeld gaf. Lunch was ook erg lekker!

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Klaas op .
Goede en nuttige theorie gedeelte. Praktijk is realistisch en op eigen terrein van DTS. Kritische en leuke docent! Goede en nuttige theorie gedeelte. Praktijk is realistisch en op eigen terrein van DTS. Kritische en leuke docent!

VCU VIL Examen
Beoordeling:       (4)  door Lorena op .
Last minute ingeschreven en er was nog plek. Met de aanmelding waren ze flexibel en behulpzaam. Ook het theoriegedeelte was goed verzorgt. Last minute ingeschreven en er was nog plek. Met de aanmelding waren ze flexibel en behulpzaam. Ook het theoriegedeelte was goed verzorgt.

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Renate op .
Afgelopen week een leuke interessante en nuttige bhv- training gehad. De docent was behulpzaam en gaf nuttige tips. Afgelopen week een leuke interessante en nuttige bhv- training gehad. De docent was behulpzaam en gaf nuttige tips.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Hans op .
Wij hebben BHV vanuit onze werkplek, deze werd gegeven door een docent van DTS en echt heel erg Leuk, leerzaam en vooral goed gebracht door de docent! Een echte aanrader als je twijfelt dan moet je het gewoon Doen! ik weet zeker dat er geen spijt van krijgt... en als iedereen nu deze stap zet zullen er heel wat levens gered kunnen worden. Wij hebben BHV vanuit onze werkplek, deze werd gegeven door een docent van DTS en echt heel erg Leuk, leerzaam en vooral goed gebracht door de docent! Een echte aanrader als je twijfelt dan moet je het gewoon Doen! ik weet zeker dat er geen spijt van krijgt... en als iedereen nu deze stap zet zullen er heel wat levens gered kunnen worden.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Paul op .
De locatie was ons eigen schoolgebouw, erg handig. We begonnen goed voorbereid doordat we allemaal het digitale deel al hadden afgerond. Daarbij kregen we goede praktijkvoorbeelden. De locatie was ons eigen schoolgebouw, erg handig. We begonnen goed voorbereid doordat we allemaal het digitale deel al hadden afgerond. Daarbij kregen we goede praktijkvoorbeelden.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Karl op .
DTS komt bij ons op locatie en geeft ons informatie waar wij ook echt iets aan hebben. situaties wat bij ons daadwerkelijk kan gebeuren. niet teveel informatie. makkelijk te begrijpen. geeft je goeie tips en er worden ervaringen gedeeld waar je je dingen uit kan halen die je zelf goed kan gebruiken. ik heb tot nu toe een bhv theorie curses gehad en een ontruimingsoefening van DTS DTS komt bij ons op locatie en geeft ons informatie waar wij ook echt iets aan hebben. situaties wat bij ons daadwerkelijk kan gebeuren. niet teveel informatie. makkelijk te begrijpen. geeft je goeie tips en er worden ervaringen gedeeld waar je je dingen uit kan halen die je zelf goed kan gebruiken. ik heb tot nu toe een bhv theorie curses gehad en een ontruimingsoefening van DTS

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements