Beoordelingen

Cursus:
Beoordeling:
           (0)
Naam:
E-mail:
Recentie:
Controle: 9 + 19

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4)  door Wim Goudkamp op .
Nodig voor mijn offshore werk. 3 Dagen afwisselend met theorie en praktijk. Heel veel geleerd maar praktijk was ook erg interessant. Nodig voor mijn offshore werk. 3 Dagen afwisselend met theorie en praktijk. Heel veel geleerd maar praktijk was ook erg interessant.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Rob op .
Niet alleen maar theorie maar ook veel praktijk. Zeer uitgebreid. De kraan en laten waren ook goed verzorgt. De lunch was helemaal top! Niet alleen maar theorie maar ook veel praktijk. Zeer uitgebreid. De kraan en laten waren ook goed verzorgt. De lunch was helemaal top!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Machinus op .
Ben voor de eerste keer bij DTS geweest voor de Banksman training. Zelf kom ik uit Utrecht, dus het was wel ver rijden maar de cursus was zeer leerzaam. Ben voor de eerste keer bij DTS geweest voor de Banksman training. Zelf kom ik uit Utrecht, dus het was wel ver rijden maar de cursus was zeer leerzaam.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4)  door Stef op .
Leerzame cursus. Veel praktijk maar ook theorie. Voor werken onder de kraan is dit een aanrader. Je kunt met dit certificaat zowel op locaties op het land als offshore aan het werk. Leerzame cursus. Veel praktijk maar ook theorie. Voor werken onder de kraan is dit een aanrader. Je kunt met dit certificaat zowel op locaties op het land als offshore aan het werk.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Ron op .
Het zijn lange dagen niet meer gewend om stil te zitten! De eerste dag veel theorie op me afgekregen. Daarna met een groepje om de beurt onder een kraan gestaan. Het aanpikken van lasten, inschatten van de lasten. Het lijkt allemaal zo makkelijk maar als je er zelf mee bezig bent dan begrijp je dat dit een specialistisch beroep is. Zeker met het niet goed aanpikken kan het grote risico\'s met zich meebrengen. Het is voor mij een zeer leerzame dag geweest! Het zijn lange dagen niet meer gewend om stil te zitten! De eerste dag veel theorie op me afgekregen. Daarna met een groepje om de beurt onder een kraan gestaan. Het aanpikken van lasten, inschatten van de lasten. Het lijkt allemaal zo makkelijk maar als je er zelf mee bezig bent dan begrijp je dat dit een specialistisch beroep is. Zeker met het niet goed aanpikken kan het grote risico\'s met zich meebrengen. Het is voor mij een zeer leerzame dag geweest!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Kas op .
Hallo mijn naam is Kas. Ik heb een aantal dagen met een leuk clubje gasten van een ander organisatie meegedaan aan de cursus banksman. Allen waren we blij dat het theoretische gedeelte erop zat en dat we buiten met onze handen konden werken. Echt een top cursus met een uitstekende docent die prima het verhaal kon vertellen. Duidelijk en helder heb hier veel aan gehad Hallo mijn naam is Kas. Ik heb een aantal dagen met een leuk clubje gasten van een ander organisatie meegedaan aan de cursus banksman. Allen waren we blij dat het theoretische gedeelte erop zat en dat we buiten met onze handen konden werken. Echt een top cursus met een uitstekende docent die prima het verhaal kon vertellen. Duidelijk en helder heb hier veel aan gehad

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Senna op .
Samen met mijn collega de cursus gevolgd. 3 dagen lang. Zonder meer de moeite waard. Veel geleerd en veel praktijk oefeningen gedaan heerlijk buiten in de buitenlucht. Echt een aanrader. DTS is voorzien van allerlei goed gevulde broodjes. Dagelijks op de werkvloer moet ik het afdoen met mijn gesmeerde broodjes op locatie. Prima verzorgd. Samen met mijn collega de cursus gevolgd. 3 dagen lang. Zonder meer de moeite waard. Veel geleerd en veel praktijk oefeningen gedaan heerlijk buiten in de buitenlucht. Echt een aanrader. DTS is voorzien van allerlei goed gevulde broodjes. Dagelijks op de werkvloer moet ik het afdoen met mijn gesmeerde broodjes op locatie. Prima verzorgd.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Yort op .
Ik heb de cursus gevolgd van de Banksman. Ben veel te weten gekomen over de inhoud en kennis over kranen, Het aanslaan van lasten en het verplaatsen van lasten. Echt een super cursus . Met deze opleiding kan ik meer dan alleen onshore aan het werk. Ik wil in de toekomst graag de offshore en met dit papiertje zijn er een aantal meer mogelijkheden. Ben blij dat ik het gedaan heb en vond de cursus zeer leerzaam Ik heb de cursus gevolgd van de Banksman. Ben veel te weten gekomen over de inhoud en kennis over kranen, Het aanslaan van lasten en het verplaatsen van lasten. Echt een super cursus . Met deze opleiding kan ik meer dan alleen onshore aan het werk. Ik wil in de toekomst graag de offshore en met dit papiertje zijn er een aantal meer mogelijkheden. Ben blij dat ik het gedaan heb en vond de cursus zeer leerzaam

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Cafer op .
Na wat theorie onder een kraan gestaan met aandacht voor het veilig verplaatsen van lasten en kennis opgedaan in het kiezen van juiste hijsgereedschap. Het waren drie intensieve maar leerzame dagen. Zeker een aanrader en ik mag met deze papieren de offshore in! Na wat theorie onder een kraan gestaan met aandacht voor het veilig verplaatsen van lasten en kennis opgedaan in het kiezen van juiste hijsgereedschap. Het waren drie intensieve maar leerzame dagen. Zeker een aanrader en ik mag met deze papieren de offshore in!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Janiek op .
Een goede training voor een voorbereiding in de offshore. Ik heb veel kennis opgedaan over gereedschappen, inschatten van massa\'s, het aanslaan van lasten. Ik heb drie dagen de cursus gevolgd en geen enkele keer de concentratie kwijtgeraakt. En 3 dagen genoten van een goed verzorgde lunch! Een goede training voor een voorbereiding in de offshore. Ik heb veel kennis opgedaan over gereedschappen, inschatten van massa\'s, het aanslaan van lasten. Ik heb drie dagen de cursus gevolgd en geen enkele keer de concentratie kwijtgeraakt. En 3 dagen genoten van een goed verzorgde lunch!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4)  door Nicolai op .
Op het gebied van kranen veel geleerd! Zoals het inschatten van risico\'s, Het aanslaan van lasten. Een cursus van 3 dagen snel en kort. Ik hoop dat ik alle ingegeven informatie de aankomende 4 jr blijf onthouden!. Op het gebied van kranen veel geleerd! Zoals het inschatten van risico\'s, Het aanslaan van lasten. Een cursus van 3 dagen snel en kort. Ik hoop dat ik alle ingegeven informatie de aankomende 4 jr blijf onthouden!.

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Renaldo op .
Ik ben nu een gecertificeerde rigger! Ik heb de cursus van 3 dagen gevolgd. Met veel aandacht voor veilig werken, inschatten van risico\'s, Het aanslaan van lasten. Zeker een tip voor iedereneen die graag met zijn handen werkt! Ik ben nu een gecertificeerde rigger! Ik heb de cursus van 3 dagen gevolgd. Met veel aandacht voor veilig werken, inschatten van risico\'s, Het aanslaan van lasten. Zeker een tip voor iedereneen die graag met zijn handen werkt!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Kristoff op .
Voor het eerst een banksman ondergaan. Veel geleerd met betrekking tot kennis van kranen, inschatten van risico\'s, de massa van een last schatten, opdrachten geven voor het verplaatsen van lasten. Boeiende cursus kon het nadien meteen bij ons in de praktijk brengen op de werkvloer Voor het eerst een banksman ondergaan. Veel geleerd met betrekking tot kennis van kranen, inschatten van risico\'s, de massa van een last schatten, opdrachten geven voor het verplaatsen van lasten. Boeiende cursus kon het nadien meteen bij ons in de praktijk brengen op de werkvloer

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Youp op .
De theorie is te doen. Ik heb ooit in het verleden de VVL gedaan. Door deze opfris cursus en de nogepa eis kan ik ook een keer de offshore in De theorie is te doen. Ik heb ooit in het verleden de VVL gedaan. Door deze opfris cursus en de nogepa eis kan ik ook een keer de offshore in

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Ruben op .
In het verleden heb ik de VVL gedaan die cursus vond ik al interessant maar de Banksman was iets pittiger en inhoudelijker. Ik ben blij hem gehaald te hebben. Leuke locatie en lekker eten In het verleden heb ik de VVL gedaan die cursus vond ik al interessant maar de Banksman was iets pittiger en inhoudelijker. Ik ben blij hem gehaald te hebben. Leuke locatie en lekker eten

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (5)  door Gert op .
Een goeie training gehad, s\'morgens theorie en de hele middag onder de kraan oefenen. Hier leer je het tenminste goed!!! Een goeie training gehad, s\'morgens theorie en de hele middag onder de kraan oefenen. Hier leer je het tenminste goed!!!

Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4)  door Barend op .
Mijn banksman gedaan, omdat ik offshore werk. Tevreden dat het op de korte termijn kon. Mijn banksman gedaan, omdat ik offshore werk. Tevreden dat het op de korte termijn kon.

Pagina: 1 


Banksman Basic (NOGEPA 1.9a)
Beoordeling:       (4.8)   gebaseerd op totaal 17 reviews.


CURSUS OVERZICHT VRAAG OFFERTE AAN


DTS veiligheidsopleidingen BV  
Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)   7825 AL Emmen   T. +31 591 659 797   F. +31 591 659 696   E. opleidingen@dtsopleidingen.nl
DTS Reintegratie voor IRO, Re-integratie en Assessements