Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 5 + 13

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door chris op .
leuke cursus veel van geleerd prima locatie leuke cursus veel van geleerd prima locatie

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4)  door jan zondag op .
sleutel al mijn hele leven maar erg veel bijgeleerd. veiligheid dingen is wel erg veel maar te doen. gewoon koppie erbij hebben sleutel al mijn hele leven maar erg veel bijgeleerd. veiligheid dingen is wel erg veel maar te doen. gewoon koppie erbij hebben

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Henk de Rader op .
Ben zeer tevreden over DTS Opleidingen theorie werd goed uitgelegd en de praktijk op een rustige duidelijke manier. De instructeurs Dirk en Freek zijn echt twee toppers die weten waar ze over praten. Mijn volgende opleiding zal zeker weer bij jullie zijn. Ben zeer tevreden over DTS Opleidingen theorie werd goed uitgelegd en de praktijk op een rustige duidelijke manier. De instructeurs Dirk en Freek zijn echt twee toppers die weten waar ze over praten. Mijn volgende opleiding zal zeker weer bij jullie zijn.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door John op .
De herhaling gedaan. Ik dacht dat ik de basis nog wel wist maar heel veel (voornamelijk veiligheid) bijgeleerd. Aanrader! De herhaling gedaan. Ik dacht dat ik de basis nog wel wist maar heel veel (voornamelijk veiligheid) bijgeleerd. Aanrader!

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4)  door Peter op .
Goed in elkaar gezette cursus. Veel veiligheid kwam aanbod zowel theoretisch als in de praktijk. Professionele opstelling in de praktijk. Ook een goede lunch gehad. Goed in elkaar gezette cursus. Veel veiligheid kwam aanbod zowel theoretisch als in de praktijk. Professionele opstelling in de praktijk. Ook een goede lunch gehad.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4)  door Erik op .
Pittige cursus om Flensen onder de knie te krijgen. Wel een goede combi van theorie en praktijk. Een prima docent die goed uit kan leggen. Kortom, hier spreekt een tevreden cursist. Pittige cursus om Flensen onder de knie te krijgen. Wel een goede combi van theorie en praktijk. Een prima docent die goed uit kan leggen. Kortom, hier spreekt een tevreden cursist.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Ersoy op .
Deze twee cursus dagen heb ik met veel plezier doorlopen. Het is een educatieve en leerzame training waar iedereen wat aan heeft. De lessen waren erg gezellig, zeker dus geen onzin maar het tegenovergestelde. Als ik andere kan adviseren, dan zou ik deze cursus bij dit instituut aanraden. Deze twee cursus dagen heb ik met veel plezier doorlopen. Het is een educatieve en leerzame training waar iedereen wat aan heeft. De lessen waren erg gezellig, zeker dus geen onzin maar het tegenovergestelde. Als ik andere kan adviseren, dan zou ik deze cursus bij dit instituut aanraden.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Frans op .
Het was in een woord: geweldig. De docent (Freek) was erg goed, de lunch werd goed verzorgd, bereikbaarheid ok, kortom... Perfect. Het was in een woord: geweldig. De docent (Freek) was erg goed, de lunch werd goed verzorgd, bereikbaarheid ok, kortom... Perfect.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4)  door Genero op .
Ik heb in 2 dagen deze cursus gedaan weet nu veel meer over de boutverbindingen, openen en sluiten van flensen. Ik heb het een leuke dag gevonden! Ik heb in 2 dagen deze cursus gedaan weet nu veel meer over de boutverbindingen, openen en sluiten van flensen. Ik heb het een leuke dag gevonden!

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Herman op .
Goed verzorgde cursus, veel geleerd over het veiligwerken, de te gebruiken gereedschappen en monteren en demonteren van afsluitingen. Goed verzorgde cursus, veel geleerd over het veiligwerken, de te gebruiken gereedschappen en monteren en demonteren van afsluitingen.

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Lex op .
Ik heb voor 2 dagen een cursus gevolgd bij DTS over flens verbindngen. Het houdt wel in ieder geval meer in dan dat ik zelf bedacht had. Veel stof over studbolts, monteren, Boutverbindingen, veilig werken en het openen en sluiten van flensverbindingen. Veel geoefend en veel theoretische kennis opgedaan. De lunch is prima verzorgd en de lessen waren goed te doen! Ik heb voor 2 dagen een cursus gevolgd bij DTS over flens verbindngen. Het houdt wel in ieder geval meer in dan dat ik zelf bedacht had. Veel stof over studbolts, monteren, Boutverbindingen, veilig werken en het openen en sluiten van flensverbindingen. Veel geoefend en veel theoretische kennis opgedaan. De lunch is prima verzorgd en de lessen waren goed te doen!

Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (5)  door Evert op .
Ik moest van mijn werkgever mijn flensdiploma halen op bij de NAM aan de slag te kunnen. Goede trainingsfaciliteiten en kundige docenten. Daarnaast ook diploma gehaald! Ik moest van mijn werkgever mijn flensdiploma halen op bij de NAM aan de slag te kunnen. Goede trainingsfaciliteiten en kundige docenten. Daarnaast ook diploma gehaald!

Pagina: 1 


Flensmonteur Basis (WFPR.)
Beoordeling:       (4.7)   gebaseerd op totaal 12 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements