Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 7 + 14

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Sjoerd op .
Gelukkig gehaald. Was goed te doen. Docent is behulpzaam en geeft goede uitleg Gelukkig gehaald. Was goed te doen. Docent is behulpzaam en geeft goede uitleg

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (4)  door Mathijs N op .
Als leidingegevende moest ik dit hebben. Prima te doen bij DTS. Als leidingegevende moest ik dit hebben. Prima te doen bij DTS.

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Theo op .
VCA examen gedaan bij DTS in Emmen. Prima locatie; examen op iPad gemaakt. Gaf direct een voorlopige uitslag. Top! VCA examen gedaan bij DTS in Emmen. Prima locatie; examen op iPad gemaakt. Gaf direct een voorlopige uitslag. Top!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Phil op .
Ik heb vanuit DTS een boek toegestuurd gekregen om alvast de VCA vol door te nemen. Na het maken van enkele proef examens op VCA examenbank.nl durfde ik het aan om me alleen maar in te schrijven voor de VCA VOL examen. En natuurlijk in een keer geslaagd he! Ik heb vanuit DTS een boek toegestuurd gekregen om alvast de VCA vol door te nemen. Na het maken van enkele proef examens op VCA examenbank.nl durfde ik het aan om me alleen maar in te schrijven voor de VCA VOL examen. En natuurlijk in een keer geslaagd he!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Ana op .
Ik heb weinig tijd ivm mijn variabele werktijden om op locatie een cursus te volgen. Ik heb me ingeschreven via de website van DTS alleen voor de VCA vol examen. Na aanraden van DTS thuis nog wat proefexamens gemaakt en daarna met volle vertrouwen de VCA examen gemaakt. Je mag raden in een keer geslaagd! Ik heb weinig tijd ivm mijn variabele werktijden om op locatie een cursus te volgen. Ik heb me ingeschreven via de website van DTS alleen voor de VCA vol examen. Na aanraden van DTS thuis nog wat proefexamens gemaakt en daarna met volle vertrouwen de VCA examen gemaakt. Je mag raden in een keer geslaagd!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door scott op .
VCA vol examen ondergaan goed geoefend vele proefexamens gedownload en het boekje van A t/m Z gelezen. Op basis van de proef ben ik met volledige overtuiging de examen ingegaan VCA vol examen ondergaan goed geoefend vele proefexamens gedownload en het boekje van A t/m Z gelezen. Op basis van de proef ben ik met volledige overtuiging de examen ingegaan

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Jean Pierre op .
Ik heb de VCA vol examen met goed gevolg afgelegd. Veel theorie voor aanvang van de examen o.a. over Arbo-wet en regelgeving, Taakrisico-analyse en Bedrijfsnoodplan. Met behulp van de proefexamens is het me gelukt om in een keer te slagen Ik heb de VCA vol examen met goed gevolg afgelegd. Veel theorie voor aanvang van de examen o.a. over Arbo-wet en regelgeving, Taakrisico-analyse en Bedrijfsnoodplan. Met behulp van de proefexamens is het me gelukt om in een keer te slagen

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Milan op .
Ik kwam erachter dat mijn vca vol was verlopen. Ik heb nog een vca basis die nog geldig is maar niet om leiding te kunnen geven. Ik heb me ingeschreven bij DTS. Ik vond het een fijne cursus veel geleerd over de taak risico analyse, leidinggeven en veiligheid. Ik kwam erachter dat mijn vca vol was verlopen. Ik heb nog een vca basis die nog geldig is maar niet om leiding te kunnen geven. Ik heb me ingeschreven bij DTS. Ik vond het een fijne cursus veel geleerd over de taak risico analyse, leidinggeven en veiligheid.

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Phillipe op .
Toch wel een pittige cursus veel geleerd over de rol als leidinggevende. Waar je op moet letten met betrekking tot de risico\'s. Ik heb er veel aangehad. Een zeer leerzame cursus met een goed verzorgde lunch met als slotstuk de VCA vol examen die achteraf gezien goed te doen is! Toch wel een pittige cursus veel geleerd over de rol als leidinggevende. Waar je op moet letten met betrekking tot de risico\'s. Ik heb er veel aangehad. Een zeer leerzame cursus met een goed verzorgde lunch met als slotstuk de VCA vol examen die achteraf gezien goed te doen is!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Marieke op .
Ik heb een VCA vol examen gedaan. Best een lastige cursus. Vooraf veel geoefend bij DTS met theorie en proefexamens. Ik ben geslaagd en hoefde aankomende 10 jaar geen examen te doen. De Lunch is by the way goed verzorgd wat een keuze! Ik heb een VCA vol examen gedaan. Best een lastige cursus. Vooraf veel geoefend bij DTS met theorie en proefexamens. Ik ben geslaagd en hoefde aankomende 10 jaar geen examen te doen. De Lunch is by the way goed verzorgd wat een keuze!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Jan op .
Dag cursus VCA vol gevolgd een leuke cursus met een leuke proef examen training. De cursus bleek toch nog aardig pittig te zijn door het oefenen en tips van de docent heb ik het gehaald! Dag cursus VCA vol gevolgd een leuke cursus met een leuke proef examen training. De cursus bleek toch nog aardig pittig te zijn door het oefenen en tips van de docent heb ik het gehaald!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Martin op .
Ik het een thuisstudie gedaan en daarna vervolgens aansluitend bij DTS de vca vol examen gedaan. Op aanwijzing van dts heb ik thuis nog een aantal proefexamens gedownload via internet en deze gingen me goed af! Ik het een thuisstudie gedaan en daarna vervolgens aansluitend bij DTS de vca vol examen gedaan. Op aanwijzing van dts heb ik thuis nog een aantal proefexamens gedownload via internet en deze gingen me goed af!

VCA VOL Examen
Beoordeling:       (5)  door Mark op .
De VCA vol cursus was iets inhoudelijker voor de prijs hoef je het niet te laten. Beide zijn even duur. We zijn goed getraind voor de VCA vol examen. naar de proef examen had ik er de volste vertrouwen in te gaan slagen. En het is gelukt De VCA vol cursus was iets inhoudelijker voor de prijs hoef je het niet te laten. Beide zijn even duur. We zijn goed getraind voor de VCA vol examen. naar de proef examen had ik er de volste vertrouwen in te gaan slagen. En het is gelukt

Pagina: 1 


VCA VOL Examen
Beoordeling:       (4.9)   gebaseerd op totaal 13 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements