Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 8 + 11

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Sandra Peper op .
Deze week weer de herhaling EHBO gehad, we zijn weer op de feiten gedrukt van de kracht van herhaling. De docent weet ook waar hij het over heeft. Ook de lunch was tip top in orde. Wij ik kan weer een jaar vooruit en kom met plezier terug! Deze week weer de herhaling EHBO gehad, we zijn weer op de feiten gedrukt van de kracht van herhaling. De docent weet ook waar hij het over heeft. Ook de lunch was tip top in orde. Wij ik kan weer een jaar vooruit en kom met plezier terug!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Truus Helderman op .
Duidelijke herhalingsstof werd aangeboden. Juist door de herhaling merk je dat het er goed in zit....een opfrisser die nodig is op verschillende onderdelen. De lesstof is beknopt en helder weer aangeboden a.d.h.v richtlijnen op papier. . Door te \"doen/ oefenen\"blijft het beter hangen. Duidelijke herhalingsstof werd aangeboden. Juist door de herhaling merk je dat het er goed in zit....een opfrisser die nodig is op verschillende onderdelen. De lesstof is beknopt en helder weer aangeboden a.d.h.v richtlijnen op papier. . Door te \"doen/ oefenen\"blijft het beter hangen.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Nick op .
Bevlogen instructeur die de stof goed en duidelijk kan overbrengen. De combinatie instructeur/Lotus was helemaal goed! Bevlogen instructeur die de stof goed en duidelijk kan overbrengen. De combinatie instructeur/Lotus was helemaal goed!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Martijn op .
Ik vond het een goede interactieve manier van les geven. De dingen die je leert blijven je goed bij. Bedankt docent Tonnis. Ik vond het een goede interactieve manier van les geven. De dingen die je leert blijven je goed bij. Bedankt docent Tonnis.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Gerwin op .
De groep was niet te groot waardoor we veel persoonlijke aandacht kregen. Dit heb ik als erg positief ervaren. Cursus is goed op de praktijk gericht. De groep was niet te groot waardoor we veel persoonlijke aandacht kregen. Dit heb ik als erg positief ervaren. Cursus is goed op de praktijk gericht.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Ruud op .
DTS, vooral op deze wijze doorgaan! De training sluit goed aan op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook jullie voorzieningen t.b.v. de cursus zijn excellent. DTS, vooral op deze wijze doorgaan! De training sluit goed aan op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook jullie voorzieningen t.b.v. de cursus zijn excellent.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Ronald op .
Cursus is up to date. Wat mij opviel en wat ik prettig vond is dat nieuwe regels en tips aanbod komen. Van Dirk heb ik de herhaling les gehad en hij legt het goed uit. Cursus is up to date. Wat mij opviel en wat ik prettig vond is dat nieuwe regels en tips aanbod komen. Van Dirk heb ik de herhaling les gehad en hij legt het goed uit.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Gerard op .
Ik ben zeer tevreden over de opleiding. De Docent geeft goede uitleg, lekkere broodjes. Goed gedaan! Groetjes Gerard Ik ben zeer tevreden over de opleiding. De Docent geeft goede uitleg, lekkere broodjes. Goed gedaan! Groetjes Gerard

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Egbert de Jong op .
Tijdens de herhalingscursus EHBO word je even weer bewust gemaakt van de ongelukken die kunnen gebeuren en hoe wij daar op in kunnen spelen als EHBO\'er zijnde. Bewust worden van je eigen interpretatie en de wonden die mensen kunnen hebben, waardoor je leert om door te vragen zodat je de juiste acties kunt ondernemen. Een leerzame herhaling! Tijdens de herhalingscursus EHBO word je even weer bewust gemaakt van de ongelukken die kunnen gebeuren en hoe wij daar op in kunnen spelen als EHBO\'er zijnde. Bewust worden van je eigen interpretatie en de wonden die mensen kunnen hebben, waardoor je leert om door te vragen zodat je de juiste acties kunt ondernemen. Een leerzame herhaling!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4)  door Edwin Kruithof op .
We hebben nu de de cursus EHBO onder het Rode kruis gedaan en moet zeggen dat dat goed bevalt. Hierbij is het motto laten zien dat je het kan belangrijker dan het mooi aanbrengen wat natuurlijk altijd in de praktijk zo is. Mijn oranje kruis certificaat kon over worden genomen dus we kunnen weer vooruit. We hebben nu de de cursus EHBO onder het Rode kruis gedaan en moet zeggen dat dat goed bevalt. Hierbij is het motto laten zien dat je het kan belangrijker dan het mooi aanbrengen wat natuurlijk altijd in de praktijk zo is. Mijn oranje kruis certificaat kon over worden genomen dus we kunnen weer vooruit.

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Marjolein op .
Ik ben al een beetje bekend met DTS en mocht daarop nieuw de cursus doen. Een grote toeval is dat ik voor de EHBO basis en nu voor de EHBO herhaling dezelfde docent trof. Het gemak zoals de docent het vertelde nam ik de stof tot me en kreeg het gevoel dat ik op deze manier niet zou kunnen zakken. Rustig gegeten in de pauze nog met de docent gekletst over een aantal vragen die ik had en daarna de praktijk. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd! Ik ben al een beetje bekend met DTS en mocht daarop nieuw de cursus doen. Een grote toeval is dat ik voor de EHBO basis en nu voor de EHBO herhaling dezelfde docent trof. Het gemak zoals de docent het vertelde nam ik de stof tot me en kreeg het gevoel dat ik op deze manier niet zou kunnen zakken. Rustig gegeten in de pauze nog met de docent gekletst over een aantal vragen die ik had en daarna de praktijk. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd!

EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (5)  door Pieter Zwart op .
Zo die hebben we weer met vlag en wimpel gehaald. Was nog niet op de nieuwe locatie geweest maar dat ziet er geweldig uit allemaal. Oh ja de cursus was prima verzorgd even als de heerlijke broodjes hamburger in de kantine Zo die hebben we weer met vlag en wimpel gehaald. Was nog niet op de nieuwe locatie geweest maar dat ziet er geweldig uit allemaal. Oh ja de cursus was prima verzorgd even als de heerlijke broodjes hamburger in de kantine

Pagina: 1 


EHBO Herhaling (Rode Kruis)
Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op totaal 12 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements