Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 4 + 4

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Herman ten velde op .
Het was weer een leuke dag met ons vaste clubje. Deze keer hebben we het bij ons op de zaak gehad. Dan kom je er pas achter dat je niet eens zelf weet waar alles zit op je werk. We hebben een leuke ontruimingsoefening gedaan. Iedereen is weer bij en we kunnen er weer even tegen aan. Tonnis dank je wel voor de leuke en inhoudelijk goeie dag!! Het was weer een leuke dag met ons vaste clubje. Deze keer hebben we het bij ons op de zaak gehad. Dan kom je er pas achter dat je niet eens zelf weet waar alles zit op je werk. We hebben een leuke ontruimingsoefening gedaan. Iedereen is weer bij en we kunnen er weer even tegen aan. Tonnis dank je wel voor de leuke en inhoudelijk goeie dag!!

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Linda de Jong op .
Een zeer waardevolle training. Praktische oefeningen gedaan met een duidelijke uitleg. Ook werden er praktijkvoorbeelden besproken, en hoe daarmee om te gaan. Echt zinvol en zeker aan te bevelen! Een zeer waardevolle training. Praktische oefeningen gedaan met een duidelijke uitleg. Ook werden er praktijkvoorbeelden besproken, en hoe daarmee om te gaan. Echt zinvol en zeker aan te bevelen!

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Diederick Frederick van Waalraven op .
Het was weer een leuke en informatieve BHV cursus. Wat me voornamelijk aansprak was het behandelen van de variaties in het brand blussen. Het was weer een leuke en informatieve BHV cursus. Wat me voornamelijk aansprak was het behandelen van de variaties in het brand blussen.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Boukje op .
Mooie BHV weer, goed kunnen oefenen met de blusdeken. Ook weer de reanimatie kennis weer bij kunnen spijkeren. Mooie BHV weer, goed kunnen oefenen met de blusdeken. Ook weer de reanimatie kennis weer bij kunnen spijkeren.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door monika op .
Even weer op scherp gezet qua eerste levensreddende handelingen en brand & ontruiming. Prima dagje. Even weer op scherp gezet qua eerste levensreddende handelingen en brand & ontruiming. Prima dagje.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Paul op .
De locatie was ons eigen schoolgebouw, erg handig. We begonnen goed voorbereid doordat we allemaal het digitale deel al hadden afgerond. Daarbij kregen we goede praktijkvoorbeelden. De locatie was ons eigen schoolgebouw, erg handig. We begonnen goed voorbereid doordat we allemaal het digitale deel al hadden afgerond. Daarbij kregen we goede praktijkvoorbeelden.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Jeroen op .
Om een duidelijke maar gerichte toelichting te geven op deze cursus, kan ik gewoon kort zijn. duidelijke lessen Om een duidelijke maar gerichte toelichting te geven op deze cursus, kan ik gewoon kort zijn. duidelijke lessen

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Marianne op .
De Herhalingscursus was voor mij goed. De docent was dan ook erg duidelijk en kan dan ook gerust zeggen dat ik er zeker wat van opgestoken heb. De Herhalingscursus was voor mij goed. De docent was dan ook erg duidelijk en kan dan ook gerust zeggen dat ik er zeker wat van opgestoken heb.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Tamara op .
Allereerst even mijn complimenten voor de BHV-cursus Bij DTS. Het was echt TOP! Leuke oefeningen, en andere frisse inslag dit was super. Allereerst even mijn complimenten voor de BHV-cursus Bij DTS. Het was echt TOP! Leuke oefeningen, en andere frisse inslag dit was super.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (3)  door Selma op .
De BHV HH met goed resultaat gevolgd. Veel geleerd over levensreddende handelingen, brandbestrijding. De herhaling is net zo leuk als de BHV. Je merkt dat DTS niet een standaard cursus afrolt zijn altijd in voor variatie, waardoor het leuk en verfrissend blijft om de cursus te volgen. De BHV HH met goed resultaat gevolgd. Veel geleerd over levensreddende handelingen, brandbestrijding. De herhaling is net zo leuk als de BHV. Je merkt dat DTS niet een standaard cursus afrolt zijn altijd in voor variatie, waardoor het leuk en verfrissend blijft om de cursus te volgen.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door jantje op .
Ik heb met 3 personen van onze organisatie de BHV HH gedaan. Een leuk dagje uit. Wel met als doelstelling de BHV HH goed te doen hoor! De herhaling was leuk en noodzakelijk. Bij ons binnen de organisatie hoeft niemand zich meer zorgen te maken! We zijn allemaal weer bij de les in het verlenen van eerste hulp! Ik heb met 3 personen van onze organisatie de BHV HH gedaan. Een leuk dagje uit. Wel met als doelstelling de BHV HH goed te doen hoor! De herhaling was leuk en noodzakelijk. Bij ons binnen de organisatie hoeft niemand zich meer zorgen te maken! We zijn allemaal weer bij de les in het verlenen van eerste hulp!

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Sieneke op .
Echt een goede opfrisser! 1 dagje in grote lijnen de BHV basis doorgenomen. Ik merk dat in de loop van de tijd de gewoonte de overhand neemt en het meeste stof destijds een beetje op de achtergrond is geraakt. Een zeer effectieve dag! Echt een goede opfrisser! 1 dagje in grote lijnen de BHV basis doorgenomen. Ik merk dat in de loop van de tijd de gewoonte de overhand neemt en het meeste stof destijds een beetje op de achtergrond is geraakt. Een zeer effectieve dag!

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Tamira op .
Bekende kost voor mij, maar altijd leuk om even weer praktisch bezig te zijn en of alle bagage wat je hebt geleerd is blijven hangen. Ik moet zeggen het ging me allemaal goed af. De brandbestrijding en de aandacht daarvoor was voor mij vernieuwend. Ik zat bij een clubje leuke serieuze mensen waarmee je goed kon oefenen zoals verbandleer & reanimatie Bekende kost voor mij, maar altijd leuk om even weer praktisch bezig te zijn en of alle bagage wat je hebt geleerd is blijven hangen. Ik moet zeggen het ging me allemaal goed af. De brandbestrijding en de aandacht daarvoor was voor mij vernieuwend. Ik zat bij een clubje leuke serieuze mensen waarmee je goed kon oefenen zoals verbandleer & reanimatie

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Valerie op .
Het is een leuke opsteker de meesten kennis is redelijk goed blijven hangen. De docenten zijn goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Ik heb een aantal nieuwe weetjes erbij geleerd! Het is een leuke opsteker de meesten kennis is redelijk goed blijven hangen. De docenten zijn goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Ik heb een aantal nieuwe weetjes erbij geleerd!

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Klaas op .
Ik heb de BHV Herhaling gedaan. Ik werk in de transport. Ik werd geadviseerd om onder de code 95! Mooi opgemerkt door DTS Ik heb de BHV Herhaling gedaan. Ik werk in de transport. Ik werd geadviseerd om onder de code 95! Mooi opgemerkt door DTS

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Laurien op .
Ik vond het een leuke inhoudelijke cursus. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik vond het een leuke inhoudelijke cursus. Zeker voor herhaling vatbaar.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (4)  door Fenneke op .
Leuke cursus met veel opfrissing en nieuwe methodieken. Leuke cursus met veel opfrissing en nieuwe methodieken.

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Saskia op .
Ik heb me goed vermaakt op de cursus. De nieuwe methodieken vond ik zeer interesant Ik heb me goed vermaakt op de cursus. De nieuwe methodieken vond ik zeer interesant

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Gerard op .
Top cursus gehad, we konden zelfs oefenen met de AED die we zelf ook hebben. Leuke groep en prima locatie Top cursus gehad, we konden zelfs oefenen met de AED die we zelf ook hebben. Leuke groep en prima locatie

BHV Herhaling
Beoordeling:       (5)  door Sandra van der Schraaf op .
We hebben de cursus gehad bij ons op het bedrijf. Was heel goed om in de eigen omgeving te oefenen. Ze hadden zelf alles mee om zo realistisch mogelijk te trainen. Dikke pluim voor de docent en DTS We hebben de cursus gehad bij ons op het bedrijf. Was heel goed om in de eigen omgeving te oefenen. Ze hadden zelf alles mee om zo realistisch mogelijk te trainen. Dikke pluim voor de docent en DTS

Pagina: 1 2 


BHV Herhaling
Beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 23 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements