Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 6 + 9

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Ronald Lammerts op .
Bij DTS heb ik de e-learning module gevolgd met aansluitend een VCA basis examen. Het is een leuke visuele module waarin je op je eigen gemak rustig de stof tot je kan nemen en je kan zelf beslissen wanneer je het examen wil doen. Bij DTS heb ik de e-learning module gevolgd met aansluitend een VCA basis examen. Het is een leuke visuele module waarin je op je eigen gemak rustig de stof tot je kan nemen en je kan zelf beslissen wanneer je het examen wil doen.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (4)  door Jeroen op .
Voor mijn werk ben ik VCA nodig. Ik dacht dat ik alles van veiligheid afwist maar ik heb nog veel bijgeleerd. Wel even wennen om weer in de schoolbanken te zitten en examen te doen. Tip: kijk op internet naar proefexamens. Voor mijn werk ben ik VCA nodig. Ik dacht dat ik alles van veiligheid afwist maar ik heb nog veel bijgeleerd. Wel even wennen om weer in de schoolbanken te zitten en examen te doen. Tip: kijk op internet naar proefexamens.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Margriet op .
Ik heb thuis geoefend met een aantal proef examens op internet. Daarvoor heb ik een boek aangevraagd via DTS om in te zien. Het ging allemaal zo lekker. Dat ik me heb opgegeven voor de VCA examen. Ik heb thuis geoefend met een aantal proef examens op internet. Daarvoor heb ik een boek aangevraagd via DTS om in te zien. Het ging allemaal zo lekker. Dat ik me heb opgegeven voor de VCA examen.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Besse op .
Ik heb thuis de boek ontvangen en veel feitjes en weetjes op geslagen in mijn hoofd. Ik heb de examen al gedaan ben benieuwd naar de resultaat, maar ik heb er een goed gevoel over! Ik heb thuis de boek ontvangen en veel feitjes en weetjes op geslagen in mijn hoofd. Ik heb de examen al gedaan ben benieuwd naar de resultaat, maar ik heb er een goed gevoel over!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Fons op .
Prima basis training, Lekker gegeten en goed uitleg door de docent. Geoefend met proefexamens en examen op het nippertje gehaald. Kan er weer tien jaar tegenaan Prima basis training, Lekker gegeten en goed uitleg door de docent. Geoefend met proefexamens en examen op het nippertje gehaald. Kan er weer tien jaar tegenaan

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Oscar op .
Vrij eenvoudige cursus. Ik miste een beetje de diepgang. De docent wist me te overtuigen dat een vca in principe voor iedereen haalbaar moet zijn en niet afzonderlijk voor elk organisatie (nu nog niet) een aparte vca kan opstellen. Wellicht ooit in de toekomst. Vrij eenvoudige cursus. Ik miste een beetje de diepgang. De docent wist me te overtuigen dat een vca in principe voor iedereen haalbaar moet zijn en niet afzonderlijk voor elk organisatie (nu nog niet) een aparte vca kan opstellen. Wellicht ooit in de toekomst.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Stijn op .
Ik kreeg te horen dat DTS druk bezig is met digitalisering zodat je thuis lesstof kunt oefenen voor bijvoorbeeld de VCA. Ik vind dit een goede ontwikkeling. Zeker met de weinige uren die ik over heb om een cursus te volgen is dit een goed alternatief. Ik heb nu de VCA via een boek gedaan maar volgende keer ben ik digitaal van de partij! Ik kreeg te horen dat DTS druk bezig is met digitalisering zodat je thuis lesstof kunt oefenen voor bijvoorbeeld de VCA. Ik vind dit een goede ontwikkeling. Zeker met de weinige uren die ik over heb om een cursus te volgen is dit een goed alternatief. Ik heb nu de VCA via een boek gedaan maar volgende keer ben ik digitaal van de partij!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Lotte op .
Ik heb een thuisstudie vca gedaan en een boek opgevraagd. Ik kreeg te horen dat DTS bezig is met het digitaal doen van een examen een zeer interessante ontwikkeling zeker voor mij in verband met mijn drukke baan. Ik heb een thuisstudie vca gedaan en een boek opgevraagd. Ik kreeg te horen dat DTS bezig is met het digitaal doen van een examen een zeer interessante ontwikkeling zeker voor mij in verband met mijn drukke baan.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Thomas op .
De docent gaf goed les in begrijpbare taal! Sommige hoofdstukken vond ik lastig. Na het oefenen en de goed verzorgde lunch maak ik me niet zoveel zorgen over de examen. De docent gaf goed les in begrijpbare taal! Sommige hoofdstukken vond ik lastig. Na het oefenen en de goed verzorgde lunch maak ik me niet zoveel zorgen over de examen.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Daan op .
Bij mijn nieuwe werkgever meteen aan de bak in het volgen van een cursus. Hij had me opgegeven voor de VCA basis bij DTS. Ik ken DTS niet maar mooie locatie en een heerlijke lunch en een oprechte docent die de tijd neemt om het verhaal goed uit te leggen Bij mijn nieuwe werkgever meteen aan de bak in het volgen van een cursus. Hij had me opgegeven voor de VCA basis bij DTS. Ik ken DTS niet maar mooie locatie en een heerlijke lunch en een oprechte docent die de tijd neemt om het verhaal goed uit te leggen

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Mohammed op .
Ik heb thuis een boek ontvangen voor de zelfstudie. Naar wat proefexamens wist ik het zeker. Ik schrijf me in voor de VCA basis examen, deze is goed te doen! Ik heb thuis een boek ontvangen voor de zelfstudie. Naar wat proefexamens wist ik het zeker. Ik schrijf me in voor de VCA basis examen, deze is goed te doen!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Geke op .
De cursus was leerzaam. De examen goed te doen. De locatie is groots. Kantine met volop keuze aan broodjes. Genoeg ruimte om je auto te parkeren. Vriendelijke docenten. Tot over 10 jaar De cursus was leerzaam. De examen goed te doen. De locatie is groots. Kantine met volop keuze aan broodjes. Genoeg ruimte om je auto te parkeren. Vriendelijke docenten. Tot over 10 jaar

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Tiffany op .
Er is niet veel blijven hangen van mijn vorige VCA cursus. Een opfrissing was nodig. Ik vond dat de docent het prima heeft uitgelegd. De lunch zag er goed verzorgd uit en ik heb mijn vca basis examen gehaald. Straks nog mijn BHV opfrissen we zullen zien hoe dit verloopt! Er is niet veel blijven hangen van mijn vorige VCA cursus. Een opfrissing was nodig. Ik vond dat de docent het prima heeft uitgelegd. De lunch zag er goed verzorgd uit en ik heb mijn vca basis examen gehaald. Straks nog mijn BHV opfrissen we zullen zien hoe dit verloopt!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Mees op .
Ik heb thuis een zelfstudie gedaan voor de VCA examen. Op aanraden van DTS nog wat proefexamens gemaakt en met volle overtuiging de VCA examen gedaan. Ik ben geslaagd de examen was goed te doen Ik heb thuis een zelfstudie gedaan voor de VCA examen. Op aanraden van DTS nog wat proefexamens gemaakt en met volle overtuiging de VCA examen gedaan. Ik ben geslaagd de examen was goed te doen

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Celine op .
Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren heb veel geleerd over de besloten ruimten, arbo wet en regelgeving, gevaarlijke stoffen en omgaan met PBM\'s. Deze cursus heeft me laten inzien wat het belang is van veiligwerken. De uitleg van de docent is prima! Aansluitend had ik geen enkele moeite met de VCA basis examen Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren heb veel geleerd over de besloten ruimten, arbo wet en regelgeving, gevaarlijke stoffen en omgaan met PBM\'s. Deze cursus heeft me laten inzien wat het belang is van veiligwerken. De uitleg van de docent is prima! Aansluitend had ik geen enkele moeite met de VCA basis examen

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (3)  door Marga op .
Ik heb de hele dag in een gezellig klasje gezeten met vele mede cursisten allemaal voor de VCA. Samen geluncht en elkaar geholpen met de proefexamens. Dankzij de heldere uitleg van de docent zijn we als groep geslaagd! Ik heb de hele dag in een gezellig klasje gezeten met vele mede cursisten allemaal voor de VCA. Samen geluncht en elkaar geholpen met de proefexamens. Dankzij de heldere uitleg van de docent zijn we als groep geslaagd!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Joop op .
De cursus werd energiek gebracht door de docent. Door de levendige vertelling en uitleg plus het trainen ging de dag vrij snel om en de tijd om de proef examen na te kijken en te maken konden we volledig gebruiken. De examen op zich ging prima ben blij dat we geoefend hebben. De cursus werd energiek gebracht door de docent. Door de levendige vertelling en uitleg plus het trainen ging de dag vrij snel om en de tijd om de proef examen na te kijken en te maken konden we volledig gebruiken. De examen op zich ging prima ben blij dat we geoefend hebben.

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (4)  door Henk op .
Na een thuisstudie de VCA basis examen gedaan. Leuke locatie. Ik kreeg van de mede cursisten te horen dat de dagcursus erg leuk was om mee te doen leuke uitleg lekkere lunch. Volgende keer ben ik ook van de partij! Na een thuisstudie de VCA basis examen gedaan. Leuke locatie. Ik kreeg van de mede cursisten te horen dat de dagcursus erg leuk was om mee te doen leuke uitleg lekkere lunch. Volgende keer ben ik ook van de partij!

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Pjotr op .
Ik heb na een volledige dag cursus aansluitend een VCA examen gedaan. Deze heb ik met goed resultaat behaald. Ben super blij Ik heb na een volledige dag cursus aansluitend een VCA examen gedaan. Deze heb ik met goed resultaat behaald. Ben super blij

VCA Basis Examen
Beoordeling:       (5)  door Tineke op .
Ik heb een erg leuke dag gehad. In de dag training hebben we veel informatie gekregen. Dit heeft er toe geleid dat ik met volle zelfvertrouwen het examen heb gedaan Ik heb een erg leuke dag gehad. In de dag training hebben we veel informatie gekregen. Dit heeft er toe geleid dat ik met volle zelfvertrouwen het examen heb gedaan

Pagina: 1 2 


VCA Basis Examen
Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op totaal 23 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements