Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 3 + 16

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door gerda op .
prima training en mooie locatie prima training en mooie locatie

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Lex op .
Prima cursus volgend jaar maar weer op herhaling bij Dts Prima cursus volgend jaar maar weer op herhaling bij Dts

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Sander op .
Gisteren de BHV basis cursus gedaan en het is een zeer leuke cursus. en het eten was ook geweldig Gisteren de BHV basis cursus gedaan en het is een zeer leuke cursus. en het eten was ook geweldig

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Renate op .
Yes, gehaald! Mooie locatie, goed lesgegeven. Yes, gehaald! Mooie locatie, goed lesgegeven.

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Renate op .
Leuke docent. Kon alles goed uitleggen. Leuke docent. Kon alles goed uitleggen.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Sandra van der Hak op .
Een fijne ervaring met de BHV-cursus bij DTS. Fijne docent met heldere uitleg, goede faciliteiten om goed de praktijk te kunnen oefenen. Zeer leerzaam en goed verzorgd. Een fijne ervaring met de BHV-cursus bij DTS. Fijne docent met heldere uitleg, goede faciliteiten om goed de praktijk te kunnen oefenen. Zeer leerzaam en goed verzorgd.

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Andre op .
Hoewel de bhv voor mij verplicht is, vond ik het leuk. nuttige tips die ik goed in mijn dagelijks werk kan toepassen Hoewel de bhv voor mij verplicht is, vond ik het leuk. nuttige tips die ik goed in mijn dagelijks werk kan toepassen

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Fred op .
twee dagen cursus gehad om de BHV onder de knie te krijgen; 2 dagen is ook wel nodig moet ik zeggen. Inhoudelijk een prima cursus. twee dagen cursus gehad om de BHV onder de knie te krijgen; 2 dagen is ook wel nodig moet ik zeggen. Inhoudelijk een prima cursus.

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Renate op .
Afgelopen week een leuke interessante en nuttige bhv- training gehad. De docent was behulpzaam en gaf nuttige tips. Afgelopen week een leuke interessante en nuttige bhv- training gehad. De docent was behulpzaam en gaf nuttige tips.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Hans op .
Wij hebben BHV vanuit onze werkplek, deze werd gegeven door een docent van DTS en echt heel erg Leuk, leerzaam en vooral goed gebracht door de docent! Een echte aanrader als je twijfelt dan moet je het gewoon Doen! ik weet zeker dat er geen spijt van krijgt... en als iedereen nu deze stap zet zullen er heel wat levens gered kunnen worden. Wij hebben BHV vanuit onze werkplek, deze werd gegeven door een docent van DTS en echt heel erg Leuk, leerzaam en vooral goed gebracht door de docent! Een echte aanrader als je twijfelt dan moet je het gewoon Doen! ik weet zeker dat er geen spijt van krijgt... en als iedereen nu deze stap zet zullen er heel wat levens gered kunnen worden.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Karl op .
DTS komt bij ons op locatie en geeft ons informatie waar wij ook echt iets aan hebben. situaties wat bij ons daadwerkelijk kan gebeuren. niet teveel informatie. makkelijk te begrijpen. geeft je goeie tips en er worden ervaringen gedeeld waar je je dingen uit kan halen die je zelf goed kan gebruiken. ik heb tot nu toe een bhv theorie curses gehad en een ontruimingsoefening van DTS DTS komt bij ons op locatie en geeft ons informatie waar wij ook echt iets aan hebben. situaties wat bij ons daadwerkelijk kan gebeuren. niet teveel informatie. makkelijk te begrijpen. geeft je goeie tips en er worden ervaringen gedeeld waar je je dingen uit kan halen die je zelf goed kan gebruiken. ik heb tot nu toe een bhv theorie curses gehad en een ontruimingsoefening van DTS

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Aniek op .
De trainer gaf heel goed les. Dirk heeft alles goed uitgelegd. Ik vond het goed dat we veel oefeningen hebben gedaan. Dank je wel. De trainer gaf heel goed les. Dirk heeft alles goed uitgelegd. Ik vond het goed dat we veel oefeningen hebben gedaan. Dank je wel.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Tinus op .
Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. De docent vertelde op een vlotte manier en stond open voor commentaar en vragen. Dus ik ben zeer positief. Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. De docent vertelde op een vlotte manier en stond open voor commentaar en vragen. Dus ik ben zeer positief.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Marloes op .
Voor mijn nieuwe werkgever BHV gevolgd. Wat een kundige docent zeg. EHBO helemaal onder de knie en ook Brand en Ontruiming kan ik aan. Leuke groep cursisten en DTS heeft de zaken goed voor elkaar. Voor mijn nieuwe werkgever BHV gevolgd. Wat een kundige docent zeg. EHBO helemaal onder de knie en ook Brand en Ontruiming kan ik aan. Leuke groep cursisten en DTS heeft de zaken goed voor elkaar.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Ersoy op .
Wij hadden tijdens de BHV training niet alleen een zeer kundige trainer maar ook een enthousiaste trainer die zelfs de onderdelen die wat minder aantrekkelijk zijn van de training toch nog door alle deelnemers enthousiast werden uitgevoerd. Wij hadden tijdens de BHV training niet alleen een zeer kundige trainer maar ook een enthousiaste trainer die zelfs de onderdelen die wat minder aantrekkelijk zijn van de training toch nog door alle deelnemers enthousiast werden uitgevoerd.

BHV Basis
Beoordeling:       (4)  door Merel op .
Leuke cursusdag gehad samen met 3 collega\'s en jaaa we zijn allemaal geslaagd! ons bedrijf is weer een stuk veiliger mede door de goede kennis van de Docent. Leuke cursusdag gehad samen met 3 collega\'s en jaaa we zijn allemaal geslaagd! ons bedrijf is weer een stuk veiliger mede door de goede kennis van de Docent.

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Feline op .
Uitstekende training met veel oefeningen in de basis om mensen levens te redden & hoe om te gaan met branden en brandbestrijding! Uitstekende training met veel oefeningen in de basis om mensen levens te redden & hoe om te gaan met branden en brandbestrijding!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Trijntje op .
Oefening baart kunst! Ben volop getraind in het verrichten van levensreddende handelingen, brandpreventie en brandbestrijding. Bij calamiteiten weet ik nu precies wat ik wel moet doen en juist niet omdat dat evt een gevaar zou kunnen opleveren voor mij en mijn collega\'s! Oefening baart kunst! Ben volop getraind in het verrichten van levensreddende handelingen, brandpreventie en brandbestrijding. Bij calamiteiten weet ik nu precies wat ik wel moet doen en juist niet omdat dat evt een gevaar zou kunnen opleveren voor mij en mijn collega\'s!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Nance op .
Ik dacht BHV kat in bakkie! Hesje aan en mensen verwijzen naar nooduitgangen. Gedeeltelijk waar maar er komt toch echt wel meer bij kijken. Ik heb veel opgestoken over levensreddende handelingen, Brandbestrijding, brandpreventie en nog veel meer. Ik zou zeggen schrijf je in en je komt erachter wat je nog meer komt te weten! Echt een hele leuke cursus om met een aantal collega\'s gevolgd te hebben! Ik dacht BHV kat in bakkie! Hesje aan en mensen verwijzen naar nooduitgangen. Gedeeltelijk waar maar er komt toch echt wel meer bij kijken. Ik heb veel opgestoken over levensreddende handelingen, Brandbestrijding, brandpreventie en nog veel meer. Ik zou zeggen schrijf je in en je komt erachter wat je nog meer komt te weten! Echt een hele leuke cursus om met een aantal collega\'s gevolgd te hebben!

BHV Basis
Beoordeling:       (5)  door Renee op .
De cursus is goed te doen. Ik heb veel geleerd over verwondingen, botbreuken, reanimatie en verbandleer. De verzorging was goed heerlijk gegeten en een mooie kantine waarin je relaxt naast een gel haartje kunt zitten! Ik heb me prima vermaakt De cursus is goed te doen. Ik heb veel geleerd over verwondingen, botbreuken, reanimatie en verbandleer. De verzorging was goed heerlijk gegeten en een mooie kantine waarin je relaxt naast een gel haartje kunt zitten! Ik heb me prima vermaakt

Pagina: 1 2 


BHV Basis
Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op totaal 37 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements