Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 7 + 2

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (4)  door Bart op .
Degelijke cursus waarbij veiligheid voorop staat. Zowel theorie als praktijk zijn voor mijn werkzaamheden heel nuttig. Mijn werkgever heeft weer een goed opgeleide medewerker ;-) Degelijke cursus waarbij veiligheid voorop staat. Zowel theorie als praktijk zijn voor mijn werkzaamheden heel nuttig. Mijn werkgever heeft weer een goed opgeleide medewerker ;-)

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Bregtje op .
EHBO Rode Kruis gedaan in 2 dagen. Combi van plezier en kunde. Prima faciliteiten en wat een lunch....top!! Ik ben er weer klaar voor. EHBO Rode Kruis gedaan in 2 dagen. Combi van plezier en kunde. Prima faciliteiten en wat een lunch....top!! Ik ben er weer klaar voor.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Sjaak op .
Dagdeel H2S gevolgd in Emmen. Kort en bondig...........dik in orde. Dagdeel H2S gevolgd in Emmen. Kort en bondig...........dik in orde.

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (5)  door Hilko op .
Samen met een collega moesten we met spoed cursus adembescherming volgen. Gelukkig is DTS heel flexibel en konden we daar heel snel terecht. Top geregeld DTS!! Samen met een collega moesten we met spoed cursus adembescherming volgen. Gelukkig is DTS heel flexibel en konden we daar heel snel terecht. Top geregeld DTS!!

Veilig Verplaatsen van Lasten Gevorderden
Beoordeling:       (5)  door Harrie op .
VVL bij ons op het bedrijf gehad. De docent kwam bij ons....helemoal super. Konden we mooi met eigen materiaal aan de slag. Top dat dit kan. VVL bij ons op het bedrijf gehad. De docent kwam bij ons....helemoal super. Konden we mooi met eigen materiaal aan de slag. Top dat dit kan.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Manus op .
Hoewel ik dagelijks op een heftruck zit werd ik door mijn werkgever gevraagd om deze cursus te volgen. Eerst had ik niet zoveel zin, maar het enthousiasme van de docent werkt aanstekelijk. Met een goed gevoel weer weggegaan. Hoewel ik dagelijks op een heftruck zit werd ik door mijn werkgever gevraagd om deze cursus te volgen. Eerst had ik niet zoveel zin, maar het enthousiasme van de docent werkt aanstekelijk. Met een goed gevoel weer weggegaan.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Marloes op .
Voor mijn nieuwe werkgever BHV gevolgd. Wat een kundige docent zeg. EHBO helemaal onder de knie en ook Brand en Ontruiming kan ik aan. Leuke groep cursisten en DTS heeft de zaken goed voor elkaar. Voor mijn nieuwe werkgever BHV gevolgd. Wat een kundige docent zeg. EHBO helemaal onder de knie en ook Brand en Ontruiming kan ik aan. Leuke groep cursisten en DTS heeft de zaken goed voor elkaar.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4)  door Erik op .
Pittige cursus om Flensen onder de knie te krijgen. Wel een goede combi van theorie en praktijk. Een prima docent die goed uit kan leggen. Kortom, hier spreekt een tevreden cursist. Pittige cursus om Flensen onder de knie te krijgen. Wel een goede combi van theorie en praktijk. Een prima docent die goed uit kan leggen. Kortom, hier spreekt een tevreden cursist.

Veilig werken met de Hoogwerker
Beoordeling:       (5)  door Fred op .
Cursus hoogwerker succesvol gevolgd. Gezellige en leerzame dag gehad. Cursus hoogwerker succesvol gevolgd. Gezellige en leerzame dag gehad.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door John op .
Goede cursus, duidelijk en genoeg oefenexamens. Mooie voorbereiding op het examen. Tot over tien jaar. Goede cursus, duidelijk en genoeg oefenexamens. Mooie voorbereiding op het examen. Tot over tien jaar.

VCA VOL
Beoordeling:       (4)  door Gienus op .
De opleiding was heel goed te volgen, ben begonnen met het doorlezen van het lesboek, die heel overzichtelijk was en heb daarna de hoofdstukken doorlopen. De hoofdstukken zijn fijn en het is prettig dat je af en toe een testvraag tussendoor krijgt. Kreeg ook een goed gevoel van de oefentoetsen. Het proefexamen was van de zelfde opzet als het examen. ik was goed voorbereid en ben dik geslaagd. De opleiding was heel goed te volgen, ben begonnen met het doorlezen van het lesboek, die heel overzichtelijk was en heb daarna de hoofdstukken doorlopen. De hoofdstukken zijn fijn en het is prettig dat je af en toe een testvraag tussendoor krijgt. Kreeg ook een goed gevoel van de oefentoetsen. Het proefexamen was van de zelfde opzet als het examen. ik was goed voorbereid en ben dik geslaagd.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Gerard op .
Ik ben zeer tevreden over de opleiding. De Docent geeft goede uitleg, lekkere broodjes. Goed gedaan! Groetjes Gerard Ik ben zeer tevreden over de opleiding. De Docent geeft goede uitleg, lekkere broodjes. Goed gedaan! Groetjes Gerard

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Ersoy op .
Deze twee cursus dagen heb ik met veel plezier doorlopen. Het is een educatieve en leerzame training waar iedereen wat aan heeft. De lessen waren erg gezellig, zeker dus geen onzin maar het tegenovergestelde. Als ik andere kan adviseren, dan zou ik deze cursus bij dit instituut aanraden. Deze twee cursus dagen heb ik met veel plezier doorlopen. Het is een educatieve en leerzame training waar iedereen wat aan heeft. De lessen waren erg gezellig, zeker dus geen onzin maar het tegenovergestelde. Als ik andere kan adviseren, dan zou ik deze cursus bij dit instituut aanraden.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Robert-Jan op .
Het was een leuke dag. We hebben eerst theorie gedaan van 8 tot 11 uur daar heb ik veel van opgestoken echt veel geleerd. Het rijden zelf was ook heel leuk en ook daar veel geleerd. Het was een leuke dag. We hebben eerst theorie gedaan van 8 tot 11 uur daar heb ik veel van opgestoken echt veel geleerd. Het rijden zelf was ook heel leuk en ook daar veel geleerd.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Frans op .
Het was in een woord: geweldig. De docent (Freek) was erg goed, de lunch werd goed verzorgd, bereikbaarheid ok, kortom... Perfect. Het was in een woord: geweldig. De docent (Freek) was erg goed, de lunch werd goed verzorgd, bereikbaarheid ok, kortom... Perfect.

Veilig Verplaatsen van Lasten voor Beginners
Beoordeling:       (4)  door Jurgen op .
Vond het een hele leuke en informatieve cursus, had al enige ervaring maar heb toch nog meer opgestoken dan ik dacht. Fijn dat de training hier incompany was en we dus gelijk met onze eigen hijsmaterialen konden werken. De docent zat vol humor en duidelijke verhalen. Vond het een hele leuke en informatieve cursus, had al enige ervaring maar heb toch nog meer opgestoken dan ik dacht. Fijn dat de training hier incompany was en we dus gelijk met onze eigen hijsmaterialen konden werken. De docent zat vol humor en duidelijke verhalen.

BHV Ploegleider
Beoordeling:       (4)  door Paul op .
Door de opleiding BHV ploegleider leer je verder te kijken dan wat je moet doen als BHV\'er in een noodsituatie. Wanneer er geen ploegleider in de organisatie aanwezig is heb je kans dat niemand de leiding neemt en verschillende mensen beslissingen maken of zaken oppakken buiten het hulp verlenen of ontruimen zelf. De opleiding heeft mij inzicht gegeven in hoe je een incident goed afhandelt en hoe je hier de leiding in neemt. De docenten zijn ervaren en laten je erg veel oefenen om te zorgen dat je het in de praktijk beheerst. Top geregeld! Door de opleiding BHV ploegleider leer je verder te kijken dan wat je moet doen als BHV\'er in een noodsituatie. Wanneer er geen ploegleider in de organisatie aanwezig is heb je kans dat niemand de leiding neemt en verschillende mensen beslissingen maken of zaken oppakken buiten het hulp verlenen of ontruimen zelf. De opleiding heeft mij inzicht gegeven in hoe je een incident goed afhandelt en hoe je hier de leiding in neemt. De docenten zijn ervaren en laten je erg veel oefenen om te zorgen dat je het in de praktijk beheerst. Top geregeld!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Egbert de Jong op .
Tijdens de herhalingscursus EHBO word je even weer bewust gemaakt van de ongelukken die kunnen gebeuren en hoe wij daar op in kunnen spelen als EHBO\'er zijnde. Bewust worden van je eigen interpretatie en de wonden die mensen kunnen hebben, waardoor je leert om door te vragen zodat je de juiste acties kunt ondernemen. Een leerzame herhaling! Tijdens de herhalingscursus EHBO word je even weer bewust gemaakt van de ongelukken die kunnen gebeuren en hoe wij daar op in kunnen spelen als EHBO\'er zijnde. Bewust worden van je eigen interpretatie en de wonden die mensen kunnen hebben, waardoor je leert om door te vragen zodat je de juiste acties kunt ondernemen. Een leerzame herhaling!

VCA VOL
Beoordeling:       (4)  door Pierre op .
Goede docent, goed te volgen, uit de praktijk, veel voorbeeldexamens/proefexamens, waardoor je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten Goede docent, goed te volgen, uit de praktijk, veel voorbeeldexamens/proefexamens, waardoor je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Henry op .
Er word ingegaan op alle aspecten van het rijden, gebruik, veiligheid en wetgeving van het werken met een heftruck. Docent had veel praktijk ervaring, waardoor het een leuke ervaring is geweest. Er word ingegaan op alle aspecten van het rijden, gebruik, veiligheid en wetgeving van het werken met een heftruck. Docent had veel praktijk ervaring, waardoor het een leuke ervaring is geweest.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements