Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 3 + 15

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4)  door Olievier op .
prima cursus snel geregeld prima cursus snel geregeld

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Anne B op .
Kon snel deze cursus volgen voor mijn werk op nam locatie. Kon snel deze cursus volgen voor mijn werk op nam locatie.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door ronald powels op .
snel geregeld de cursus. veel info over h2s. ben het nodig voor werk op namlocatie. snel geregeld de cursus. veel info over h2s. ben het nodig voor werk op namlocatie.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4)  door Marco op .
Onze locatie in het veld werd ineens een H2S locatie. Na veel rondbellen konden we de zelfde dag nog naar DTS opleidingen in Emmen. Super bedankt voor de snelle verzorging! Onze locatie in het veld werd ineens een H2S locatie. Na veel rondbellen konden we de zelfde dag nog naar DTS opleidingen in Emmen. Super bedankt voor de snelle verzorging!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Marjolijn op .
Voor mij werk moest ik snel een H2S certificaat hebben. Woensdag gebeld en vrijdag al op cursus. Net bedrijf. Cursus was goed verzorgt. Voor mij werk moest ik snel een H2S certificaat hebben. Woensdag gebeld en vrijdag al op cursus. Net bedrijf. Cursus was goed verzorgt.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Hasan op .
het moest van nam dus gedaan. Leuke cursus. Was niet lastig gewoon goed opletten het moest van nam dus gedaan. Leuke cursus. Was niet lastig gewoon goed opletten

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Robert Townley op .
This is a top quality H2S course. Concise and informative. Everthing was good. This is a top quality H2S course. Concise and informative. Everthing was good.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4)  door Ibrahim Nadal op .
Good content in this course. Very good that practice was included. Good for simulating work conditions. Good content in this course. Very good that practice was included. Good for simulating work conditions.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Roelof op .
H2S gedaan; kan iedere vrijdag bij DTS...das heel handig. H2S gedaan; kan iedere vrijdag bij DTS...das heel handig.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Sjaak op .
Dagdeel H2S gevolgd in Emmen. Kort en bondig...........dik in orde. Dagdeel H2S gevolgd in Emmen. Kort en bondig...........dik in orde.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4)  door Herman op .
Stond op de stoep bij de GZI in Emmen en kwam er op dat moment achter dat mijn H2S verlopen was. Gelukkig kon ik aan de overkant bij DTS nog dezelfde morgen H2S volgen top dat het zo snel kon en ik de zelfde dag nog bij de GZI aan de gang kon Stond op de stoep bij de GZI in Emmen en kwam er op dat moment achter dat mijn H2S verlopen was. Gelukkig kon ik aan de overkant bij DTS nog dezelfde morgen H2S volgen top dat het zo snel kon en ik de zelfde dag nog bij de GZI aan de gang kon

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Daley op .
Regels zijn aangescherpt bij ons op het werk. Ik vond de cursus vrij snel via internet. Bovenaan stond DTS. Ik heb me hier voor opgegeven. Veel kennis opgedaan met betrekking tot de gevaren van H2S en wat te doen als er iets mis gaat! Regels zijn aangescherpt bij ons op het werk. Ik vond de cursus vrij snel via internet. Bovenaan stond DTS. Ik heb me hier voor opgegeven. Veel kennis opgedaan met betrekking tot de gevaren van H2S en wat te doen als er iets mis gaat!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Nairo op .
Mijn H2S liep af op de plint van de NAM gehoord, dat je bij DTS wekelijks de cursus kunt volgen meteen ingeschreven! Mijn H2S liep af op de plint van de NAM gehoord, dat je bij DTS wekelijks de cursus kunt volgen meteen ingeschreven!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Boasz op .
Ik ga werken voor de NAM en voor de NAM kom ik op diverse locaties terecht o.a. locaties waarvoor ik perslucht moet hebben. Alvorens ik deze mag doen eerst maar even opgegeven voor de H2s een cursus die ik nodig heb om op locatie te kunnen werken ivm het vrij kunnen komen van gevaarlijke stoffen. Een zeer interessante opleiding. Ik ga werken voor de NAM en voor de NAM kom ik op diverse locaties terecht o.a. locaties waarvoor ik perslucht moet hebben. Alvorens ik deze mag doen eerst maar even opgegeven voor de H2s een cursus die ik nodig heb om op locatie te kunnen werken ivm het vrij kunnen komen van gevaarlijke stoffen. Een zeer interessante opleiding.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Thijmen op .
Cursus met veel aandacht voor de gevaren en eigenschappen van H2S, Gebruik van H2S detectie apparatuur. Ik heb nooit geweten dat deze stof zo gevaarlijk kon zijn. Nu weet ik wat ik moet doen op locatie zo snel mogelijk van de plint afgaan en opletten hoe de wind waait. Cursus met veel aandacht voor de gevaren en eigenschappen van H2S, Gebruik van H2S detectie apparatuur. Ik heb nooit geweten dat deze stof zo gevaarlijk kon zijn. Nu weet ik wat ik moet doen op locatie zo snel mogelijk van de plint afgaan en opletten hoe de wind waait.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Vicki op .
Cursus gevolgd. Ik vond het een beetje ingewikkeld. Heb goed opgelet en aantekeningen gemaakt. Ik kom net kijken in deze branche. Gelukkig legde de docent alles vrij rustig uit en kon ik blijven pennen. Ik was blij met de pauze kon ik het stof laten bezinken. Na de pauze goed opgepakt en uiteindelijk geslaagd Cursus gevolgd. Ik vond het een beetje ingewikkeld. Heb goed opgelet en aantekeningen gemaakt. Ik kom net kijken in deze branche. Gelukkig legde de docent alles vrij rustig uit en kon ik blijven pennen. Ik was blij met de pauze kon ik het stof laten bezinken. Na de pauze goed opgepakt en uiteindelijk geslaagd

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Jantje op .
Ik heb deze week een H2s opleiding gevolgd. Veel geleerd over de eigenschappen van H2S en de gevaren ervan. Ik keek me ogen uit toen ik het pand voorbij reed. Fonteintjes, ruime parkeerplekken en een goede verzorgde lunch. Alles is tiptop verzorgd Ik heb deze week een H2s opleiding gevolgd. Veel geleerd over de eigenschappen van H2S en de gevaren ervan. Ik keek me ogen uit toen ik het pand voorbij reed. Fonteintjes, ruime parkeerplekken en een goede verzorgde lunch. Alles is tiptop verzorgd

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (3)  door Jody op .
Ik werk op de NAM zag in mijn PSL dat mijn H2S bijna is verlopen. Op de site zag ik DTS staan die elke vrijdag een H2S cursus geeft. heb me meteen ingeschreven. Ik werk op de NAM zag in mijn PSL dat mijn H2S bijna is verlopen. Op de site zag ik DTS staan die elke vrijdag een H2S cursus geeft. heb me meteen ingeschreven.

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Henk op .
Leuke cursus, leuke club mensen en een duidelijk verhaal. Zeker voor herhaling vatbaar over 4 jaar natuurlijk!! Leuke cursus, leuke club mensen en een duidelijk verhaal. Zeker voor herhaling vatbaar over 4 jaar natuurlijk!!

H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (5)  door Jort op .
Ik werk op de NAM voor een uitzendburea om de 4 jaar moet ik een H2s cursus doen. Ik keek er tegenop maar na de uitleg van de docent en de eenvoud van de uitleg keek ik er niet tegenop om de examen te doen Ik werk op de NAM voor een uitzendburea om de 4 jaar moet ik een H2s cursus doen. Ik keek er tegenop maar na de uitleg van de docent en de eenvoud van de uitleg keek ik er niet tegenop om de examen te doen

Pagina: 1 2 


H2S (NOGEPA 0.8)
Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op totaal 28 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements