Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 3 + 12

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Ana op .
Ik heb weinig tijd ivm mijn variabele werktijden om op locatie een cursus te volgen. Ik heb me ingeschreven via de website van DTS alleen voor de VCA vol examen. Na aanraden van DTS thuis nog wat proefexamens gemaakt en daarna met volle vertrouwen de VCA examen gemaakt. Je mag raden in een keer geslaagd! Ik heb weinig tijd ivm mijn variabele werktijden om op locatie een cursus te volgen. Ik heb me ingeschreven via de website van DTS alleen voor de VCA vol examen. Na aanraden van DTS thuis nog wat proefexamens gemaakt en daarna met volle vertrouwen de VCA examen gemaakt. Je mag raden in een keer geslaagd!

BHV Herhaling
Beoordeling:       (3)  door Selma op .
De BHV HH met goed resultaat gevolgd. Veel geleerd over levensreddende handelingen, brandbestrijding. De herhaling is net zo leuk als de BHV. Je merkt dat DTS niet een standaard cursus afrolt zijn altijd in voor variatie, waardoor het leuk en verfrissend blijft om de cursus te volgen. De BHV HH met goed resultaat gevolgd. Veel geleerd over levensreddende handelingen, brandbestrijding. De herhaling is net zo leuk als de BHV. Je merkt dat DTS niet een standaard cursus afrolt zijn altijd in voor variatie, waardoor het leuk en verfrissend blijft om de cursus te volgen.

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Stam op .
Te samen met een aantal collega\'s deze cursus gevolgd voor de offshore. Onze werkgever vond het nodig om dit te behalen omdat er in het verleden wel eens wat ongelukjes zijn gebeurd op een booreiland. Veel geoefend en goed getraind. Ik weet nu precies wat ik wel en niet mag doen bij breuken en of verwondingen Te samen met een aantal collega\'s deze cursus gevolgd voor de offshore. Onze werkgever vond het nodig om dit te behalen omdat er in het verleden wel eens wat ongelukjes zijn gebeurd op een booreiland. Veel geoefend en goed getraind. Ik weet nu precies wat ik wel en niet mag doen bij breuken en of verwondingen

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Eugene op .
Ik wil graag de offshore in en heb bijna al mijn papieren voor Roustabout/HLO behalve de First aid. DTS raadde me aan om deze toch zo spoedig mogelijk te volgen. Om zo snel mogelijk op een booreiland te kunnen werken. Heb deze cursus gevolgd veel geleerd over eerste hulp, injecteren, reanimatie. Een erg leuke cursus om gedaan te hebben. Ik wil graag de offshore in en heb bijna al mijn papieren voor Roustabout/HLO behalve de First aid. DTS raadde me aan om deze toch zo spoedig mogelijk te volgen. Om zo snel mogelijk op een booreiland te kunnen werken. Heb deze cursus gevolgd veel geleerd over eerste hulp, injecteren, reanimatie. Een erg leuke cursus om gedaan te hebben.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Daley op .
Regels zijn aangescherpt bij ons op het werk. Ik vond de cursus vrij snel via internet. Bovenaan stond DTS. Ik heb me hier voor opgegeven. Veel kennis opgedaan met betrekking tot de gevaren van H2S en wat te doen als er iets mis gaat! Regels zijn aangescherpt bij ons op het werk. Ik vond de cursus vrij snel via internet. Bovenaan stond DTS. Ik heb me hier voor opgegeven. Veel kennis opgedaan met betrekking tot de gevaren van H2S en wat te doen als er iets mis gaat!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Nairo op .
Mijn H2S liep af op de plint van de NAM gehoord, dat je bij DTS wekelijks de cursus kunt volgen meteen ingeschreven! Mijn H2S liep af op de plint van de NAM gehoord, dat je bij DTS wekelijks de cursus kunt volgen meteen ingeschreven!

VCA VOL
Beoordeling:       (5)  door Edgar op .
Ik heb de cursus onder CCV gevolgd voor leidinggevende. Interessante cursus met veel diepgang. Ik heb veel geleerd over het veilig werken en inschatten van risico volle werkzaamheden kan nu als voorman aan de slag Ik heb de cursus onder CCV gevolgd voor leidinggevende. Interessante cursus met veel diepgang. Ik heb veel geleerd over het veilig werken en inschatten van risico volle werkzaamheden kan nu als voorman aan de slag

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Dion op .
Ik heb de basis veiligheids- training gevolgd. Leuke inhoudelijke cursus een goede rustige docent die de tijd neemt in het uitleggen. Ik heb veel inhoudelijke dingen geleerd mbt Arbo-wet geving, gevaarlijke stoffen etc. De lunch is bij DTS goed verzorgd! Ik heb de basis veiligheids- training gevolgd. Leuke inhoudelijke cursus een goede rustige docent die de tijd neemt in het uitleggen. Ik heb veel inhoudelijke dingen geleerd mbt Arbo-wet geving, gevaarlijke stoffen etc. De lunch is bij DTS goed verzorgd!

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Jeremiah op .
Ik ben zeer praktisch aangelegd moest me goed focussen op het theoretische gedeelte. De praktijk echt mijn ding. Van te voren voor het laten zien nog effe de heftruck controleren op defecten en vervolgens klaar voor de rit! Ik ben zeer praktisch aangelegd moest me goed focussen op het theoretische gedeelte. De praktijk echt mijn ding. Van te voren voor het laten zien nog effe de heftruck controleren op defecten en vervolgens klaar voor de rit!

Veilig werken met de Heftruck
Beoordeling:       (5)  door Florian op .
Een goede cursus gevolgd veel geleerd en gereden om goed om te kunnen gaan met de Heftruck. Naast het rijden was er veel aandacht voor preventie waaronder het voorkomen van schade, op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften e.d. Voor ik het vergeet ik heb heerlijk bij DTS gegeten goede verzorgde maaltijd en een mooie kantine. Ik wist niet wat me te wachten stond en heb mijn broodjes maar in de tas gehouden! Een goede cursus gevolgd veel geleerd en gereden om goed om te kunnen gaan met de Heftruck. Naast het rijden was er veel aandacht voor preventie waaronder het voorkomen van schade, op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften e.d. Voor ik het vergeet ik heb heerlijk bij DTS gegeten goede verzorgde maaltijd en een mooie kantine. Ik wist niet wat me te wachten stond en heb mijn broodjes maar in de tas gehouden!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Nance op .
Ik dacht BHV kat in bakkie! Hesje aan en mensen verwijzen naar nooduitgangen. Gedeeltelijk waar maar er komt toch echt wel meer bij kijken. Ik heb veel opgestoken over levensreddende handelingen, Brandbestrijding, brandpreventie en nog veel meer. Ik zou zeggen schrijf je in en je komt erachter wat je nog meer komt te weten! Echt een hele leuke cursus om met een aantal collega\'s gevolgd te hebben! Ik dacht BHV kat in bakkie! Hesje aan en mensen verwijzen naar nooduitgangen. Gedeeltelijk waar maar er komt toch echt wel meer bij kijken. Ik heb veel opgestoken over levensreddende handelingen, Brandbestrijding, brandpreventie en nog veel meer. Ik zou zeggen schrijf je in en je komt erachter wat je nog meer komt te weten! Echt een hele leuke cursus om met een aantal collega\'s gevolgd te hebben!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Renee op .
De cursus is goed te doen. Ik heb veel geleerd over verwondingen, botbreuken, reanimatie en verbandleer. De verzorging was goed heerlijk gegeten en een mooie kantine waarin je relaxt naast een gel haartje kunt zitten! Ik heb me prima vermaakt De cursus is goed te doen. Ik heb veel geleerd over verwondingen, botbreuken, reanimatie en verbandleer. De verzorging was goed heerlijk gegeten en een mooie kantine waarin je relaxt naast een gel haartje kunt zitten! Ik heb me prima vermaakt

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Kas op .
Hallo mijn naam is Kas. Ik heb een aantal dagen met een leuk clubje gasten van een ander organisatie meegedaan aan de cursus banksman. Allen waren we blij dat het theoretische gedeelte erop zat en dat we buiten met onze handen konden werken. Echt een top cursus met een uitstekende docent die prima het verhaal kon vertellen. Duidelijk en helder heb hier veel aan gehad Hallo mijn naam is Kas. Ik heb een aantal dagen met een leuk clubje gasten van een ander organisatie meegedaan aan de cursus banksman. Allen waren we blij dat het theoretische gedeelte erop zat en dat we buiten met onze handen konden werken. Echt een top cursus met een uitstekende docent die prima het verhaal kon vertellen. Duidelijk en helder heb hier veel aan gehad

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Senna op .
Samen met mijn collega de cursus gevolgd. 3 dagen lang. Zonder meer de moeite waard. Veel geleerd en veel praktijk oefeningen gedaan heerlijk buiten in de buitenlucht. Echt een aanrader. DTS is voorzien van allerlei goed gevulde broodjes. Dagelijks op de werkvloer moet ik het afdoen met mijn gesmeerde broodjes op locatie. Prima verzorgd. Samen met mijn collega de cursus gevolgd. 3 dagen lang. Zonder meer de moeite waard. Veel geleerd en veel praktijk oefeningen gedaan heerlijk buiten in de buitenlucht. Echt een aanrader. DTS is voorzien van allerlei goed gevulde broodjes. Dagelijks op de werkvloer moet ik het afdoen met mijn gesmeerde broodjes op locatie. Prima verzorgd.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Yort op .
Ik heb de cursus gevolgd van de Banksman. Ben veel te weten gekomen over de inhoud en kennis over kranen, Het aanslaan van lasten en het verplaatsen van lasten. Echt een super cursus . Met deze opleiding kan ik meer dan alleen onshore aan het werk. Ik wil in de toekomst graag de offshore en met dit papiertje zijn er een aantal meer mogelijkheden. Ben blij dat ik het gedaan heb en vond de cursus zeer leerzaam Ik heb de cursus gevolgd van de Banksman. Ben veel te weten gekomen over de inhoud en kennis over kranen, Het aanslaan van lasten en het verplaatsen van lasten. Echt een super cursus . Met deze opleiding kan ik meer dan alleen onshore aan het werk. Ik wil in de toekomst graag de offshore en met dit papiertje zijn er een aantal meer mogelijkheden. Ben blij dat ik het gedaan heb en vond de cursus zeer leerzaam

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Margriet op .
Ik heb thuis geoefend met een aantal proef examens op internet. Daarvoor heb ik een boek aangevraagd via DTS om in te zien. Het ging allemaal zo lekker. Dat ik me heb opgegeven voor de VCA examen. Ik heb thuis geoefend met een aantal proef examens op internet. Daarvoor heb ik een boek aangevraagd via DTS om in te zien. Het ging allemaal zo lekker. Dat ik me heb opgegeven voor de VCA examen.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Cafer op .
Na wat theorie onder een kraan gestaan met aandacht voor het veilig verplaatsen van lasten en kennis opgedaan in het kiezen van juiste hijsgereedschap. Het waren drie intensieve maar leerzame dagen. Zeker een aanrader en ik mag met deze papieren de offshore in! Na wat theorie onder een kraan gestaan met aandacht voor het veilig verplaatsen van lasten en kennis opgedaan in het kiezen van juiste hijsgereedschap. Het waren drie intensieve maar leerzame dagen. Zeker een aanrader en ik mag met deze papieren de offshore in!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Janiek op .
Een goede training voor een voorbereiding in de offshore. Ik heb veel kennis opgedaan over gereedschappen, inschatten van massa\'s, het aanslaan van lasten. Ik heb drie dagen de cursus gevolgd en geen enkele keer de concentratie kwijtgeraakt. En 3 dagen genoten van een goed verzorgde lunch! Een goede training voor een voorbereiding in de offshore. Ik heb veel kennis opgedaan over gereedschappen, inschatten van massa\'s, het aanslaan van lasten. Ik heb drie dagen de cursus gevolgd en geen enkele keer de concentratie kwijtgeraakt. En 3 dagen genoten van een goed verzorgde lunch!

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Thom op .
Ik vond het een pittige cursus met veel feitjes en weetjes. Echt uiteenlopend van behandelen van oppervlakte wondje t/m hartmassage reanimatie. Goed om een keer gedaan te hebben! Ik vond het een pittige cursus met veel feitjes en weetjes. Echt uiteenlopend van behandelen van oppervlakte wondje t/m hartmassage reanimatie. Goed om een keer gedaan te hebben!

First Aid (NOGEPA 2.2)
Beoordeling:       (5)  door Darren op .
Veel geoefend en de basis geleerd voor het verlenen van eerste hulp. Ik ben nu goed getraind om de offshore in te gaan! Veel geoefend en de basis geleerd voor het verlenen van eerste hulp. Ik ben nu goed getraind om de offshore in te gaan!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


Gemiddelde beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 382 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements