Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 5 + 13

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Tamara op .
Allereerst even mijn complimenten voor de BHV-cursus Bij DTS. Het was echt TOP! Leuke oefeningen, en andere frisse inslag dit was super. Allereerst even mijn complimenten voor de BHV-cursus Bij DTS. Het was echt TOP! Leuke oefeningen, en andere frisse inslag dit was super.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Ersoy op .
Wij hadden tijdens de BHV training niet alleen een zeer kundige trainer maar ook een enthousiaste trainer die zelfs de onderdelen die wat minder aantrekkelijk zijn van de training toch nog door alle deelnemers enthousiast werden uitgevoerd. Wij hadden tijdens de BHV training niet alleen een zeer kundige trainer maar ook een enthousiaste trainer die zelfs de onderdelen die wat minder aantrekkelijk zijn van de training toch nog door alle deelnemers enthousiast werden uitgevoerd.

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Merel op .
Leuke cursusdag gehad samen met 3 collega\'s en jaaa we zijn allemaal geslaagd! ons bedrijf is weer een stuk veiliger mede door de goede kennis van de Docent. Leuke cursusdag gehad samen met 3 collega\'s en jaaa we zijn allemaal geslaagd! ons bedrijf is weer een stuk veiliger mede door de goede kennis van de Docent.

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (4)  door Henk op .
Vandaag de cursus Heftruck gedaan en in 1 keer geslaagd. Tussen de middag een top lunch gehad en de docent is ook goed op de hoogte van zijn vak. Vandaag de cursus Heftruck gedaan en in 1 keer geslaagd. Tussen de middag een top lunch gehad en de docent is ook goed op de hoogte van zijn vak.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Ersoy op .
Afgelopen donderdag de vca basiscursus gevolgd. Was wel een lange dag maar zeer informatief! aan het einde mochten we examen doen op een tablet waarna we direct de voorlopige uitslag kregen. En geslaagd! Afgelopen donderdag de vca basiscursus gevolgd. Was wel een lange dag maar zeer informatief! aan het einde mochten we examen doen op een tablet waarna we direct de voorlopige uitslag kregen. En geslaagd!

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Tjeerd op .
Voor mijn chauffeurs diploma kon ik bij DTS de punten halen voor mijn code 95. DTS bedankt voor het regelen en de leuke les van Freek Voor mijn chauffeurs diploma kon ik bij DTS de punten halen voor mijn code 95. DTS bedankt voor het regelen en de leuke les van Freek

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4)  door Herman op .
Stond op de stoep bij de GZI in Emmen en kwam er op dat moment achter dat mijn H2S verlopen was. Gelukkig kon ik aan de overkant bij DTS nog dezelfde morgen H2S volgen top dat het zo snel kon en ik de zelfde dag nog bij de GZI aan de gang kon Stond op de stoep bij de GZI in Emmen en kwam er op dat moment achter dat mijn H2S verlopen was. Gelukkig kon ik aan de overkant bij DTS nog dezelfde morgen H2S volgen top dat het zo snel kon en ik de zelfde dag nog bij de GZI aan de gang kon

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Edwin Kruithof op .
We hebben nu de de cursus EHBO onder het Rode kruis gedaan en moet zeggen dat dat goed bevalt. Hierbij is het motto laten zien dat je het kan belangrijker dan het mooi aanbrengen wat natuurlijk altijd in de praktijk zo is. Mijn oranje kruis certificaat kon over worden genomen dus we kunnen weer vooruit. We hebben nu de de cursus EHBO onder het Rode kruis gedaan en moet zeggen dat dat goed bevalt. Hierbij is het motto laten zien dat je het kan belangrijker dan het mooi aanbrengen wat natuurlijk altijd in de praktijk zo is. Mijn oranje kruis certificaat kon over worden genomen dus we kunnen weer vooruit.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Sander de Jong op .
Op het laatste moment kon ik meedoen aan een VCA Basis cursus, Top geregeld moet ik zeggen kon het examen op een tablet doen en ben in 1 keer geslaagd. DTS bedankt voor het snelle regelen en voor de goeie lunch. Op het laatste moment kon ik meedoen aan een VCA Basis cursus, Top geregeld moet ik zeggen kon het examen op een tablet doen en ben in 1 keer geslaagd. DTS bedankt voor het snelle regelen en voor de goeie lunch.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Feline op .
Uitstekende training met veel oefeningen in de basis om mensen levens te redden & hoe om te gaan met branden en brandbestrijding! Uitstekende training met veel oefeningen in de basis om mensen levens te redden & hoe om te gaan met branden en brandbestrijding!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Trijntje op .
Oefening baart kunst! Ben volop getraind in het verrichten van levensreddende handelingen, brandpreventie en brandbestrijding. Bij calamiteiten weet ik nu precies wat ik wel moet doen en juist niet omdat dat evt een gevaar zou kunnen opleveren voor mij en mijn collega\'s! Oefening baart kunst! Ben volop getraind in het verrichten van levensreddende handelingen, brandpreventie en brandbestrijding. Bij calamiteiten weet ik nu precies wat ik wel moet doen en juist niet omdat dat evt een gevaar zou kunnen opleveren voor mij en mijn collega\'s!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Ron op .
Het zijn lange dagen niet meer gewend om stil te zitten! De eerste dag veel theorie op me afgekregen. Daarna met een groepje om de beurt onder een kraan gestaan. Het aanpikken van lasten, inschatten van de lasten. Het lijkt allemaal zo makkelijk maar als je er zelf mee bezig bent dan begrijp je dat dit een specialistisch beroep is. Zeker met het niet goed aanpikken kan het grote risico\'s met zich meebrengen. Het is voor mij een zeer leerzame dag geweest! Het zijn lange dagen niet meer gewend om stil te zitten! De eerste dag veel theorie op me afgekregen. Daarna met een groepje om de beurt onder een kraan gestaan. Het aanpikken van lasten, inschatten van de lasten. Het lijkt allemaal zo makkelijk maar als je er zelf mee bezig bent dan begrijp je dat dit een specialistisch beroep is. Zeker met het niet goed aanpikken kan het grote risico\'s met zich meebrengen. Het is voor mij een zeer leerzame dag geweest!

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Dave op .
Ik wilde mijn first aid halen voor de offshore! Ik heb gekeken naar de goedkoopste aanbieder. Mijn oog viel meteen op DTS. Het grote voordeel ligt lekker centraal en hoef daarom niet helemaal naar Den Helder toe te rijden. Veel geoefend met reanimatie, wondbehandeling, het toedienen van injecties. Ik heb er erg veel van opgestoken! Ik wilde mijn first aid halen voor de offshore! Ik heb gekeken naar de goedkoopste aanbieder. Mijn oog viel meteen op DTS. Het grote voordeel ligt lekker centraal en hoef daarom niet helemaal naar Den Helder toe te rijden. Veel geoefend met reanimatie, wondbehandeling, het toedienen van injecties. Ik heb er erg veel van opgestoken!

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Izaak op .
Zeer leuke opleiding met een enthousiaste docent. Die ons duidelijk maakte dat de veiligheid niet alleen voor de individu geldt maar voor iedereen die werkzaam is op de plint. Die opmerking is goed aangekomen. Immers je bent niet alleen die werkt op een locatie om je werk uit te voeren. Je hebt altijd met meer personen om je heen te maken. Veel geleerd over de Arbo-wet. Veilig hijsen, tillen en lopen. Bedrijfsnoodplan. En daarbij tussen de cursus door een goed gevulde lunch met allemaal lekkere broodjes. Echt goed verzorgd en natuurlijk heerlijk gegeten! Zeer leuke opleiding met een enthousiaste docent. Die ons duidelijk maakte dat de veiligheid niet alleen voor de individu geldt maar voor iedereen die werkzaam is op de plint. Die opmerking is goed aangekomen. Immers je bent niet alleen die werkt op een locatie om je werk uit te voeren. Je hebt altijd met meer personen om je heen te maken. Veel geleerd over de Arbo-wet. Veilig hijsen, tillen en lopen. Bedrijfsnoodplan. En daarbij tussen de cursus door een goed gevulde lunch met allemaal lekkere broodjes. Echt goed verzorgd en natuurlijk heerlijk gegeten!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Phil op .
Ik heb vanuit DTS een boek toegestuurd gekregen om alvast de VCA vol door te nemen. Na het maken van enkele proef examens op VCA examenbank.nl durfde ik het aan om me alleen maar in te schrijven voor de VCA VOL examen. En natuurlijk in een keer geslaagd he! Ik heb vanuit DTS een boek toegestuurd gekregen om alvast de VCA vol door te nemen. Na het maken van enkele proef examens op VCA examenbank.nl durfde ik het aan om me alleen maar in te schrijven voor de VCA VOL examen. En natuurlijk in een keer geslaagd he!

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Rowin op .
Ik werk als ZZP er bij diverse bedrijven in de offshore. Ik moest mijn first aid opnieuw halen. Ik kon me online meteen aanmelden en wist precies op welke data de cursus gegeven wordt. Alles wordt heel duidelijk aangegeven op de site. Echt veel geleerd op het gebied van het verlenen op een platform! Uiteenlopend van mond tot mond beademing, gewonden vervoer en injecteren! Ik werk als ZZP er bij diverse bedrijven in de offshore. Ik moest mijn first aid opnieuw halen. Ik kon me online meteen aanmelden en wist precies op welke data de cursus gegeven wordt. Alles wordt heel duidelijk aangegeven op de site. Echt veel geleerd op het gebied van het verlenen op een platform! Uiteenlopend van mond tot mond beademing, gewonden vervoer en injecteren!

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Dani op .
Veel opgestoken in het verlenen van eerste hulp. Voor het offshore bedrijf waar ik voor werk is het noodzakelijk om deze te behalen. Veel geoefend op het gebied van injecties plaatsen, be-ademming, hoe te handelen bij botbreuken. Een erg leerzame cursus Veel opgestoken in het verlenen van eerste hulp. Voor het offshore bedrijf waar ik voor werk is het noodzakelijk om deze te behalen. Veel geoefend op het gebied van injecties plaatsen, be-ademming, hoe te handelen bij botbreuken. Een erg leerzame cursus

VCA VOL
Beoordeling:       (3)  door Fake op .
Genoten van de goede lunch. De cursus. Ik had meer van de cursus inhoudelijk verwacht! Het was veel algemene dingen. Ik miste de toepassing op onze werkveld. Ik begrijp dat er niet voor elke richting in het bedrijfsleven, gezondheidszorg een andere vca vol is! Genoten van de goede lunch. De cursus. Ik had meer van de cursus inhoudelijk verwacht! Het was veel algemene dingen. Ik miste de toepassing op onze werkveld. Ik begrijp dat er niet voor elke richting in het bedrijfsleven, gezondheidszorg een andere vca vol is!

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (3)  door Roger op .
voor een klant van ons aan het werk op een boorplatform bij Gaz du france. Ik mocht alleen aan het werk als mijn first aid gerefresht wordt. Ik kon vrij snel bij DTS de cursus volgen. Ik woon in Emmen dus echt een thuiswedstrijd. Ben nu weer compleet klaar om gecertificeerd aan het werk te kunnen! voor een klant van ons aan het werk op een boorplatform bij Gaz du france. Ik mocht alleen aan het werk als mijn first aid gerefresht wordt. Ik kon vrij snel bij DTS de cursus volgen. Ik woon in Emmen dus echt een thuiswedstrijd. Ben nu weer compleet klaar om gecertificeerd aan het werk te kunnen!

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Twan op .
Voor de offshore heb ik een first aid gevolgd met een EHBO diploma mocht ik niet op een boorplatform aan het werk. Veel kennis opgedaan met o.a. stelpen van bloedingen, breuken en injecteren. Voor de offshore heb ik een first aid gevolgd met een EHBO diploma mocht ik niet op een boorplatform aan het werk. Veel kennis opgedaan met o.a. stelpen van bloedingen, breuken en injecteren.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements