Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 2 + 18

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (5)  door Sonja op .
Een zeer waardevolle training op onze locatie! Confronterend maar duidelijk verhaal. Door het herhalen van alle handelingen blijft het geheel beter hangen. Erg leerzaam een aan iedereen aan te raden! Een zeer waardevolle training op onze locatie! Confronterend maar duidelijk verhaal. Door het herhalen van alle handelingen blijft het geheel beter hangen. Erg leerzaam een aan iedereen aan te raden!

Reanimatiecursus met AED
Beoordeling:       (4)  door Deborah op .
Een zeer waardevolle en leerzame training, waarin zowel het gebruik van de AED als vooral ook het gehele proces zeer effectief werd geoefend. Heel goed om het hele traject met herhalingen steeds opnieuw te oefenen. Heel praktisch en daarmee doeltreffend. Voor mij persoonlijk een belangrijke middag om echt in actie te durven komen, op het moment dat iemand een hartstilstand krijgt. Een zeer waardevolle en leerzame training, waarin zowel het gebruik van de AED als vooral ook het gehele proces zeer effectief werd geoefend. Heel goed om het hele traject met herhalingen steeds opnieuw te oefenen. Heel praktisch en daarmee doeltreffend. Voor mij persoonlijk een belangrijke middag om echt in actie te durven komen, op het moment dat iemand een hartstilstand krijgt.

BHV Ploegleider
Beoordeling:       (5)  door Thomas op .
Als voormalig ploegleider BHV bij een productiebedrijf heb ik 7 jaar naar volle tevredenheid zaken gedaan met DTS Opleidingen, een no nonsens organisatie die doet wat ze beloven en hun lesprogamma echt aanpassen aan de vraag van de klant. Heb dit wel anders meegemaakt. Een professionele organisatie die ik graag aanbeveel bij anderen Als voormalig ploegleider BHV bij een productiebedrijf heb ik 7 jaar naar volle tevredenheid zaken gedaan met DTS Opleidingen, een no nonsens organisatie die doet wat ze beloven en hun lesprogamma echt aanpassen aan de vraag van de klant. Heb dit wel anders meegemaakt. Een professionele organisatie die ik graag aanbeveel bij anderen

BHV Ploegleider
Beoordeling:       (5)  door Alex op .
Om een duidelijke maar gerichte toelichting te geven op deze cursus, kan ik gewoon kort zijn. duidelijke les! Om een duidelijke maar gerichte toelichting te geven op deze cursus, kan ik gewoon kort zijn. duidelijke les!

VCA VOL
Beoordeling:       (4)  door marnix op .
De vragen waren duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd. De informatie van de cursus was ook duidelijk gepresenteerd. De vragen waren duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd. De informatie van de cursus was ook duidelijk gepresenteerd.

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Sandra op .
Goede en duidelijke wijze van kennisoverdracht van de instructeur. Een leerzame cursus voor wat betreft de grondbeginselen (basis cursus) van het werken volgens en het toepassen van Arbo wetten.Het denken en handelen volgens de gestelde ARBO richtlijnen. Goede en duidelijke wijze van kennisoverdracht van de instructeur. Een leerzame cursus voor wat betreft de grondbeginselen (basis cursus) van het werken volgens en het toepassen van Arbo wetten.Het denken en handelen volgens de gestelde ARBO richtlijnen.

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (4)  door Jos op .
Er werd goed les gegeven, praktijk gericht.er werden veel vragen gesteld uit de praktijk hoe het geregeld zou moeten zijn en hoe het geregeld is op je eigen bedrijf, daar over discussieren en informatie en kennis geven aan elkaar. Er werd goed les gegeven, praktijk gericht.er werden veel vragen gesteld uit de praktijk hoe het geregeld zou moeten zijn en hoe het geregeld is op je eigen bedrijf, daar over discussieren en informatie en kennis geven aan elkaar.

Preventiemedewerker
Beoordeling:       (5)  door Leo op .
Ik heb de training Preventiemedewerker gedaan en was \"overall\" genomen zeer tevreden. Helder qua uitleg, cursusleider betrok alle deelnemers bij het gesprek, veel ervaring uit de praktijk wordt in het lesmateriaal verwerkt en ook in de uitleg.Locatie en verzorging van cursus van uitmuntend! Ik heb de training Preventiemedewerker gedaan en was \"overall\" genomen zeer tevreden. Helder qua uitleg, cursusleider betrok alle deelnemers bij het gesprek, veel ervaring uit de praktijk wordt in het lesmateriaal verwerkt en ook in de uitleg.Locatie en verzorging van cursus van uitmuntend!

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Aniek op .
De trainer gaf heel goed les. Dirk heeft alles goed uitgelegd. Ik vond het goed dat we veel oefeningen hebben gedaan. Dank je wel. De trainer gaf heel goed les. Dirk heeft alles goed uitgelegd. Ik vond het goed dat we veel oefeningen hebben gedaan. Dank je wel.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Tinus op .
Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. De docent vertelde op een vlotte manier en stond open voor commentaar en vragen. Dus ik ben zeer positief. Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. De docent vertelde op een vlotte manier en stond open voor commentaar en vragen. Dus ik ben zeer positief.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Irene op .
Een zeer leerzame herhalingscursus, waarin relavante onderwerpen werden behandeld door zeer ervaren instructeurs. Verder een goed verzorgde dag. Tijdsplanning werd nauwkeurig gevolgd en afwisseling in de dag was goed. Locaties is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid Een zeer leerzame herhalingscursus, waarin relavante onderwerpen werden behandeld door zeer ervaren instructeurs. Verder een goed verzorgde dag. Tijdsplanning werd nauwkeurig gevolgd en afwisseling in de dag was goed. Locaties is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Sandra op .
Ik heb een fijne cursus gehad,zoals alle trainingen daar! Kijk al weer uit naar de volgende. Ze hebben een fijne en duidelijke manier van lesgeven, en veel praktijk oefeningen. Ik heb een fijne cursus gehad,zoals alle trainingen daar! Kijk al weer uit naar de volgende. Ze hebben een fijne en duidelijke manier van lesgeven, en veel praktijk oefeningen.

Blusinstructie (NOGEPA 0.6)
Beoordeling:       (4)  door Wilfred op .
Praktijk was zeer leuk. Theorie bevat veel veiligheid. Ideaal dat er gecombineerd kon worden met cursus H2S. Praktijk was zeer leuk. Theorie bevat veel veiligheid. Ideaal dat er gecombineerd kon worden met cursus H2S.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Jeroen op .
Om een duidelijke maar gerichte toelichting te geven op deze cursus, kan ik gewoon kort zijn. duidelijke lessen Om een duidelijke maar gerichte toelichting te geven op deze cursus, kan ik gewoon kort zijn. duidelijke lessen

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Marianne op .
De Herhalingscursus was voor mij goed. De docent was dan ook erg duidelijk en kan dan ook gerust zeggen dat ik er zeker wat van opgestoken heb. De Herhalingscursus was voor mij goed. De docent was dan ook erg duidelijk en kan dan ook gerust zeggen dat ik er zeker wat van opgestoken heb.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Harrie op .
Freek heeft mij een leerzame dag gegeven. Ook de plek parkeren les ruimte , kortom het totaal plaatje vond ik geweldig . Ik ben de volgende dag naar onze PZ geweest om mijn bevindingen te vertellen . Door mijn verhaal en aanbeveling om het personeel dat nog geen code95 gedaan heeft ,het bij her-opleiding te doen werd positief gereageerd. Kortom ik ben over jullie en Freek zeer tevreden Freek heeft mij een leerzame dag gegeven. Ook de plek parkeren les ruimte , kortom het totaal plaatje vond ik geweldig . Ik ben de volgende dag naar onze PZ geweest om mijn bevindingen te vertellen . Door mijn verhaal en aanbeveling om het personeel dat nog geen code95 gedaan heeft ,het bij her-opleiding te doen werd positief gereageerd. Kortom ik ben over jullie en Freek zeer tevreden

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Mario op .
De cursus wordt op een uitgebreide manier verzorgd met deel humor. Veel opmerkelijke nieuwe dingen geleerd. Kortom deskundigheid bijbrengen is wat een docent kan en dat is aardig gelukt zeker wat veiligheid betreft. De cursus wordt op een uitgebreide manier verzorgd met deel humor. Veel opmerkelijke nieuwe dingen geleerd. Kortom deskundigheid bijbrengen is wat een docent kan en dat is aardig gelukt zeker wat veiligheid betreft.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Nick op .
Ik vond de ervaring van de cursus goed omdat je de lesstof een paar keer doorneemt en dan proeftoetsen maakt. Je steekt hier naar mijn mening veel van op. Ik vond de ervaring van de cursus goed omdat je de lesstof een paar keer doorneemt en dan proeftoetsen maakt. Je steekt hier naar mijn mening veel van op.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Rene op .
ik vond het zelf aan het begin een beetje lastig om alles te snappen, maar na een tijdje drong alles tot me door en is dit een zeer goede opleiding en ik raad dit zeker anderen aan. ik vond het zelf aan het begin een beetje lastig om alles te snappen, maar na een tijdje drong alles tot me door en is dit een zeer goede opleiding en ik raad dit zeker anderen aan.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Gerard op .
Ik vond het een goede cursus en heb er een hoop van geleerd de uit leg was ook goed en begrijpelijk bedankt Ik vond het een goede cursus en heb er een hoop van geleerd de uit leg was ook goed en begrijpelijk bedankt

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements