Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 7 + 18

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Pieter Paul op .
prima docent duidelijk les gegeven en alles goed verzorgd prima docent duidelijk les gegeven en alles goed verzorgd

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Patrick op .
Snel en goed geregeld een dag er voor gebeld volgende dag examen bedankt Snel en goed geregeld een dag er voor gebeld volgende dag examen bedankt

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Christina op .
Prima cursus gehad mooie locatie en in 1 x geslaagd Prima cursus gehad mooie locatie en in 1 x geslaagd

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Milan op .
Leuke locatie. Eten was goed. Duidelijke uitleg en dus gehaald in 1x! Leuke locatie. Eten was goed. Duidelijke uitleg en dus gehaald in 1x!

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Andre S op .
Degelijke cursus. Gelukkig niet een keer achteraf maar in prettige schone omgeving. Kantine was top. Lekker eten. Degelijke cursus. Gelukkig niet een keer achteraf maar in prettige schone omgeving. Kantine was top. Lekker eten.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Otto Muller op .
Ik heb lang zitten zoeken naar de juiste opleider voor VCA. Echter ben ik uitgekomen bij DTS Opleidingen. Echt een aanrader. Duidelijke lessen, goede manier van uitleg waardoor het leren veel makkelijk werd. We hebben een goede voorbereiding gekregen voor het examen Ik heb lang zitten zoeken naar de juiste opleider voor VCA. Echter ben ik uitgekomen bij DTS Opleidingen. Echt een aanrader. Duidelijke lessen, goede manier van uitleg waardoor het leren veel makkelijk werd. We hebben een goede voorbereiding gekregen voor het examen

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Gert Woldaa op .
Ervaring is goed. De docent gaf uitgebreid antwoord op de onderwerpen. Hij behandelde de onderwerpen op een rustig tempo en liet ruimte voor vragen. Er werd genoeg pauze gehouden om je aandacht goed bij de stof te houden. Ervaring is goed. De docent gaf uitgebreid antwoord op de onderwerpen. Hij behandelde de onderwerpen op een rustig tempo en liet ruimte voor vragen. Er werd genoeg pauze gehouden om je aandacht goed bij de stof te houden.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Annemiek op .
Prettig om alle regels rondom veiligheid nog een keer door te nemen. De docent is geduldig, behulpzaam en bekwaam Prettig om alle regels rondom veiligheid nog een keer door te nemen. De docent is geduldig, behulpzaam en bekwaam

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Pepijn op .
Goede informatieve cursus. Duidelijk uitleg door de docent en ruimschoots te kans gekregen om vragen te stellen. Ook de complimenten voor de kok. de gehaktbal en mosterdsoep waren voortreffelijk. Goede informatieve cursus. Duidelijk uitleg door de docent en ruimschoots te kans gekregen om vragen te stellen. Ook de complimenten voor de kok. de gehaktbal en mosterdsoep waren voortreffelijk.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Ronald op .
Veel stof in weinig tijd maar de docent helpt je hier uitstekend bij. Er is altijd tijd om een vraag te stellen en deze goed beantwoord te krijgen. Ook het proefexamen is fijn. Even kans om al voor te bereiden om het echte examen. Veel stof in weinig tijd maar de docent helpt je hier uitstekend bij. Er is altijd tijd om een vraag te stellen en deze goed beantwoord te krijgen. Ook het proefexamen is fijn. Even kans om al voor te bereiden om het echte examen.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Mike op .
VCA cursus afgesloten met examen....... druk dagje, maar goed te doen. Prima restaurant ook trouwens.... VCA cursus afgesloten met examen....... druk dagje, maar goed te doen. Prima restaurant ook trouwens....

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Nick op .
Ik vond de ervaring van de cursus goed omdat je de lesstof een paar keer doorneemt en dan proeftoetsen maakt. Je steekt hier naar mijn mening veel van op. Ik vond de ervaring van de cursus goed omdat je de lesstof een paar keer doorneemt en dan proeftoetsen maakt. Je steekt hier naar mijn mening veel van op.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Rene op .
ik vond het zelf aan het begin een beetje lastig om alles te snappen, maar na een tijdje drong alles tot me door en is dit een zeer goede opleiding en ik raad dit zeker anderen aan. ik vond het zelf aan het begin een beetje lastig om alles te snappen, maar na een tijdje drong alles tot me door en is dit een zeer goede opleiding en ik raad dit zeker anderen aan.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Gerard op .
Ik vond het een goede cursus en heb er een hoop van geleerd de uit leg was ook goed en begrijpelijk bedankt Ik vond het een goede cursus en heb er een hoop van geleerd de uit leg was ook goed en begrijpelijk bedankt

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door John op .
Goede cursus, duidelijk en genoeg oefenexamens. Mooie voorbereiding op het examen. Tot over tien jaar. Goede cursus, duidelijk en genoeg oefenexamens. Mooie voorbereiding op het examen. Tot over tien jaar.

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Ersoy op .
Afgelopen donderdag de vca basiscursus gevolgd. Was wel een lange dag maar zeer informatief! aan het einde mochten we examen doen op een tablet waarna we direct de voorlopige uitslag kregen. En geslaagd! Afgelopen donderdag de vca basiscursus gevolgd. Was wel een lange dag maar zeer informatief! aan het einde mochten we examen doen op een tablet waarna we direct de voorlopige uitslag kregen. En geslaagd!

VCA Basis
Beoordeling:       (4)  door Sander de Jong op .
Op het laatste moment kon ik meedoen aan een VCA Basis cursus, Top geregeld moet ik zeggen kon het examen op een tablet doen en ben in 1 keer geslaagd. DTS bedankt voor het snelle regelen en voor de goeie lunch. Op het laatste moment kon ik meedoen aan een VCA Basis cursus, Top geregeld moet ik zeggen kon het examen op een tablet doen en ben in 1 keer geslaagd. DTS bedankt voor het snelle regelen en voor de goeie lunch.

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Dion op .
Ik heb de basis veiligheids- training gevolgd. Leuke inhoudelijke cursus een goede rustige docent die de tijd neemt in het uitleggen. Ik heb veel inhoudelijke dingen geleerd mbt Arbo-wet geving, gevaarlijke stoffen etc. De lunch is bij DTS goed verzorgd! Ik heb de basis veiligheids- training gevolgd. Leuke inhoudelijke cursus een goede rustige docent die de tijd neemt in het uitleggen. Ik heb veel inhoudelijke dingen geleerd mbt Arbo-wet geving, gevaarlijke stoffen etc. De lunch is bij DTS goed verzorgd!

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Elvis op .
Ik heb de VCA basis gevolgd veel gerefresht. Ben helemaal op de hoogte van de regelgeving en kan via de CCV weer een aantal punten bijschrijven. Goed verzorgde lunch en een prima locatie waar je makkelijk je auto kunt parkeren Ik heb de VCA basis gevolgd veel gerefresht. Ben helemaal op de hoogte van de regelgeving en kan via de CCV weer een aantal punten bijschrijven. Goed verzorgde lunch en een prima locatie waar je makkelijk je auto kunt parkeren

VCA Basis
Beoordeling:       (5)  door Vitalik op .
Deze cursus is goed te doen. Veel stof is algemeen bekend. In mijn functie als brandwacht krijg ik veelal te maken met het voorkomen van ongelukken. Een goed inhoudelijke cursus waarmee ik me goed in kon identificeren, gevaarlijke stoffen, Besloten ruimten en veiligheidsvoorschriften tav het werken met PBM,s. Je merkt dat de docenten goed onderlegd zijn en weten waarover ze spreken qua veiligheid en preventie! Deze cursus is goed te doen. Veel stof is algemeen bekend. In mijn functie als brandwacht krijg ik veelal te maken met het voorkomen van ongelukken. Een goed inhoudelijke cursus waarmee ik me goed in kon identificeren, gevaarlijke stoffen, Besloten ruimten en veiligheidsvoorschriften tav het werken met PBM,s. Je merkt dat de docenten goed onderlegd zijn en weten waarover ze spreken qua veiligheid en preventie!

Pagina: 1 2 


VCA Basis
Beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 37 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements