Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 9 + 20

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (4)  door Wim Snippe op .
ERg belangrijk om te hebben als je veel werkt met gassen. Praktijk vond ik het leukste. ERg belangrijk om te hebben als je veel werkt met gassen. Praktijk vond ik het leukste.

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (4)  door Sjaak Prast op .
Bij DTS de adembescherming gevolgd, dit moest vrij snel. Gelukkig konden we bij DTS de zelfde week nog terecht en konden wij ook de zelfde week nog op klus. De cursus is inhoudelijk goed en we komen alleen al terug voor de lunch. DTS bedankt we komen zeker weer. Bij DTS de adembescherming gevolgd, dit moest vrij snel. Gelukkig konden we bij DTS de zelfde week nog terecht en konden wij ook de zelfde week nog op klus. De cursus is inhoudelijk goed en we komen alleen al terug voor de lunch. DTS bedankt we komen zeker weer.

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (5)  door Sjoerd op .
Goede training. Duidelijke uitleg. Praktijk gedeelte was inclusief gelaatsmaskers was geen realistisch beeld gaf. Lunch was ook erg lekker! Goede training. Duidelijke uitleg. Praktijk gedeelte was inclusief gelaatsmaskers was geen realistisch beeld gaf. Lunch was ook erg lekker!

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (5)  door Hilko op .
Samen met een collega moesten we met spoed cursus adembescherming volgen. Gelukkig is DTS heel flexibel en konden we daar heel snel terecht. Top geregeld DTS!! Samen met een collega moesten we met spoed cursus adembescherming volgen. Gelukkig is DTS heel flexibel en konden we daar heel snel terecht. Top geregeld DTS!!

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (5)  door Roelf op .
De theorie is goed te doen. Ik heb nog nooit met een masker gelopen. Daar moest ik wel even aan wennen. De docent heeft me goed geholpen De theorie is goed te doen. Ik heb nog nooit met een masker gelopen. Daar moest ik wel even aan wennen. De docent heeft me goed geholpen

Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (4)  door Gerard Habers op .
Voor het eerst een cursus met een ademluchtmasker gehad, was een zeer leerzame dag. De faciliteiten zijn fantastisch. En de docent weet waar die het over heeft! Voor het eerst een cursus met een ademluchtmasker gehad, was een zeer leerzame dag. De faciliteiten zijn fantastisch. En de docent weet waar die het over heeft!

Pagina: 1 


Onafhankelijke Adembescherming
Beoordeling:       (4.5)   gebaseerd op totaal 6 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements