Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 8 + 8

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Nordin op .
Les gehad van Dirk. Hij is zeer enthousiast en draagt veel praktijk zaken aan die direct toepasbaar zijn. Lunch was goed verzorgt Les gehad van Dirk. Hij is zeer enthousiast en draagt veel praktijk zaken aan die direct toepasbaar zijn. Lunch was goed verzorgt

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Johanna Zuiderma op .
Ervaren docent die goede praktijkvoorbeelden gaf. Je kon Dirk ook van alles vragen omtrent EHBO. Twee leuke leerzame dagen gehad. Ervaren docent die goede praktijkvoorbeelden gaf. Je kon Dirk ook van alles vragen omtrent EHBO. Twee leuke leerzame dagen gehad.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Leo Wolda op .
We hebben met 4 man de basis ehbo cursus van het rode kruis gedaan. Deze zit goed in elkaar en we mochten veel praktijkoefeningen doen waardoor het lekker blijft hangen. volgend jaar komen we zeker weer de herhaling doen bij DTS! We hebben met 4 man de basis ehbo cursus van het rode kruis gedaan. Deze zit goed in elkaar en we mochten veel praktijkoefeningen doen waardoor het lekker blijft hangen. volgend jaar komen we zeker weer de herhaling doen bij DTS!

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Hendrik de Jager op .
De cursus was duidelijk en heel goed ondersteund door Dirk. Door de ondersteuning die we tijdens de cursus krijgen merken we dat we goed begeleidt worden. Kan dit dus ook zeker aanbevelen. De cursus was duidelijk en heel goed ondersteund door Dirk. Door de ondersteuning die we tijdens de cursus krijgen merken we dat we goed begeleidt worden. Kan dit dus ook zeker aanbevelen.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Irene op .
Een zeer leerzame herhalingscursus, waarin relavante onderwerpen werden behandeld door zeer ervaren instructeurs. Verder een goed verzorgde dag. Tijdsplanning werd nauwkeurig gevolgd en afwisseling in de dag was goed. Locaties is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid Een zeer leerzame herhalingscursus, waarin relavante onderwerpen werden behandeld door zeer ervaren instructeurs. Verder een goed verzorgde dag. Tijdsplanning werd nauwkeurig gevolgd en afwisseling in de dag was goed. Locaties is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Sandra op .
Ik heb een fijne cursus gehad,zoals alle trainingen daar! Kijk al weer uit naar de volgende. Ze hebben een fijne en duidelijke manier van lesgeven, en veel praktijk oefeningen. Ik heb een fijne cursus gehad,zoals alle trainingen daar! Kijk al weer uit naar de volgende. Ze hebben een fijne en duidelijke manier van lesgeven, en veel praktijk oefeningen.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Bregtje op .
EHBO Rode Kruis gedaan in 2 dagen. Combi van plezier en kunde. Prima faciliteiten en wat een lunch....top!! Ik ben er weer klaar voor. EHBO Rode Kruis gedaan in 2 dagen. Combi van plezier en kunde. Prima faciliteiten en wat een lunch....top!! Ik ben er weer klaar voor.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Marlies op .
In de basis een cursus die eigenlijk iedereen een keertje moet doen. Ongelukje zit in een klein hoekje. We hebben veel geoefend op hoe om te gaan met een shock, botbreuken, reanimatie en nog meer oefening voor in en om het huis met het oog echt de eerste hulp verlenen. In de basis een cursus die eigenlijk iedereen een keertje moet doen. Ongelukje zit in een klein hoekje. We hebben veel geoefend op hoe om te gaan met een shock, botbreuken, reanimatie en nog meer oefening voor in en om het huis met het oog echt de eerste hulp verlenen.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Rosetta op .
Te midden van een leuk groepje veel uitleg gekregen, hoe te handelen bij botbreuken en vergiftiging een onderdeel is de reanimatie. Ik beheers nu de techniekjes voor het verrichten van een goede beademming. Het was een leerzame dag met een goed verzorgde lunch! Te midden van een leuk groepje veel uitleg gekregen, hoe te handelen bij botbreuken en vergiftiging een onderdeel is de reanimatie. Ik beheers nu de techniekjes voor het verrichten van een goede beademming. Het was een leerzame dag met een goed verzorgde lunch!

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Leon op .
Ik kan er weer 14 punten bijschrijven voor de CCV. De cursus inhoudelijk is goed te doen. Veel geleerd over beademen, hartmassages en verbandleer. Altijd handig wanneer je op de rit bent. Ik kan er weer 14 punten bijschrijven voor de CCV. De cursus inhoudelijk is goed te doen. Veel geleerd over beademen, hartmassages en verbandleer. Altijd handig wanneer je op de rit bent.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Saar op .
Met een aantal collega\'s de training gedaan waarin verbandleer, omgaan met vergiftiging, Reanimatie en kennismaking met een AED onderdeel is van de lesstof. Een leuk intensief dagje waarin vele nieuwe methodes althans voor mij bijv het beademen en hartmassages werden behandeld. Met een aantal collega\'s de training gedaan waarin verbandleer, omgaan met vergiftiging, Reanimatie en kennismaking met een AED onderdeel is van de lesstof. Een leuk intensief dagje waarin vele nieuwe methodes althans voor mij bijv het beademen en hartmassages werden behandeld.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Lieke op .
Ik heb een erg leuke dag gehad. De docent Dirk heeft alles haarfijn uitgelegd tot in de puntjes. Veel leuke oefeningen gedaan met collega\'s, oefenen met verband, omgaan met een vergiftiging, etc echt een aanrader. Ik heb een erg leuke dag gehad. De docent Dirk heeft alles haarfijn uitgelegd tot in de puntjes. Veel leuke oefeningen gedaan met collega\'s, oefenen met verband, omgaan met een vergiftiging, etc echt een aanrader.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Naomi op .
Ik heb in het verleden ook wel eens een cursus EHBO gedaan bij het oranje kruis. Ik merk wel dat de methodieken en toepassingen zijn veranderd. Ik vond de kennismaking met de AED een goed iets. Bijna elk bedrijf heeft zo\'n ding hangen maar hoe het werkt? Ben blij dat daar aandacht aan werd besteed. De lunch is heerlijk en de omgeving is fijn om een cursus te volgen echt een aanrader Ik heb in het verleden ook wel eens een cursus EHBO gedaan bij het oranje kruis. Ik merk wel dat de methodieken en toepassingen zijn veranderd. Ik vond de kennismaking met de AED een goed iets. Bijna elk bedrijf heeft zo\'n ding hangen maar hoe het werkt? Ben blij dat daar aandacht aan werd besteed. De lunch is heerlijk en de omgeving is fijn om een cursus te volgen echt een aanrader

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Sabine op .
Intensieve cursus waar ik op een leuke manier op terugkijk. Veel geleerd met betrekking tot de reanimatie, omgaan met de AED, vergiftiging. Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten doen een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij DTS ben je verzekerd van een heerlijke lunch, mooie restaurant en een goede inhoudelijke cursus Intensieve cursus waar ik op een leuke manier op terugkijk. Veel geleerd met betrekking tot de reanimatie, omgaan met de AED, vergiftiging. Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten doen een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij DTS ben je verzekerd van een heerlijke lunch, mooie restaurant en een goede inhoudelijke cursus

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Arman van der Hak op .
Ik ben weer helemaal up to date, met de cursus EHBO van DTS. Er veranderd toch best veel in een korte tijd. Leuke cursusgroep en een top locatie Ik ben weer helemaal up to date, met de cursus EHBO van DTS. Er veranderd toch best veel in een korte tijd. Leuke cursusgroep en een top locatie

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Jim op .
Moest6 van mijn werkgever een EHBO cursus volgen. Zat er eerst tegen op, maar alles viel heel erg mee. Veel geleerd en heerlijk gegeten. Moest6 van mijn werkgever een EHBO cursus volgen. Zat er eerst tegen op, maar alles viel heel erg mee. Veel geleerd en heerlijk gegeten.

EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Marlien op .
Vind het belangrijk om hulp te kunnen verlenen bij een ongeval. Daarom heb ik een EHBO cursus gedaan. Uitgebreide cursus en veel geleerd. Zeker een aanrader Vind het belangrijk om hulp te kunnen verlenen bij een ongeval. Daarom heb ik een EHBO cursus gedaan. Uitgebreide cursus en veel geleerd. Zeker een aanrader

Pagina: 1 


EHBO Basis (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 17 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements